ben de aynı rüyayı görüyorum yaklaşık 2 aydır, allahtan ikimizin gördüğü rüya aynı değilyoksa herhalde korkudan düşüp bayılırdım.
ben de eski istanbulu görüyorum rüyamda, paşalar, atatürk, türk bayrakları. hep aynı rüya.
bu mayalar takvimi neden bitirmişler sizce
akullar tatile girmiş ödevleri yarıda kalmış
b:salgın bir hastalık olmuş hepsi cır cır olup wcden çıkmamışlar
c:anneleri ''hadii akşam oldu yemek yenilecek''diye camdan bağırınca unutmuşlar
d:gezegenlerin yan yana dizildiğini gördüklerinde ''sonunda yola geldiler tamamdır''deyip olayı bitirmişler
o gün gezegenlerin çekim güçleri filan mutlaka etki edecektir...
dünyaya etkisi doğal felaketler olabilir...
ama bunlar kıyametin kendisi değil küçük alametlerinden sayılabilir ancak..
çünkü peygamber efendimizin(s.a.v)açıkca belirttiği olaylar henüz olmadı....
Mahsül,sizi burda görünce direk daldım,konunun hiçbir sayfasını okumadım,Şirince yi de anlamadım.:26::26:
Hayrına bir anlatıver kısaca.
Bence 1 yaş genç ölmelisin.
Kendi adına konuş kadiş,ben daha 25 im.
aynı olsaydı kotu olurdu vallaacaba 21 aralıga yaklasırken belirtilerden biride bumu hergun aynı ruya cok tuhaf ama ya
bende mahsulu gorunce dırek ne yazılmıs dıye bakanlardanım parkon :26:
Ev battı,perdeler kirlendi derdinide takmaya gerek yok.
Eve tombala filanda mı alsak,ben doğaüstü güçle televizyon çalışır diyorum,ama arkadaşlar çalışmayacağı konusunda ısrarcı,sıkılmayalım.
Bir de kızma birder olsun :)
Atışmadan duramayanlar için :) :)
olsun canımmerak etme canım bende demiyorum kocişim diye, eşime madara olmaya hiç niyetim yok, kıyamete kadar dalga geçer benle
ahahhabizden sonraki insanlar korku içinde yaşasınlar diye
iki mayalı çıkmış ortaya böyle bir olay atmış
Belkide şimdi bu halimize bakıp bakıp gülüyorlar
Fazla ciddiye alıpta elin mayalılarına rezil olmayalım
babamın bahçesinde kestane de varbiliyor musun, aslında bu boza konusunda aklımdan binbir düşünce geçti, dedim onlar da evlerinde olmazlar mı? Ama sanki akşam çıkıyorlardı ya diye hatırladım :)
sonra vikipedi'ye danıştım :)
boza, sokakta ve dükkânlarda bozacılar tarafından satılır. Eski yıllarda akşamları yeni hazırlanmış sıcak bozalar, sokaklarda bozacılar tarafından bağırılarak da satılırdı. 2000'li yılların başından itibaren ambalaj sanayiindeki gelişme ve hızlı tüketim alışkanlıklarına paralel olarak +8 c'de 25 gün dayanan bozalar marketlerde satışa sunulmuştur.
Belki maya vız gelir, ekmek parası nihayetinde :26:
Ama haklısın her ihtimale karşı stoklamak lazım
Bir de kestane alayım ben epey :) bakarsın dışarı falan da çıkamayız, hava nasıl olur atmosfer ne hale gelir belli mi olur
diyorum ben bunca kadının bir bildiği vardııır:60.
Benim odun birden romantik bir adam oluyomuş mesela
Akşam kesin deniycem ben bunu.
ayy bu çok tırsınç yaabu yazdığın o kadar ilgimi çekti ki, annem son bir kaç haftadır bu senin dediğinin aynısını yapıyor.
Her sabah ezanıyla kalkıyor, mutfak balkonuna çıkıyor, robot gibi hazır olda sanki ezanı dinleyip gökyüzüne bakıyor, sonra uyuyor.
