Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Maya takvimine göre 21 Aralık’ta kıyametin kopacağını düşünen bir kadın sinir krizi geçirerek hastanelik oldu.

Ayvalık’ta eşiyle birlikte zeytin toplayarak geçimini sağlayan 9 çocuk sahibi Fatma A. (55), iddiaya göre Maya takviminin 21 Aralık’ta sona ermesiyle dünyanın sonunun geleceği iddialarını fazlasıyla ciddiye alıyordu. Söz konusu haberleri gazeteler ve televizyonlardan takip ettiği belirtilen kadın, önceki akşam 15 yaşındaki en küçük oğlunun kendisini kızdıran tavırlarından da etkilenerek sinir krizi geçirdi.

Çığlıklarını duyan yakınlarının ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekibine zorluk çıkardığı belirtilen Fatma A., ambulansa binmek istemedi. Polisin ikna ettiği kadın, Ayvalık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste kendisine sakinleştirici iğne yapmak isteyen sağlık ekiplerine zorluk çıkaran Fatma A., güçlükle müşahede altına alınabildi. Tedavisinin ardından sona polis ekiplerince evine götürülmeye çalışılan Fatma A., Balıkesir’deki kızının evine götürülmesini istedi.
Dünyanın sonunun geldiğini, 21 Aralık’ta tüm dünyadaki bilişim ağının çökeceğini söyleyen Fatma A., “Kimse inanmıyor. Bir tane akıllı insan kalmadı. Doğrudur. Kıyamet kopacak. Batıyoruz” diye bağırdı.

Kendisine ‘zihinsel engelli’ gözüyle bakanlar olduğunu belirten yaşlı kadın, zeytin toplayarak geçimini sağladığını, sokaklardan topladığı hurdaları satıp bununla kendisine bilet almak isterken küçük oğlunun bu paraları elinden aldığını iddia etti. Fatma A., “Dünyanın sonu geldi. Madem ben deliyim, diğer insanlar akıllı, o zaman şunu çok iyi bilsin o akıllı insanlar. Kıyamet kopacak, aklınızı başınıza alın” diye konuştu.
Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen kadın, polis ve hastanenin güvenlik görevlileri tarafından ikna edilerek ekip otosuyla evine götürüldü.

İHA

Saçma.
Bu tür olayları efendimiz bile bilmemişken mayalar mı bilecek?
Mayalar böyle şeylerle uğraşacaklarıına gitsinler, hamur kabartsınlar.

Şu sitede beni kırıp geçiren ilk ve son yorum bu olacak herhalde. Allah'ta seni güldürsün

Yılbaşı yaklaşırken, yapılacak olan " seneye görüşürüz " espirisi mi daha kötü, yoksa 21 aralıkta bir şey olmayınca yapılacak olan " mayası tutmamış " espirisi mi daha kötü bilemedim.

kıyametten ziyade buna altın caga gecis olarak bakılıyor o yuzden de sirincede ve fransada bir yer sadece ayakta kalıcak deniliyor cok az insanla dunya devam edicek gibi gibi..valla olursada olsun suaralar işime gelir

21 Aralık 2012'ye sayılı günler kala dünyanın dört bir yanında binlerce insan o gün dünyanın sonunun geleceğine inanıyor. Bu tarihi 'uyanış' olarak nitelendiren astrolog Nuray Sayarı ise bakın durumu nasıl değerlendiriyor

Mayaların Haab takviminin sonuna işaret eden 21 Aralık 2012 tarihiyle ilgili NTV'nin sorularını yanıtlayan astrolog ve enerji uzmanı Nuray Sayarı duyulan korkuların aksine yeni bir çağa adım atacağımızı dikkat çekerek, “Maya takvimi bizlere bir çağın bitip yeni bir çağın başlayacağını anlatmış. Sevgi çağına giriyoruz, yanlışın kendini yok edeceği hayat tekamülümüzün farkında olacağımız yeni bir süreç başlıyor. Bu öyle bir süreç ki herkes farkındalığının farkına varacak. Bu 21 Aralık’ta olmayacak tabii. Biz bu sürece 2000 yılı ile birlikte girdik.”

“HERŞEYİ ORTADA YAŞIYORUZ, GİZLİ SAKLI KALMADI”

Mayaların kehanetine göre zamanın ve uzayın enerji alanında yepyeni bir kapı aralanacağını söyleyen Sayarı şöyle konuştu:
“Evrensel enerji değişime başladı. Bakın herşeyi ortada yaşıyoruz, gizli saklı kalmadı. Evren yeniden yapılanacak, yeniden yaratılacak. Değişim ve dönüşüm olacak. Toplu ruhsal doğuş anı ya da uyanış nasıl hissettiğimiz ve anladığımızla ilgili. Bir çok kişi o uyanışı şu an yaşamaya başladı.”

