Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

Lambrusco da italyada tiramisu, izmirde kumpir dedi gitti.

"Preppers" diye bir belgesel var, kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. Acaba onu mu diyorsun chloen?
Psikopata bağlamış bir sürü insan doğal afetler, kıyamet günü vs şeyler için hazırlanıyor. İlginç ve eğlenceli o psikolojiyi görmek. Bazen insan kendine "ben çok mu gamsızım" diyor. Hadi kıyamet falan inançla ilgili şeyler ama doğal afetler öyle değil ve deprem kuşağında yaşıyorum ama çok hazırlıksızım.
Bu belgeselde öğrendiklerimi uygulasam, tedbir alsam 21 Aralık anca bir tatlı seda olur bana. Ama çok tembelim

Offf,lambrusco,işim vardı çıktım,gelir gelmez senin bu listeyi gördüm.

Zaten açım,öğlen yemekte yemedim.

Kumpir istedi canım.

benim de canım biraynan midye dolma çekti bir koca tepsi yerim civa miva bakmam artık zaten 22,25 gün kaldı.

kızlar ben inanmıyordum ama araştırma yaptım biraz mantık olarak da bunlar kıyamet kopacagını degil sadece 3 gün boyunca güneşin hiç olmayacanı vs vs söylemişler ve bilim adamlarıda bunun ispatlanabilirligini onay görmüşş lütfen konuyu başka yerlere çekmeyelm bu yazıyı okuyan kişiler emnmn az cok tedirgn olmuştur

onora hayır onu demiyordum, hiç izlemedim onu, internette okumuştum yabancı bir forum buldum, orada yazışıyorlardı yaptıkları hazırlıkları.

ama o belgesel çok ilgimi çekti, kesinlikle internetten bulup izleyeceğim, çok meraklandım :)

Rabbim bilir ne olacağını kıyamet var kıyametle ilgili göreceklerimiz var bunlar zaten bilinen şeyler ama yok maya takvimine yok 21 Aralık'a kadar vs bilemeyiz kesin tarih.Rabbim bilir doğrusunu yaşayıp göreceğiz her şeyi

Bu konuda çok araştırma yaptım.Hergün okuyorum,araştırıyorum....Konu hakkında sayfalar çok ilerlemiş,önce onları okuyup sonra düşüncelerimi yazıcam

Bu konuda çok araştırma yaptım.Hergün okuyorum,araştırıyorum....Konu hakkında sayfalar çok ilerlemiş,önce onları okuyup sonra düşüncelerimi yazıcam

belli bi sayfadan sonra zahmet etme, çoğu geyik

ama araştırdıklarını düşüncelerini çok merak ettim:26:

Ben de merak ettim düşüncelerini. Merak edip araştırdığım, sürekli okuduğum konulardan biri. Bayılırım böyle komplo teorileri okuyayım, gizemli dosyalar okuyayım

Merhaba kızlar.

Açıkcası Bende Çok Merak ediyorum. Bir yandan Boşver Düşünme Böyle Saçma Şeyleri Diyorum.

Ama Bir Yanım Beni Hep Buraya Çekiyorr. :44::44::44::44:

Açıkcası Çok merak ediyorum ve 21 Aralık Gelse Bir an Önce Diyorum...

En güzeli Allah Hakkımızda Hayırlısını Versinn

Belgesel izlemeyi seviyorsan Ancient Aliens'ı da tavsiye edeyim mi? "Mayan Conspiracy" bölümleri, YouTube'da var.

Bir dakika konu tekrar ciddileşmiş ama ciddiyetimi takınmadan önce bir iki cevap hakkımı kullanmak istiyorum :

KötüKediŞerafettin,

Kumpiri ben dedim, tüm cesaretinle karşındayım, ben yokken çanta fırlatması kolay

Parkon,

Özür dilerim yaaa
Valla ben de açımmmm, kocam gelsin de yemek yapsın diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…