- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
kaynana katilimi olcan yoksa, elini kana bulama
Saçma.
Bu tür olayları efendimiz bile bilmemişken mayalar mı bilecek?
Mayalar böyle şeylerle uğraşacaklarıına gitsinler, hamur kabartsınlar.
Arkadaşlar buna inanıyorsanız Sanırım Papa'yada inanırsınız cunku gecen gunlerde acıkladı,
nın doğum tarihini sorguluyor. Hz. İsa'nın doğum günü olarak kabul edilen Noel (25 Aralık) gerçek olmayabilir. Şu anda içinde bulunduğumuz yılın da aslında [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] olmama ihtimali yüksek.
Bu iddianın sahibi 16'ncı Benediktus. Papa'ya göre, Hz. İsa'nın bugüne kadar bilinen doğum tarihi doğru hesaplanmadı. 'İsa'nın Çocukluğu' adlı eseri satışa çıkan Papa, Hz. İsa'nın bilinenin aksine 6 veya 7 yıl öncesinde doğduğunu yazdı. Çünkü Hz. İsa'nın bugün kabul edilen doğum tarihinden 6-7 yıl önce Jüpiter ve gezegenlerinin zodyak kuşağında buluştu. Papa hesaplamayı astronom Johannes Kepler'in hesaplamaları doğrultusunda yaptı. Papa'nın hesabına göre bugün 2018 veya 2019 yılında yaşıyoruz.
bu da başka bir sitenin haberi:
Papa, tarihi değiştirdi!
Papa 16 nci Benediktus, "İsa'nın çocukluğu" kitabını yazdı. Kitap, koyu Katolik Fransa' da yayınlandı. Kitabında ise Hristiyan inancını sarsacak bir iddia (aslında gerçeği) ortaya attı; "Hz. İsa, 25 Aralıkta değil de MÖ. 6 ya da 7 yılında doğmuş, şu anda 2012 yılında değil, 2018 ya da 2019 yılında yaşıyoruz."
Bunu söyleyen en büyük dinlerden birinin, her söylediği dini bir akide kabul edilen Papa ise bugünden itibaren Hristiyanlık tarihi değişmiştir denebilir. Bunun aşağıdaki sonuçları olacaktır;
Tüm bunlardan daha önemli bir şey daha yapmıştır Papa, 21 Aralık 2012 tarihini geçersiz kılmıştır. İşin garibi Papa' nın bunu yapacağını yada mutlaka yapması gerektiğini tam iki yıl önce yazmıştık. 1582 yılının 4 ekim-15 Ekim günleri arası takvimden Papalık emri ile silinmişti. Bu kararın altında, Kopernik' in dünyaya bir meteor çarpacağı ve dünyanın sonu geleceği iddia edilmişti. Papa, 3 gün silmedi ama, takvime tam 7 yıl ekledi. Böylece 2012 yılında değil, 2018-2019 yılında yaşadığımızı söyleyerek tam 430 yıl önce yapıldığı gibi kıyamet korkusunu takvim oyunu ile ortadan kaldırdı. Bilinmez ama Site olarak Papa' nın bu korkulan kehaneti bertaraf etmiş olmasından mutluluk duyduğumuzu belirtmekten çekinmiyoruz.
Papa tarihi değiştirdi, 21.12.2012 kıyamet tarihi artık ortadan kalktı.
Hayırlı olsun, korkmayın lütfen kıyamet kopmayacak.... Papalık tarihi düzeltti...
Kıyametın kopacagı emrı Kuran'ı Kerimde gecıyor fakat Ne zaman olacagı yüce Yaradan bilir sadece..
