belli bi sayfadan sonra zahmet etme, çoğu geyik
ama araştırdıklarını düşüncelerini çok merak ettim:26:
Ben de merak ettim düşüncelerini. Merak edip araştırdığım, sürekli okuduğum konulardan biri. Bayılırım böyle komplo teorileri okuyayım, gizemli dosyalar okuyayım
Evet bu olmalı. Ben 4 bölüm halinde izlemiştim, bu hepsinin birleşimi galiba.
Eşim "zuzaylı düşüncelerini kk'ya da bulaştırma" dedi demin hahaha
Evet facede bir iki sağlam sayfa var,oralara bakıyorum uzun süredir bende.
Mayalar,nostradamus kehanetlere vs inanmıyorum asla.Böyle birşeye inanmak insanı şirke bile götürür Allah korusun.Kıyameti ancak Hz.Allah bilir,gaybı bilen ancak O'dur...21 Aralık'ta tabiki kıyamet kopmayacak.Çünkü daha gerçekleşmeyen birsürü alamet var ve Hadislerde verilen zamana uygun bir zaman değil.Zaten Kıyamet Müslümanların üzerine kopmayacak,bu yüzden korkmaya gerek yok...
Fakat artık dünyada deşifre olan bir grup var,illuminati...Adamlar psikopatŞeytanın uşakları...Oyun kartları var,tüm yapacakları onların üzerinde yazılı.Ve bazı şeyler gerçekleşmeden mesela 11 Eylül saldırıları gibi,bu oyun kartları piyasaya sürüldü,sanırım 94 yılında...Oyun kartlarını incelerseniz,orda herşeyi görürsünüz,tsunami olayları,siyahi başkan,komplolar,sublinimal mesajlar yani dünyayı tehdit eden ve gerçekleşen olayların hepsi var....Gerçekleşmeyenler arasında da Sahte Mesih,sahte uzaylı saldırıları var...Mavi ışın projesiyle sahte mesih olayını gerçekleştirecekler.
Yani bunlar saçma gelsede gerçekler.Araştırırsanız anlarsınız.Gelenler belgeselini izlemenizi tavsiye ederim...Yapacaklarına da inanıyorum.Çünkü Hadislerde de mevcut bu.Deccal kendini Hz.İsa olarak gösterecek,mucizeler yapıp kendine inandıracak.Bizimse tam tersini yapmamız gerekiyor.İnanmamamız yani..Sonra Mehdi ve Deccalin savaşı olacak.Bu savaş hangi anlamda bilemiyorum,gözler görecek mi bu savaşı yoksa başka boyutta mı olacak bilmiyorum.Ama olacağı muhakkak....Yabancı filmlerde de hep bunların konusu işleniyor,Sherlock Holmesi izlemediyseniz izleyin mesela,orda illuminati anlatılıyor....
Olacak olan şey kıyamet değil...Felaketler baş gösterecek büyük ihtimal,buda çoğunun kıyameti olur zaten.Çünkü her insanın ölümü kendi kıyametidir.Bu 21 Aralıkta mı olur bilemem fakat o tarihten sonra iyi şeyler olmayacağını düşünüyorum.Tüm araştırmalar bunu gösteriyor...Bütün bunlar sona erdikten sonra Altın Çağ başlayacak.O altın çağla birlikte tüm inananlar için herşey çok güzel olacak...Hakkımızda hayırlısı artık
Aslında biliyor musun, bilmemek daha iyi :) Hepsini izleyemedim, çünkü bir yazı yazmakla uğraşıyorum bir yandan, ama ilk 10 15 dk sı bir hayli ilginç, fakat bazı yerlerde bu insan uydurması dediğim noktalar da oldu, bugün 2 sayfa yazabilirsem, gece izleyeceğim :)
Gizemli şeyler hep ilgi çeker ya zaten, insanoğlunun çözmeye karşı zaafından gelen :)
Kehanetlerine inanır mıyım bilmemem ama ( baştan önyargılıyım) oldukça ilginç şeyler öğrenecek gibiyim
o altın çağı biz ve çocuklarımız yaşayacaksak sorun yok
kızlar zaten bahsi geçen şey Kuranı kerim deki kıyamet değil, benim anladığım bi doğa olayından bahsediliyo, yıkıcı bi doğa olayı
bakalım görcez, bu kadar konuştuk ettik, olsun bişeylerde boşa gitmesin ya
İnşaallah yaşayanlardan oluruz :26:
Evet bencede birşey olacak.Onların planı var ama Hz.Allah'ın da bir planı var.
Bakalım neler olacak,elektirikler kesilirse haberleşemeyiz de
Geleceği Allahtan başka kimse bilemez kızlar , sıkıntı yapmayın..
tabiki öyle ama canm zaten kıyamet deselelrdi kesinlikle ama kesinlikle inanmazdm ama yeni br çaga girileceği herşeyin farklı olacagı söyleniyor bu bilgi dogru olablr o degilde sevdicegm uzakta ben ondan nasıl haber alırım ... of of
manyak ettiniz beni, inanmadığım halde, abuk sabuk sesler duydum gece, eşimi kaldırıp tüm oda ve balkonları kontrol ettim, kendimde gökyüzünü kontrol ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?