Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

Inanmayin böyle seylere bunlar hepsi inancsiz kendine göre korkutmak icin yazilmis senaryolar.
Ha olcaksada olursada bu adindan bile nefret ettigim 'Illuminati' örgütü tarafindan herkezi korkutup
planlanmis vede yapilcak olaylardir..

Yani bir nevi biz herseyi biliyoruz dogruyuz diyip insanlari hem korkutup hem kendi yönlerine cekcekler..
Illuminati yi bilmiyenler arastirip ögrensin.. Dünyani ele alip bütün inanclari dinleri yok etmek isteyen bir örgüt.
Hatta oyun kartlari var youtube dada bakip ögrenebilirsiniz önceden herseyi planlayip yapiyorlar .

Kesinlikle Kiyamet kopmicak ama böyle birsey de olcagini sanmiyorum ama o örgüt sayfalarinda 'gec kaldiniz' diye mesajlar veriyor kac ay öncesinden..
Inancinizi yitirmeyin ALLAH tan baska kimse bilemez neyin ne olcagini..

Yorumların hepsini okumadım.. Mayalar 21 Aralıkla ilgili bir kehanette bulunmuyorlar sadece takvimleri sona eriyor..
Nasa nın yapmış olduğu açıklamayı paylaşmak istedim ;
[video=youtube;nzSQDly0p4A]http://www.youtube.com/watch?v=nzSQDly0p4A[/video]

dağ başında çadırda yıllarca yaşycama konforlu olup daha az yaşamayı tercıh ederim dağ başında çadırda donar adamyaa

ya canım film işte, bu dünyada başka bi boyuttamıydı yoksa başka bi gezegendelerdide buraya mı gelmişlerdi

neyse film güzeldi ama tavsiye ederim

Son düzenleme:
Hayat bana güzelde seyyah,
Konu BDV deymiş.
Yeni farkettim,ben ortaya karışıkta falandır diye direk geyiğe daldım,
Benim yüzümden başınız yanmayaydı iyiydi.

korkmana gerek yok, başka bir boyuttayız, astroloji bölümündeyiz

konu kayboldu bir anda noluyoz dedim ya maya lar uçurdu konuyu sandım

Hayat bana güzelde seyyah,
Konu BDV deymiş.
Yeni farkettim,ben ortaya karışıkta falandır diye direk geyiğe daldım,
Benim yüzümden başınız yanmayaydı iyiydi.

korkmana gerek yok, başka bir boyuttayız, astroloji bölümündeyiz

ahahah boyut değiştirmişiz
o değil de türkiyede yaşamak her şeyden tehlikeli bence
kıyamet ancak kurtuluşumuz olur
allah izin verirse daha güzel bir yere gideriz

yanlız sürekli yanlışlıkla şu profesyonel medyum olcay reklamına tıklıyorum ya, bu bi işaret mi

yaşlanıyorsun ablacım

hep mayalar yüzünden!!

ışığın sönmesin

Sönermi dersin,

Bu mayalar bir benim devreleri karıştırdı,acep bende mayalımıyım.:44::44:

Şimdi 2 ay karanlıkta kalmak bence çok kötü değil be,2 ay işe gitmeyiz ne güzel,yatar uyuruz misss.

21 Aralığın Cuma gününe denk geldiğini biliyorsunuzdur... Akabinde kıyametinde cuma günü kopacağını..

Hadi buyrun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…