Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

Bu kadar insan gelirse Şirince’de zaten kıyamet kopar

Yatacak yer, içecek su bulamayacağız

Maya takvimine göre Marduk gezegeni 21 Aralık’ta dünyaya çarpacak ve kıyamet kopacak. Yeryüzünde sadece Fransa’da bir köyle İzmir’in Şirince köyü ayakta kalacak. İşte bu efsaneye inananlar Şirince’ye akın edecek. Şimdiden köyde rezerve edilmeyen tek bir otel odası bile kalmadı. 21 Aralık’ta köyde izdiham olmasından endişelenen İçişleri Bakanlığı talimat yolladı, jandarma teyakkuza geçti. Kaymakamlık ile belediye gıda ve su stokladı

Maya takviminin son günü olduğuna inanılan 21 Aralık 2012 bütün dünyada heyecanla bekleniyor. İnanışa göre, Marduk gezegeni bu tarihte dünyaya çarpacak. Dünyanın o son günü de sadece İzmir Selçuk’taki Şirince köyü ile Fransa’daki Bugarach köyü kıyametten etkilenmeyecek.

İsa Şirince’ye inecek
Ve hatta kehanete göre Hz. İsa 21 Aralık gecesi Şirince’ye gelecek. İşte bu yüzden dünyanın dört bir yanından binlerce kişinin Şirince’ye gelmesi bekleniyor. Tüm otel odaları şimdiden rezerve edildi. Ormanlarda kamp alanları oluşturuldu. 21 Aralık günü 60 bin kişinin Şirince’ye gelmesi bekleniyor. Öyle görünüyor ki Selçuk’a 6 km uzaklıktaki 687 nüfuslu bu köyde 21 Aralık’ta adım atacak yer kalamayacak.

21 Aralık talimatı
İşte bu yüzden yetkililer alarma geçti. İçişleri Bakanlığı Selçuk ilçesindeki tüm birimlere 21 Aralık genelgesi gönderdi ve olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. Selçuk Jandarma Komutanlığı’ndan bir askeri yetkili, Bakanlık’tan talimat geldiğini, bunun üzerine de alay komutanı ve yardımcısının bölgede incelemeler yaptığını söyledi. VATAN’a konuşan yetkili “Biz bir ay önceden hazırlıklara başladık. Trafik ekipleri va asayiş ekipleri ikiye üçe katlandı. Bir teyakkuz var. Civar ilçelerden destek kuvvet istedik, çok yoğun hazırlık var. Komutanlar keşifler yapılıyor çadırlar ve karavanlar için alanlar düzenleniyor. Yoğun bir insan akını bölgeye geleceği için titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

‘Asayiş berkemal’
Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ise gereken tedbirleri aldıklarını belirterek 21 aralık için hazır olduklarını belirtti: “21 Aralıkla ilgili otel rezervasyonlarıyla ilgili muzazzam bir artış var. Şirince her zaman faaldir ama bu başka bir talep. Biz her zamanki tedbirlerimizi alacağız. Yoğun tempoya sağlık, asayiş, trafik, hijyen ile ilgili tedbirleri organize ediyoruz. Otopark alanlarını belirliyoruz. Devlet 21 Aralık’a gereken hassasiyeti gösteriyor. Daha bu sabah (dün) güvenlik birimleriyle toplantı yaptık. Emniyet ve asayiş 21 Aralık için hazır. İşletmeleri denetledik yeniden, olağanüstü bir kalabalık yaşanabilir diye tedbirlerimizi artırdık.”

‘Yemek ve su stokladık’
Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür de dünya Şirince’yi tanıyacağı için mutlu: “Bölge olarak en tuhaf ama en büyük organizasyonlardan biri olacak bu. Altyapımız ne kadar kaldırır bilmiyorum. Gıda ve su stoğu için tedbirler alıyoruz. İlçe kaymakamı başkanlığında asayiş ve trafikle ilgili toplantı yaptık, İçişleri Bakanlığı’ndan talimat gelmiş. İletişim sorunları olmaması için mobil telefon operatörleri ile temastayız. Şirince’ye ekstra mobil baz istasyonları kurmalılar. Tek yön trafik uygulaması olacak. Okulların tatil olmasına gerek yok.”

Oda fiyatı bin lira!
Bu aşırı talep fiyatları da uçurdu. Şirince Kırkınca Konakları sahibi Mustafa Yıldırdı tüm odalarının şimdiden kapatıldığını söylüyor: “Şirince’deki konaklama yerleri genelde küçüktür. Birkaç oda ve yatak bulunuyor. Bizim 17 odamız var. 18-24 Aralık tarihleri arasında boş yerimiz kalmadı. Neredeyse 2 ay önceden doldu. 17 odadan yaklaşık 10 tanesi yerli turistler tarafından kapatıldı. Biz fiyatlarımızda artırmaya gitmedik, odayı 150 TL’den başlayan fiyatla kiralıyoruz. Ancak fiyatı bin TL‘ye kadar çıkartanlar olduğunu duyduk.”

