Ben daha öğle yemeği yemedim, tiramisu hayali kuruyorum burada :26::26:
Kel başa şimşir tarak
yazıyorsunuz lezzetli şeyleri, hiçbir menü tatmin etmez şimdi beni...
Ben daha öğle yemeği yemedim, tiramisu hayali kuruyorum burada :26::26:
Kel başa şimşir tarak
yazıyorsunuz lezzetli şeyleri, hiçbir menü tatmin etmez şimdi beni...
Şöyle yapalım sen bu hayali haftasonuna ertele, ödül olsun
Kumpirden bahseden kimdi ?:44::44:
Bu çanta ona
Harika ötesi fikir
Şey ispiyonlamak gibi olmasın ama Lambrusco istedi ben de göndermeyi teklif ederken
cümle içinde kullandım sanırım. Biraz da itiraf ekledim sempatik görünmek için
:92::92:
Lambrusco da italyada tiramisu, izmirde kumpir dedi gitti.
ne olur, ne olmaz, ben 21 aralık gelmeden bir sürü mum almamızı tavsiye ediyorum. Ve buzdolabında da 4 5 gün yetecek su yiyecek bulunsun diyorum.
Bir şey olacağından değil de, eğer olursa gerçekten karanlıklar, afetler vs... yani insanın "herkes demişti, ne salakmışım" diye pişman olması, olan olaylardan daha kötü hissettirir.
Bir şey olmazsa da, zaten evde bulunması gereken şeyler. durur dolabın içinde.
Aklıma başka neler alınması gerektiği gelmedi, ama geçenlerde gördüm, bunun için deli gibi hazırlık yapan, evinde bir odasını afet odası ilan eden aileler varmış, özellikle yurtdışında.
Az önce senin günlüğe bakıyordum ben de :)
Sonucu buradan öğrenmiş oldum :)
Değil mi ya????
Herkes en çok yemek istediği şeyleri yesin :)
Beşamel soslu tavuk
Lazanya
Bol ketçap ve mayonezli kumpir
Toblerone
Browni
Mantı
Patates kızartması (ketçap mayonez ile)
Makarna ( bol salçalı yağlı)
Tereyağı ile yapılmış pilav
İskender, pideli köfte
Şekerpare
Sütlaç
Kazandibi
Cips
"Preppers" diye bir belgesel var, kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. Acaba onu mu diyorsun chloen?
Psikopata bağlamış bir sürü insan doğal afetler, kıyamet günü vs şeyler için hazırlanıyor. İlginç ve eğlenceli o psikolojiyi görmek. Bazen insan kendine "ben çok mu gamsızım" diyor. Hadi kıyamet falan inançla ilgili şeyler ama doğal afetler öyle değil ve deprem kuşağında yaşıyorum ama çok hazırlıksızım.
Bu belgeselde öğrendiklerimi uygulasam, tedbir alsam 21 Aralık anca bir tatlı seda olur bana. Ama çok tembelim
Bu konuda çok araştırma yaptım.Hergün okuyorum,araştırıyorum....Konu hakkında sayfalar çok ilerlemiş,önce onları okuyup sonra düşüncelerimi yazıcam
Bu konuda çok araştırma yaptım.Hergün okuyorum,araştırıyorum....Konu hakkında sayfalar çok ilerlemiş,önce onları okuyup sonra düşüncelerimi yazıcam
onora hayır onu demiyordum, hiç izlemedim onu, internette okumuştum yabancı bir forum buldum, orada yazışıyorlardı yaptıkları hazırlıkları.
ama o belgesel çok ilgimi çekti, kesinlikle internetten bulup izleyeceğim, çok meraklandım :)
Belgesel izlemeyi seviyorsan Ancient Aliens'ı da tavsiye edeyim mi? "Mayan Conspiracy" bölümleri, YouTube'da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?