neden 21 aralıkta takvim bitiyor işte cevabı
Eki Görüntüle 565070
başka bi başlığa eklemiştim ama burayada eklicem, işte gerçek maya ve SKT
Eki Görüntüle 565073
eslemliva, bu konularda donanımlı olduğun yazından da anlaşılıyor... yani 21 aralık olayıda illuminati eserimi? geçenlerdeki sitelerinde başlatılan o gerisayımın sonlanmasını dünya merakla beklemişti... acaba o bunun bir ön hazırlığımıydı?? birsürü teori atılabilir ama senin cümlen ve yazdıkların beni etkiledi... yani birşeylerin değişeceğine sende inanıyorsun.. tamam anladığımız şekilde kıyamet değil ama ne? kısacası tuhaf... çık işin içinden çıkabiliyorsan........
o değilde yılbaşı için bilet alsammı almasammı kararsız kaldım şimdi
Doğum gunumu mahvettıler valla bılla
21 aralık illuminati eseri değil kesinlikle, ama illuminati o kadar güçlü ve gizemli ki, arkadaşımızın bahsettiği gibi oyun kartlarındaki tarih şifrelerinin büyük bir çoğunluğu da 21.12.2012'i gösteriyor. ( önceki sayfalarda bir kısmını ve oyun kartlarını kopyalamıştım )
21 aralıkta mayaların kehaneti olmasa bile, illuminati ve mavi ışın projesiyle bir şeyler olacağına inanıyorum ben. kıyamet değil demek istediğim, yeni çağ.. 21 aralıktan sonra olacaklar yavaş yavaş göz önüne sokulacak. halka bazı şeyleri gösterecekler, halkın korkması sağlanacak. insanları dinsizleştirmeyi de düşünüyorlar bu arada.
yani benim okuduklarıma göre, teknoloji bizim bildiğimiz gibi değil.
ellerinde 200 - 250 senenin sonrası bir teknoloji var. Neler yapabileceklerini kestirmek zor
bu konusmadan okdr etkilenmis olucamki sabahın 6 sında ezan okurken yataktan fırladım perdeyi actım gunes dogucakmı izlemeye basladım ;(evet uyku sersemi farkında degildim) sonra farkında vardım ve yattım yine icten ice bilincime yerlesmis ya olmaz boyle birsey
tabiki öyle ama canm zaten kıyamet deselelrdi kesinlikle ama kesinlikle inanmazdm ama yeni br çaga girileceği herşeyin farklı olacagı söyleniyor bu bilgi dogru olablr o degilde sevdicegm uzakta ben ondan nasıl haber alırım ... of of
Ay evet geyiğe sarmışsınız üşenmedim okudumCan alıcı soruyu soruyorum,hiç tırsmıyo musunuz
Evet facede bir iki sağlam sayfa var,oralara bakıyorum uzun süredir bende.
Mayalar,nostradamus kehanetlere vs inanmıyorum asla.Böyle birşeye inanmak insanı şirke bile götürür Allah korusun.Kıyameti ancak Hz.Allah bilir,gaybı bilen ancak O'dur...21 Aralık'ta tabiki kıyamet kopmayacak.Çünkü daha gerçekleşmeyen birsürü alamet var ve Hadislerde verilen zamana uygun bir zaman değil.Zaten Kıyamet Müslümanların üzerine kopmayacak,bu yüzden korkmaya gerek yok...
Fakat artık dünyada deşifre olan bir grup var,illuminati...Adamlar psikopatŞeytanın uşakları...Oyun kartları var,tüm yapacakları onların üzerinde yazılı.Ve bazı şeyler gerçekleşmeden mesela 11 Eylül saldırıları gibi,bu oyun kartları piyasaya sürüldü,sanırım 94 yılında...Oyun kartlarını incelerseniz,orda herşeyi görürsünüz,tsunami olayları,siyahi başkan,komplolar,sublinimal mesajlar yani dünyayı tehdit eden ve gerçekleşen olayların hepsi var....Gerçekleşmeyenler arasında da Sahte Mesih,sahte uzaylı saldırıları var...Mavi ışın projesiyle sahte mesih olayını gerçekleştirecekler.
Yani bunlar saçma gelsede gerçekler.Araştırırsanız anlarsınız.Gelenler belgeselini izlemenizi tavsiye ederim...Yapacaklarına da inanıyorum.Çünkü Hadislerde de mevcut bu.Deccal kendini Hz.İsa olarak gösterecek,mucizeler yapıp kendine inandıracak.Bizimse tam tersini yapmamız gerekiyor.İnanmamamız yani..Sonra Mehdi ve Deccalin savaşı olacak.Bu savaş hangi anlamda bilemiyorum,gözler görecek mi bu savaşı yoksa başka boyutta mı olacak bilmiyorum.Ama olacağı muhakkak....Yabancı filmlerde de hep bunların konusu işleniyor,Sherlock Holmesi izlemediyseniz izleyin mesela,orda illuminati anlatılıyor....
Olacak olan şey kıyamet değil...Felaketler baş gösterecek büyük ihtimal,buda çoğunun kıyameti olur zaten.Çünkü her insanın ölümü kendi kıyametidir.Bu 21 Aralıkta mı olur bilemem fakat o tarihten sonra iyi şeyler olmayacağını düşünüyorum.Tüm araştırmalar bunu gösteriyor...Bütün bunlar sona erdikten sonra Altın Çağ başlayacak.O altın çağla birlikte tüm inananlar için herşey çok güzel olacak...Hakkımızda hayırlısı artık
Şu anda İstanbulda hava öyle kötü ki..
Evin camlarını kıracak kadar sarsan, anlık elektiriği götürüp getiren, araba alarmlarının hepsini aynı anda harekete geçiren gök gürültüleri var.
Hava da saat 16.00dan beri zifiri karanlık.
21 Aralık'a alıştırma yapıyoruz :))
Sahi ne garip bi hava vardı bugün.Dedim 21 Aralık diyoruz ama göremeyeceğiz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?