‘Bu kadar insan gelirse kıyamet zaten kopar’
Şirince’yi turizme kazandıran Sevan Nişanyan: “Rasyonel bir idare mantığıyla tedbirler alınması lazım. Bu kadar insan gelirse Şirince’de zaten kıyamet kopar. Ben 2 bin kişilik çadır kurmak istedim ama sonra vazgeçtim. Şirince’nin toplam yatak kapasitesi 400-450 kişidir. Trafiğin düzenlenmesi lazım belki köye vasıta sokulmaması lazım. Ben otelimi o gün için ücretsiz yaptım. Üç hafta önce ilan ettim 65 yatak hemen doldu.”

21 aralık illuminati eseri değil kesinlikle, ama illuminati o kadar güçlü ve gizemli ki, arkadaşımızın bahsettiği gibi oyun kartlarındaki tarih şifrelerinin büyük bir çoğunluğu da 21.12.2012'i gösteriyor. ( önceki sayfalarda bir kısmını ve oyun kartlarını kopyalamıştım )

21 aralıkta mayaların kehaneti olmasa bile, illuminati ve mavi ışın projesiyle bir şeyler olacağına inanıyorum ben. kıyamet değil demek istediğim, yeni çağ.. 21 aralıktan sonra olacaklar yavaş yavaş göz önüne sokulacak. halka bazı şeyleri gösterecekler, halkın korkması sağlanacak. insanları dinsizleştirmeyi de düşünüyorlar bu arada.

yani benim okuduklarıma göre, teknoloji bizim bildiğimiz gibi değil.

ellerinde 200 - 250 senenin sonrası bir teknoloji var. Neler yapabileceklerini kestirmek zor

o değilde yılbaşı için bilet alsammı almasammı kararsız kaldım şimdi

Cok mantikli , akla yatkin bir yorum

sabah 5 buçukta eşim kalktı işe gitmek için hazırlanıyor ve bende aynenn nasıl etkilenmişim ki içimden aç perdeyi dışarı bak hava aydınlanıyormu diye ,aklımdan bir saniye çıkmıyor o gün herhalde herkes ya uyuyamaz yada sabah ilk iş perdeyi açmak olacak

bence 21 aralık günü geçmek bilmeyecek heran bişeyler olur diye tetikte duracagıız :) bi yanım inanmyr bi yanım inanıyor. bütün aileyi 1 araya topliim barii :))

Gaybi ancak Allah bilir..
Nedir bu insanlarin bu kadar endisesi ben anlamiyorum.?
nereye baksam 21 Aralik konusuluyor..
Kesinlikle inanmiyorum kotu seyler olacagina.. Allah buyuktur.
Boyle safsatalari cikaranlari da Yuce Mevlam islah etsin insallah..

21 Aralik da umarim herzaman ki gibi,normal bir gun olur..
Herkes de dedikleri ve yorumlari ile kalirlar..
Ne hallere dustuk yaaaa,inanilir gibi degil...

21 Aralık günü Mayaların takviminden yola çıkılarak dünyanın sonu yada kıyamet olarak açıklanıyor. Bu nedenle insanlarda 21 Aralık günü için bir korku ve endişe var. Araştırmacı Bilim Adamlarının verdiği bilgi ise 21 Aralık’ta dünyanın boyut değiştirip bir üst boyuta çıkacağı yönündedir. Bu nedenle korku üretilmemesi ve mümkün oldukça rahat ve pozitif olunması şeklindedir. Peki Dünyanın bu değişimini biz insanların rahat atlatabilmemiz için neler yapmalıyız. İşte yapılan açıklamalar:

* Öncelikle düşünce hâkimiyeti ile anda kalabilmek çok önemlidir. Düşüncelerimizin hep olumlu ve pozitif yönde olması gerekiyor.

* Enerji akışlarının yalın, olabildiğince temiz alınabilinmesi için aksesuar ve takı kullanmamak, mümkün olduğunca doğal pamuklu giyinmek.

* Sigara içmemek, bırakılamıyorsa minimuma indirmek.

* Balık dışında, kırmızı ve beyaz et tüketmemek, tüketilecekse azaltmak, unlu mamulleri mümkün olduğunca azaltmak, asitli içeceklerden uzak durmak, sebze ve meyve yemek, tatlandırıcı olarak olabildiğince doğal pekmez, bal v.s kullanmak, * Hissederek ve şükrederek bol bol su içmek,

* Aklına geldikçe BEN ÖZ-ÜM sözünü içsel tekrarlayarak ana odaklanmak,

* Açık havada daha fazla zaman geçirmek, burundan derin nefesler alarak ağızdan vermek,

* Sağ bileğimize kırmızı pamuklu iplikten bileklik takmak, böylece eril enerji ağına bağlanmak.