Kendisi de şaşıyor bu duruma, "ay noluyo bana sanki yataktan kaldırıyorlar hatırlamıyorum kendimi camda buluyorum" diyor.
Korktum :/
bacişkolar,benimde bir kehanetim var ama söylemeye korkuyorum
tek diyebileceğim çok yakın hissediyorum,ışığınız sönmesin hep böyle parıl parıl parlayın
21 aralık da burda buluşuruz,elele tutuşup kıyameti bekleriz artık :)
Şimdi parkon'um kısaca şöyle; bu Maya-Gil'ler 21.12.2012 de kıyamet kopacak diyorlar ya...
Dünyanın kıyamet sığınağını da İzmir-Şirince olarak belirlemişler
Eğer "kehanet" doğru çıkarsa Hz İsa 22 Aralık 2012'de İzmir, Selçuk'un en güzel köylerinden biri olan Şirince'ye gelecekmiş. Avusturya'dan Avustralya'ya Amerika'dan İngiltere'ye ve dahi Kanada'dan insanlar Türkiye'ye gelip o güne yani "vücut bedenden ışık bedene" geçmeye Şirince'de hazırlanıyormuş...Yani şenlik var anlayacağın :)
21 Aralığın Cuma gününe denk geldiğini biliyorsunuzdur... Akabinde kıyametinde cuma günü kopacağını..
Hadi buyrun
o değil de
ben bi evleneydim ya
kocişim diyemeden gidicem şu dünyadan
Büyük alametler nerede
belki biz de foton sayesinde çakraları açılan insanlardan olacağız gwencooper :) herşey bizden sorulacak
kendimizi korkutmayalım, belki senin o hep aynı gördüğün rüya çocukluğuna ait bir anının değişik versiyonu olabilir? benimkini bilemicem tabi paşalar, atatürk falan..
Şimdi parkon'um kısaca şöyle; bu Maya-Gil'ler 21.12.2012 de kıyamet kopacak diyorlar ya...
Dünyanın kıyamet sığınağını da İzmir-Şirince olarak belirlemişler
Eğer "kehanet" doğru çıkarsa Hz İsa 22 Aralık 2012'de İzmir, Selçuk'un en güzel köylerinden biri olan Şirince'ye gelecekmiş. Avusturya'dan Avustralya'ya Amerika'dan İngiltere'ye ve dahi Kanada'dan insanlar Türkiye'ye gelip o güne yani "vücut bedenden ışık bedene" geçmeye Şirince'de hazırlanıyormuş...Yani şenlik var anlayacağın :)
Biliyor musun, aslında bu boza konusunda aklımdan binbir düşünce geçti, dedim onlar da evlerinde olmazlar mı? Ama sanki akşam çıkıyorlardı ya diye hatırladım :)
Sonra Vikipedi'ye danıştım :)
Boza, sokakta ve dükkânlarda bozacılar tarafından satılır. Eski yıllarda akşamları yeni hazırlanmış sıcak bozalar, sokaklarda bozacılar tarafından bağırılarak da satılırdı. 2000'li yılların başından itibaren ambalaj sanayiindeki gelişme ve hızlı tüketim alışkanlıklarına paralel olarak +8 C'de 25 gün dayanan bozalar marketlerde satışa sunulmuştur.
Belki maya vız gelir, ekmek parası nihayetinde :26:
Ama haklısın her ihtimale karşı stoklamak lazım
Bir de kestane alayım ben epey :) Bakarsın dışarı falan da çıkamayız, hava nasıl olur atmosfer ne hale gelir belli mi olur
e : hiçbiri ne saçma bi soru bee
dünyayı bilemem de badelerin evi kararsa iyi olur kk ya girmez ne güzel olur
Ben kesinlikle D şıkkı diyorum zuzu,
Diğer şıklarda ,iyileşince veya tatil bitince kaldıkları yerden devam ederlerdi.
Yanlız doğal felaket deyince tırstım şimcik,:18::18:
Deprem beklenen birsürü şehir var
Ya büyük bir deprem olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?