Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

Ben de açımmm ve sanırım mayaların bahsettiği kıyamet bizim açlığımız sonucu
yiyecek stoklarını tüketmemizle gerçekleşecek

Tamam artık ben de ciddiyim

Hatırlarsanız bu tarz söylenti Nostradamus'un kehanetlerine ilişkin olarak yine yayılmıştı
ama gerçekleşmeyince ya iddia edenler sus pus oldu ya da tarih yanlış yorumlandı falan
dedi. Şu an etrafta çok fazla bilgi kirliliği var. Ben okudukça daha çok karışıyorum :111::111::111:
Bekleyip görmek en iyisi bana göre.

belli bi sayfadan sonra zahmet etme, çoğu geyik

ama araştırdıklarını düşüncelerini çok merak ettim:26:

Ay evet geyiğe sarmışsınız üşenmedim okudum Can alıcı soruyu soruyorum,hiç tırsmıyo musunuz

Ben de merak ettim düşüncelerini. Merak edip araştırdığım, sürekli okuduğum konulardan biri. Bayılırım böyle komplo teorileri okuyayım, gizemli dosyalar okuyayım

Evet facede bir iki sağlam sayfa var,oralara bakıyorum uzun süredir bende.

Mayalar,nostradamus kehanetlere vs inanmıyorum asla.Böyle birşeye inanmak insanı şirke bile götürür Allah korusun.Kıyameti ancak Hz.Allah bilir,gaybı bilen ancak O'dur...21 Aralık'ta tabiki kıyamet kopmayacak.Çünkü daha gerçekleşmeyen birsürü alamet var ve Hadislerde verilen zamana uygun bir zaman değil.Zaten Kıyamet Müslümanların üzerine kopmayacak,bu yüzden korkmaya gerek yok...

Fakat artık dünyada deşifre olan bir grup var,illuminati...Adamlar psikopat Şeytanın uşakları...Oyun kartları var,tüm yapacakları onların üzerinde yazılı.Ve bazı şeyler gerçekleşmeden mesela 11 Eylül saldırıları gibi,bu oyun kartları piyasaya sürüldü,sanırım 94 yılında...Oyun kartlarını incelerseniz,orda herşeyi görürsünüz,tsunami olayları,siyahi başkan,komplolar,sublinimal mesajlar yani dünyayı tehdit eden ve gerçekleşen olayların hepsi var....Gerçekleşmeyenler arasında da Sahte Mesih,sahte uzaylı saldırıları var...Mavi ışın projesiyle sahte mesih olayını gerçekleştirecekler.

Yani bunlar saçma gelsede gerçekler.Araştırırsanız anlarsınız.Gelenler belgeselini izlemenizi tavsiye ederim...Yapacaklarına da inanıyorum.Çünkü Hadislerde de mevcut bu.Deccal kendini Hz.İsa olarak gösterecek,mucizeler yapıp kendine inandıracak.Bizimse tam tersini yapmamız gerekiyor.İnanmamamız yani..Sonra Mehdi ve Deccalin savaşı olacak.Bu savaş hangi anlamda bilemiyorum,gözler görecek mi bu savaşı yoksa başka boyutta mı olacak bilmiyorum.Ama olacağı muhakkak....Yabancı filmlerde de hep bunların konusu işleniyor,Sherlock Holmesi izlemediyseniz izleyin mesela,orda illuminati anlatılıyor....

Olacak olan şey kıyamet değil...Felaketler baş gösterecek büyük ihtimal,buda çoğunun kıyameti olur zaten.Çünkü her insanın ölümü kendi kıyametidir.Bu 21 Aralıkta mı olur bilemem fakat o tarihten sonra iyi şeyler olmayacağını düşünüyorum.Tüm araştırmalar bunu gösteriyor...Bütün bunlar sona erdikten sonra Altın Çağ başlayacak.O altın çağla birlikte tüm inananlar için herşey çok güzel olacak...Hakkımızda hayırlısı artık

Evet bu olmalı. Ben 4 bölüm halinde izlemiştim, bu hepsinin birleşimi galiba.
Eşim "zuzaylı düşüncelerini kk'ya da bulaştırma" dedi demin hahaha