“MAYALAR, KESİN BİR TARİH VERİYORLAR: 21.12.2012”

Mayalar, İnkalar ve Aztekler’in büyük bir değişimden bahsettiğini belirten Sayarı kendisi gibi bir çok astroloğun 21.12.2012 tarihiyle ilgili çalışmalar yaptığını söyledi.
Sayarı şöyle konuştu: “Maya Uygarlığı, 2012 yılında bir şeyler olacağına dikkati çeker. Mayalar, kesin bir tarih veriyorlar: 21.12.2012.
Ben çalışmalarımda değişime çoktan girdiğimizin farkındayım.
2013 yılına sevgiyle ve güzel enerjilerle giriyoruz. Ayrıca özümüz doğruysa, içimiz temizse hiç korkmayalım 2012’den.
Hintli kayıtlarından Maya’lara kadar pek çok kadim uygarlık, çağımıza yakın zamanları “karanlık dönem” olarak tanımlamıştır.

“HERŞEY NİYETLE BAŞLAR”

Bence bir dönem bitiyor ve bir dönem başlıyor. 21 Aralık en uzun gece ve 22 Aralık’ta ise evren aydınlanmaya devam ediyor. Bizler aslında 2000’le birlikte uyanış dönemine girdik, farkındalık kazandık. Astrolojik verilere göre de farkındalık dönemindeyiz. Artık iyiliğin ön planda olacağı bir dönem başlıyor. Yeni yılla güzel düşüncelerle girmeye niyet edelim herşey niyetle başlar ve aktive olur.”

NTV

ben inanmıyorum....kıyamet falan kopmayacak ama insanların hal ve hareketlerinde değişimler olursa onu bilmem...gerçek kıyametin kopması için olacak olayların hepsi tamamen gerçekleşmediki daha zaman var..21 aralıkta her zamanki gibi işe gidicez, cuma namazına erkekler gidecek, çamaşırlar yıkanacak, bulaşıklar yıkanacak, yemek pişirilecek, ev temizlenecek ve daha nice her zamanki rutin işler yapılacak...akşam tv.de ne varsa onu seyredicez büyük ihtimalle bu konuyla ilgili programlar yapılacak değişik bişey olur seyrederiz..

bende fazla ınanmıorum aslında , yada ınanıomuyum :26: inanmak deilde ınsan 4 gun kaldı falan oluo geriliorum biraz merak edıorum olucakları banada su boyut deıstırme olayı olucakmıs gibi gelıo telepati kurma falan :44:

Maya Uygarlığı, kendi takvimleri olan Maya takvimi'ne göre, "21 Aralık 2012'de kıyamet kopacak" diye vasiyet bıraktı

Beklenen tarih gelip çattı. Yabancıları korku saldı. Herkes kıyametten etkilenmeyeceği sanılan İzmir'in şirin köyü Şirince'ye aktı.

SEMRA ÖZAL ŞİRİNCE'YE GİDİYOR

Kıyametten korkan dünyalılar, Şirince'de yer bırakmadı. Onlar arasında Türkler de vardı. Aylardır Türkiye'nin gündemini meşgul eden merhum Turgut Özal'ın eşi Semra Özal da ailesi ile birlikte Şirince'ye sığındı. Semra Hanım, kızı, oğlu Efe ve torunları ile 22 Aralık'a kadar Markiz Konakları'nda kalmaya karar verdi.

SÜREYYA DA KORKTU

Şirince'ye gidenler arasında sosyetikler de vardı. Sosyetik güzel Süreyya Yalçın kıyamet akımına kapıldı. Yalçın, 21 Aralık günü konaklama bedeli 3 bin doları bulan pansiyonda kendisi, arkadaşı ve şoförü için yer ayırttı. Bunun için 10 bin doları gözden çıkardı.

CEM YILMAZ AİLESİYLE GİDİYOR

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, "kıyametten etkilenmeyeceği" iddia edilen Şirince'yi tercih etti. Eşi Ahu, oğlu Kemal ve ailesinden bazı isimler için köydeki Güllü Konak'ta konaklama kararı aldı. Yılmaz, ailesi için günlüğü binlerce TL olan konağı, tamamen kapattı."

ŞİRİNCE'YE GİDECEK DİĞER ÜNLÜLER

Tom Cruise , Jennifer Lopez gibi ünlülerin ardından Angelina Jolie ve Brad Pitt 'in de, çocuklarıyla beraber 18 Aralık'ta Şirince'ye geleceği öğrenildi. Yabancı ünlülerin yanı sıra Lerzan Mutlu, Sibel Can gibi Türk ünlülerin de 18 Aralık'tan itibaren Şirince'de olacakları söyleniyor.

