Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

aynı olsaydı kotu olurdu valla acaba 21 aralıga yaklasırken belirtilerden biride bumu hergun aynı ruya cok tuhaf ama ya

Ben kesinlikle D şıkkı diyorum zuzu,
Diğer şıklarda ,iyileşince veya tatil bitince kaldıkları yerden devam ederlerdi.

Yanlız doğal felaket deyince tırstım şimcik,:18::18:
Deprem beklenen birsürü şehir var
Ya büyük bir deprem olursa.

Hani 2 ay elektrik olmayacak vs diyorlar ya

2 ay karanlık olacak filan

O zaman açlıktan ölürüz yaw

Yemek bulamayız kiii

Şimdi parkon'um kısaca şöyle; bu Maya-Gil'ler 21.12.2012 de kıyamet kopacak diyorlar ya...
Dünyanın kıyamet sığınağını da İzmir-Şirince olarak belirlemişler
Eğer "kehanet" doğru çıkarsa Hz İsa 22 Aralık 2012'de İzmir, Selçuk'un en güzel köylerinden biri olan Şirince'ye gelecekmiş. Avusturya'dan Avustralya'ya Amerika'dan İngiltere'ye ve dahi Kanada'dan insanlar Türkiye'ye gelip o güne yani "vücut bedenden ışık bedene" geçmeye Şirince'de hazırlanıyormuş...Yani şenlik var anlayacağın :)

aynı olsaydı kotu olurdu valla acaba 21 aralıga yaklasırken belirtilerden biride bumu hergun aynı ruya cok tuhaf ama ya

belki biz de foton sayesinde çakraları açılan insanlardan olacağız gwencooper :) herşey bizden sorulacak

kendimizi korkutmayalım, belki senin o hep aynı gördüğün rüya çocukluğuna ait bir anının değişik versiyonu olabilir? benimkini bilemicem tabi paşalar, atatürk falan..

bacişkolar,benimde bir kehanetim var ama söylemeye korkuyorum

tek diyebileceğim çok yakın hissediyorum,ışığınız sönmesin hep böyle parıl parıl parlayın

21 aralık da burda buluşuruz,elele tutuşup kıyameti bekleriz artık :)

merak etme canım bende demiyorum kocişim diye, eşime madara olmaya hiç niyetim yok, kıyamete kadar dalga geçer benle
olsun canım
şurda 3-5 gün geçecek zaten
ahahha
ben bunu düşünüyorum demiştim
sualtı arkeolojisi türkiyede yeni yeni gelişiyor
bizim kazı alanız deniz kenarındaydı
her buluntu önemli değil attığımızda da çok olurdu
el arabasına doldurur denize dökerdik
ben derdim ilerde sualtı arkeolgları bunları bulacak
aa eskiden burası karaymış ,deniz çekilmiş falan
hatta çevre karbon incelemesinde bizim kazı yaptığımız dönem çıkacak
kalıntının kendisi 2000-3000 eski yıllık çıkacak
kafaları karışacak falan,yeni bir bilmece falan dicekler
ahahah
vardır bence tarihte de böle zıpırlar
kimbilir kimlerin oyununa geliyoruz
babamın bahçesinde kestane de var
:60.

Benim odun birden romantik bir adam oluyomuş mesela

Akşam kesin deniycem ben bunu.
diyorum ben bunca kadının bir bildiği vardııır

ayy bu çok tırsınç yaa

kadesa, kehanetini bekliyoruz? belki kadınlar kulubunun nostradamusu sensindir :)

Sağol mahsülüm,

Hala okumadıydım geçmiş sayfaları.

İnşallah patlama sadece turim de olur 21 Aralıkta.

Kadişim boşver kehaneti.

Işığımız sönene kadar keyif alalım topikten.

Korkunun ecele faydası yok nasılsa.

ahaha bak moda girdim simdi filmlerde de olur ya boyle tipler onceden sezerler herseyi falan

bilemiycemki ev pek hosuma gitmiyor cok karanlık ve o evde oluyorum kimse yanımda degil falan tırsıyorum:18: heralde ben orda mahsur kalıcam sende askeriye ye falanmı sıgıncan acaba ozaman

Aaa ben hiç haberleri takip etmiyorum ne zamandır :)

Şimdi bir baktım da evet yabancı sitelerde bile yazıyor, hatta İtalyan sitelerinde daha çok yer bulmuş sanki..

Boza helal gıda statüsünde ama bayağı tartışmaları olmuştu, uyarayım, sizin oralarda nasıl derleeeer, benimle halstattta bir boza leblebiye ne dersiniz baaaaaayaaaaaaaaaaaan

sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum, tarihsel tesadüfler ve illuminati komplolarıyla ilgili. 21 aralık 2012 ile de bağlantısı var.

Bu teorinin en sade, en anlaşılır ve kısa halini ekşisozlukte bir arkadaş yazmış. Oradan alıntı yapıyorum :

11 eylül 2001

yani

11.9.2001

japonya depreminin tarihi ise

11 mart 2011 yani

11.3.2011

şimdi bu tarihleri toplayalım:

11.9.01+11.3.11 = 22.12.12

yani bu 2 felaketin tarihlerinin toplamı şu meşhur 21.12.2012 tarihinin sadece bir gün sonrasını veriyor.

tesadüf mü değil mi bilemeyiz şu andan tabii. zaten yılları toplarken 2001+2011 şeklinde toplarsak bu sefer 4012'yi vermekte...

bu arada 2012 kehaneti mayalara dayanıyor bilindiği üzere. ve onların sembolü de tıpkı mısırlılar gibi piramitler.

illuminati de sembol olarak piramiti kullanır.

ve 11 demişken ilginçdir:

21.12.2012

2+1+1+2+2+0+1+2=11

bir diğer ilginç nokta da: 11 mart japonya depremi cuma günü idi ve 21.12.2012 de cuma'ya denk gelmekte.

-- bu komplo teorisi yabancı komplo sitesindeki illuminati kartlarına dayandırılıyor. şöyle de kısa bir türkçesi var Hanif Dostlar Ana Sayfa: 1995 lluminati kart oyunu

e : hiçbiri ne saçma bi soru bee

dünyayı bilemem de badelerin evi kararsa iyi olur kk ya girmez ne güzel olur

senin mayaların soyundan geldiğin söyleniyo doğrumu:44:

zeki kadının hali başka
evet ist.da bunların başında geliyo nerde fay yoksa oraya taşınalım şirince filan hikaye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…