Her sene buna benzer şeyler söyleniyor ben inanmıyorum çünkü hiçbiri olmadı
çoook eski çoook gelişmiş bir medeniyet canım mayalar amerikadaınanmyorum tabıkı
ama bı acabada oluyorum
kım bu mayalılar ayol
ahahahhahakredı cekıp ev alıcaktım
elektrık olmayacaksa calısamıcaz
calıosamazsak odeyemıcez
bak sımdı :S
dün çok aradım bunu yahu,ben de tarihte böyle şeyler olmuş olabileceğini düşünürüm hepEki Görüntüle 564172 Bence olay bundan ibaret
ben en azından elektronik etkilenme olacağını düşünüyorum2000 yılı içinde hiç bi elektronik alet çalışmıcak, hatta hesap makineleri bile çalışmıcak demişlerdi
21 aralıkta kıyamet kopcağına inanmıyorum, yine elimize kahvemizi alıp kk nın başında vakit geçircez işte, sıradan bi gün olcak yani
aynı konu ilişkiler, hayatın içinden bölümünde de var, tabii kk da hiç bir konu bdv daki kadar dikkat çekmiyo
22 aralıkta, noldu hani hiç bişey diye toplanırız buraya, maksat eğlence olsun
beklemek daha kötü be kadesa en azından bilmeyeydik iyiydi21 aralıkta kıyamet kopacaksa eğer,yapabilecek birşeymiz var mı oturup beklemekten başka?
ayy al annesi yaama gerçekten kpacaksa kredi kartlarının borçlarını ödemezdim ben bu ay onun yerine gider alışveriş yapar gezer tozar dım o parayla
kızım 120 liralık bir oyuncak istiyor ona hergün verdiğim harçlıkları biriktitip alabileğini söyledim hergün kumbarasına para atıyor
her gün 20 defa biriktimi anne alalımmı anne diyor
en azından kızıma o oyuncağı alırdım
ah ah aslında kıyamet olacaksa benim de yapacağım tek birşey var
sonunu düşünen kahraman olamazmış nasılsa :))
ya bu olursaa
ya bu olursaa
çokta tın diyosun sevdim bu bakışı, herkes ölecekse sorun yok
çoook eski çoook gelişmiş bir medeniyet canım mayalar amerikada
mu kıtasından gitmiş olabilecekleri
hatta türk olabilecekleri de iddia ediliyor
aflabesinde dilimizle inanılmaz benzerlikler var ,nerdeyse aynı denebilecek kelimeler
öle işte =))
ahahahhaha
dün çok aradım bunu yahu,ben de tarihte böyle şeyler olmuş olabileceğini düşünürüm hep
ben olsam yapardım çünkü
ben en azından elektronik etkilenme olacağını düşünüyorum
işte hatırlamıyorum tam olarak izlediğim belgeseli
aklımda kalan havanın uzun süre açılmadığı o nedenle ekinlerin zarar gördüğü kıtlık olduğu falan var
güneş atlamaları sürekli olan bilimsel bir olay ve beklenen en büyüğü olacak
beklemek daha kötü be kadesa en azından bilmeyeydik iyiydi
ayy al annesi ya
arada sırada onu da almak lazım
mutlu olsun yavrucaklar
ben çatlarım şimdi meraktan
kesin de özel bişeydir
ben ölmekten değil ölememekten korkuyorum açıkçası
hele de öle yerle bir olmuş dünyada kalan bikaç kişi olmak istemezdim
aboooow korkarım ben
valla canım bence elektronik etkilenme bile olamayacak, foton kuşağı, atmosfer değişikliği falan diyolar, tamam hepsine kabul diyelim
ama yinede "21 aralık" diye keskin bi tarih verilmesi çok saçma ve imkansız bence
olacaksa belirsiz bi tarihte belirsiz bi süreçte olur bence bu atmosfer değişikliği falan
bu tarihi veren mayalar ama takvimin o tarihte bitmesi yüzünden
nasa yakın tarihler veriyor ama o tarihler sürekli sapma halinde
hani deprem 50 yılda bir büyük olur derler ya onun gibi
patlama da 400 yılda bir büyük olurmuş
ama kasım21 de olmuş mesela hiçbir şey hisssetmedik
ya arkadaşlar kadesanın dediği gibi belki de böle bişey lazım
kıyamet kopacağına inanmıyorum ama büyük doğa olayları olabilir
nitekim tarih bunlarla dolu
büyük girit depremi
santorini depremi
etna vezüv patlaması
nuh tufanı
atlantis vs
tarihte hep oluyor yani
ibret mi diyelim
dünyanın dengesi için mi gerekiyor artık
allahın hikmeti neyse oluyor
belki böyle bişey olacak
elimizde kahvemiz(benim çayım) bekleyip görecez
ya işte canım onu diyorum yani yakın zamanlarda olabilir ama 21 aralık diye tarihin olması mantıklı gelmiyo bana, utanmasalar saat verecekler 10:12 de diye
yok hayatım 12:12 olur olsa olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?