DUVARLAR BOYANDI

Şirince'de 21 Aralık için hazırlıklar hızlandırıldı. Bunun için Selçuk'taki havaalanı ve helikopter pistleri düzenlendi. Otoparklar genişletildi. Evlerin dışları boyandı, yıkık duvarlar onarıldı.

18 ARALIK'TAN İTİBAREN GİRİŞLER YASAK

Şirince'de bin 500 güvenlik görevlisi bulunacak. İzmir Valiliği'nin emri ile Şirince'ye 18 Aralık'tan itibaren girişler de yasaklanacak. Köye 21 ve 22 Aralık'ta girecek otomobiller ile sahiplerinin isimleri ise önceden bildirilecek. Ayrıca evlerin bahçesinde ve boş alanlarda çadır kurulmayacak.

350 kişinin yaşadığı 250 yatak kapasiteli Şirince'de 21 Aralık Cuma günü yaklaşık 60 bin kişinin bulunacağı açıklandı.

21 Aralıkta kıyametin kopacağına inanan zavallılara acıyorum.Kopacaksa eğer her tarafta kopacak.Ama Hadislere göre kıyamet tarihi bu zamanda değil ve Rabbimden başkası bilemez kıyameti.Böyle birşeye inanmak şirktir ve en büyük günahlar arasındadır.

Bu tarihte,kötü güçler tarafından(illuminati) birşeyler yapabilirler belki ama tüm güçlerin üstündeki güç Hz.Allah'ındır......Safer ayındayız,belaların 1. kat Semaya indiği ay,bu ay...Bol bol dua edelim.Kurtulmak için milyarlar dökerek biryerlere sığınmaya gerek yok,olacakların önüne ancak Allah'a sığınarak geçebiliriz....Hayırlısı hakkımızda.

Son düzenleme:
maya takvimine inanmıyorum ama doğru olmasını isterdim çnkü kızıma ancak ölüm kavuşturacak belki bana kızanlar olacak ama ölüm demek kurtuluş demek doyamadığım kızıma kavuşmak demek ama dedm yaa inanmıyorum

eşim şirinceli.biz normal zamanda bile pazar günleri dede-babaannemizi ziyarete gittiğimizde kköye arabayı park edecek yer bulamıyoruz.zaten ufacıkk bir yer.bütün millet oraya doluştu asıl kıyamet orda kopacak.ama esnaf bayram ediyor.bütün şirince zengin olucak 22 aralıkkta dedeyle babaannemizi izmire getirdik hafta sonu.yaşlı insanlar ne olur ne olmaz.bi hasta olsalar köye girmek yasak özel arabanla.ya bu millette hiç akıl yok.bütün bu saçmalıkk cumaya denk geldiği için inanıyor insanlar.dedemde diorki milleti oraya toplayıp asıl ordakileri helak edecek yaradan..ya şarap üreten bir kköy.neden orası seçilmiş dünyada o kadar mübarek yer varken.hz. isa inecek deniyor e taa tepede meryem ana klisesi -evi var.ben hiç inanmıyorum..pansiyon sahipleri 10.000$ geceliğini kiralamışlar 21 aralık içinha bide asıl sorun.çokk hırsızlık olur.çünkü herkes yükte hafif pahada ağır eşyalarınıda yanlarına almışlar..köyümüzü mahvedecekkler ben ona yanarım.

İnanmıyorum diyorlar ama foton kuşağı olayı ya olursa? ya bu x denen gezegen gerçekse ? you tube ta nasa'nın bu gezegeni hakkında tespit edildiğini ve gazettede daha önce haberlerini çıkardığını söyleniyor ama şimdi inkar ediyorlar tabi. Olabilir çünkü bilim diye bir şey var. Mayalar da öyle dalga geçilecek ve ciddiye alınmayacak bir toplum değildi. Matematik, astronomi gibi bilimlerde şimdiki bilgisayarla yapılan hesaplamaları ta o zaman yapmışlar. 1999 güneş tutulmasını daha önce hesaplamışlardı ve oldu. Yaşayıp göreceğiz, umarım bir şey olmaz.

hz. isa gelmeden kıyamet falan kopmaz . hz. isa gelecek 50 yıl din savaş verecek öyle gelir gelmezde kopmayacak yani. din hakkında bilgisi olanlar bu safsatalara prim yaptırmaz zaten. hem insanın kıyameti kendi ölümüdür ben hep buna inanırım. sen öldükten sonra kyamet kopmuş kopmayacakmış ne önemi var senin kıyametin zaten kopmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…