* Eski sakladığımız eşyalarımızı, kıyafetlerimizi vermek. Bağımlılıklarımızı bırakmayı sembolize eden bu amaç, ihtiyacı olanları da destekleyecektir.

* Evinizi, eşyalarınızı, takılarınızı arındırmak, (tütsü, adaçayı ve tuzlu su kullanılarak yapılabilir) Şimdiye kadar sahip olduğumuz her şeyi şu an bilinci ile kabul edebilmek için, geçmiş bilincimizle sahip olduklarımıza yüklediğimiz olmaması gereken her ne varsa onlardan temizlemek ve arındırmak,

* Eski enerjilerden bağımızı kesmek, bir meditasyonla, bedenimizle birlikte tüm evimizi, işyerimizi, eşyalarımızı, kıyafetlerimizi, takılarımızı Yüce Kaynağın köpük köpük akan beyaz ışık/nur şelalesinin altında yıkadığımızı imgeleyerek arınmak, Bu yapacağımız arınma teknikleri ile 21 Aralık gününü daha rahat huzurlu ve mutlu geçirebilirsiniz. Güzel günlere….

Gezegenin yaklaşıp dünyaya çarpacagı ve yeni bir çağın başlayacagı idda ediliyor, fakat öyle bir durum olsaydı şimdi gözle görülür dereceye gelirdi.. Nasa söylüyor bunu..

Bu arada idda edilen çağa bence çoktan girdik :) Teknoloji çağı

Ayrıca her zaman gök cismi çarpıyo dünyaya , bizim haberimiz olmuyo.. okyanusa falan düşüyor.. Normal şeyler bunlar yani..

Mayalar yaz yaz tükenmiş bırakmışlar 2012 de.. Elin gavurları da kıyamet kopacak diyo .. Kimki mayalar yani.. Alimler , peygamberler bile bilmiyor ne zaman kıyametin kopacagını..

Mayalar mı bilcek

Kiyamet kopacak deselerdi, kesinlikle inanmazdim. Cunku kiyameti Allah'tan baska kimse bilemez. Ama onlar bir doga felaketi yasanacagini soyluyorlar. 5000 kusur yilda bir olan bir seymis. Doga olayi dedikleri icin bir yanim inanmiyor ama diger yanim korkuyor ya dogruysa diye. Ben simdiden korkmaya basladim. Ailemdeuzakta olacagim o gun ve esim de iste olacak. Beni annemlerin yanina birak bir kac gun icin dedim. O da sacmalama dedi. Ama ya olursa tek basima iki bebegimle ne yaparim diye endiseleniyorum. Bazen de aman oyle sey mi olur deyip, sacma buluyorum, ayrica bilim adamlari, 21 aralik diger gunler gibi normal gececek, normal gunlerdenfarki yok diyorlar. Arada kaldim...

kızlar bizim hocalarımız ne diyor onlar hiç bişey demiyormu 21 aralık için bilen paylaşabilirmi,

Ben de seninle aynı görüşteyim.Bu örgütü araştırdım epey bi.O oyun kartlarında Japonya depremini gösteren bir kart bile vardı sanırım.Tokyo saat kulesi miydi tam olarak hatırlayamıyorum.Ayrıca Teslanın notlarıydı sanırım bayağı bi okumuştum ne teknoloji demiştim gerçek mi bilemiyorum.Ama korkutucu olduğu kesin.Düşünsenize istediği zaman deprem ve tsunumai yapabilecek bir teknoloji var elde.Korkunç.

Göklerin ve yerin gaybını bilmek Allah'a aittir. Kıyametin kopuşu yalnız bir göz kırpması veya daha az bir zamandan başkası değildir. Şüphesiz Allah her şeye kadirdir.(Nahl/77)

Gaybın anahtarları O'nun katındadır, onları O'ndan başkası bilmez, karada ve denizde olanları O bilir ve bir yaprak düşmez ki, onu O bilmesin; ne toprağın karanlıklarında bir tane, ne de kuru ve yaş hiçbir şey yoktur ki, o herşeyi açıklayan Kitap'ta bulunmasın.(Enam/59)
Göklerin ve yerin gaybını bilmek yalnızca Allah'a mahsustur. Her iş O'na döndürülür. Sen yalnızca O'na ibadet et ve yalnızca O'na dayan. Rabbin yaptıklarınızın hiçbirinden gafil değildir.(Hud/123)

Şu anda İstanbulda hava öyle kötü ki..

Evin camlarını kıracak kadar sarsan, anlık elektiriği götürüp getiren, araba alarmlarının hepsini aynı anda harekete geçiren gök gürültüleri var.
Hava da saat 16.00dan beri zifiri karanlık.

21 Aralık'a alıştırma yapıyoruz :))

Sahi ne garip bi hava vardı bugün.Dedim 21 Aralık diyoruz ama göremeyeceğiz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…