Aslında biliyor musun, bilmemek daha iyi :) Hepsini izleyemedim, çünkü bir yazı yazmakla uğraşıyorum bir yandan, ama ilk 10 15 dk sı bir hayli ilginç, fakat bazı yerlerde bu insan uydurması dediğim noktalar da oldu, bugün 2 sayfa yazabilirsem, gece izleyeceğim :)
Gizemli şeyler hep ilgi çeker ya zaten, insanoğlunun çözmeye karşı zaafından gelen :)

Kehanetlerine inanır mıyım bilmemem ama ( baştan önyargılıyım) oldukça ilginç şeyler öğrenecek gibiyim

o altın çağı biz ve çocuklarımız yaşayacaksak sorun yok

kızlar zaten bahsi geçen şey Kuranı kerim deki kıyamet değil, benim anladığım bi doğa olayından bahsediliyo, yıkıcı bi doğa olayı

bakalım görcez, bu kadar konuştuk ettik, olsun bişeylerde boşa gitmesin ya

İnşaallah yaşayanlardan oluruz :26:

Evet bencede birşey olacak.Onların planı var ama Hz.Allah'ın da bir planı var.

Bakalım neler olacak,elektirikler kesilirse haberleşemeyiz de

şu altın çağ 21 aralıkta olsa iyiydi en azından ben buna inanmak istiyorum.. foton kuşağı ile birlikte altın çağ, ne güzel olurdu..

eslemliva, bu konularda donanımlı olduğun yazından da anlaşılıyor... yani 21 aralık olayıda illuminati eserimi? geçenlerdeki sitelerinde başlatılan o gerisayımın sonlanmasını dünya merakla beklemişti... acaba o bunun bir ön hazırlığımıydı?? birsürü teori atılabilir ama senin cümlen ve yazdıkların beni etkiledi... yani birşeylerin değişeceğine sende inanıyorsun.. tamam anladığımız şekilde kıyamet değil ama ne? kısacası tuhaf... çık işin içinden çıkabiliyorsan........

Bende de o zaaf var işte. Bir de merak. Gizemli ve korku dolu konular çekiyor beni

Bence ya afet olacak ya uzaylılar artık açıkça ortaya çıkacak

İnşaallah yaşayanlardan oluruz :26:

Evet bencede birşey olacak.Onların planı var ama Hz.Allah'ın da bir planı var.

Bakalım neler olacak,elektirikler kesilirse haberleşemeyiz de

Ya bu elektrik kesilmesi olursa diye öyle bir durumda haberleşmek için millet telsiz alıyormuş. Bu millet dediğim, kıyamete hazırlananlar. Tabii onların hazırlandığı kıyamet bizim bildiğimiz anlamda değil pek.

Geleceği Allahtan başka kimse bilemez kızlar , sıkıntı yapmayın..

tabiki öyle ama canm zaten kıyamet deselelrdi kesinlikle ama kesinlikle inanmazdm ama yeni br çaga girileceği herşeyin farklı olacagı söyleniyor bu bilgi dogru olablr o degilde sevdicegm uzakta ben ondan nasıl haber alırım ... of of

bu son yazdıgını bende dusundum hani hersey bir yana 2 aylık bir surede teknolojik urunlerin hepsi devredısı olursa nasıl iyimi naptı ne ettin nasıl bilicez tek degilsin bu konuda cnm

Herşey olağan akışında devam edecek bence, daha büyük alametler yaşanmadı, büyük kaoslar o alametlerden sonra ve bu yüzyıllar sonra tahmin ediliyor

manyak ettiniz beni, inanmadığım halde, abuk sabuk sesler duydum gece, eşimi kaldırıp tüm oda ve balkonları kontrol ettim, kendimde gökyüzünü kontrol ettim

manyak ettiniz beni, inanmadığım halde, abuk sabuk sesler duydum gece, eşimi kaldırıp tüm oda ve balkonları kontrol ettim, kendimde gökyüzünü kontrol ettim

allah iyiliğini versin
ben de mışıl mışıl uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…