Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

onlar mayalar değil astekler :)

21.12.2102 diyo mayalar ABLACIM karıştırdın sen..

vee kadesa için küçük kıyamet kopar

21 aralığı bütün dünya heyecanla bekliyor biz hariç..

ABLACIM derken kadiş.:26::26::26:

Aramızda 2 ay var,yaş bile değil.

Geçen sene deyip yazdığım tarihe bak ya

Mayalarla hiç ilgilenmedim,ama geçen senede kıyamet kopacak diye bir haber okuduğumu hatırlıyorum,benden başka hatırlayan varsa yazıversin tarihi.

21.12.2012 :)
Benim bildiğim tarih de bu ama :) Takvimleri bu tarihte bitiyormuş da

zaman kavramında karısıklık olacahı kehanetı vardı degılmııı
12.12.2012 de evlenmek ısıtyorum dıyen bı cok arkadasım var benım :2:

lisedeyken tam güneş tutulmasını görmüştük. aman Allah ım nasıl korkunç bir durumdu sadece saniyeler sürdü. gündüz vakti karanlık çok enterasandı akşam gibi değildi gökyüzünde enterasan bir karanlık güneş ay ve yıldızlar bir aradaydı. hava soğudu hafif bi rüzgar çıkmıştı. inanılmaz bir doğa olayıydı.

doğum gunum 23 aralık ne olur ne olmaz deyip erkenmı kutlasam yoksa kutlamayıp bı yaş gençmi ölsemm lütfen yardım edin acil....

2 ay mı 20 yaş de sen şuna..sen koskoca kızken ben doğmamıştım bile

sen onu bırak da asıl benim kıyamet yılına bak

yaşlanmışız biz (

kıyamet kopacakm mı bilmem ama bizim tarihler uçtu bile

Ne diyordu Şems; Olduğu kadar, olmadığı kader.
Öleceksek ölelim, kalacaksak kalalım...
Şimdiden onca güne anlam da yüklemeyelim boşuna.

Şirince gerçekten dolmuş
Mahsül,sizi burda görünce direk daldım,konunun hiçbir sayfasını okumadım,Şirince yi de anlamadım.:26::26:
Hayrına bir anlatıver kısaca.
doğum gunum 23 aralık ne olur ne olmaz deyip erkenmı kutlasam yoksa kutlamayıp bı yaş gençmi ölsemm lütfen yardım edin acil....
Bence 1 yaş genç ölmelisin.

Kendi adına konuş kadiş,ben daha 25 im.

sevgili bisidicem lütfen sakin olun
panik size iyi gelmeyebilir
dogum gununuzu erkenden kutlamak mantıklı olabilir sonuc olarak yıl yazısı değişmeyecek .........- 2012

bende mahsulu gorunce dırek ne yazılmıs dıye bakanlardanım parkon :26:

20 aralıkta gidip fön çektireyim bari. korkup yakışıklı birine sarılırım felan rezil olmayayım. eee her şerde bir hayır var demişler

Bende inanmıyorum kıyamet kopacağına ama bu yazıları okuyuncada insan tırsıyor tabikide.... ALLAH verdi ALLAH alır yapacak bişey yok

başka dünyada yaşamışlar da kalıntıları bu dünyada mı kalmış
ahahha
şu bir gerçek ki büyük felaketlerde genel olarak o zamanki tüm teknoloji sıfırlanır kalanlar yeni bir medeniyet kurmaya çalışır
belki öyle bir şey olabilir
el nino kasırgasında kanadada bikaç hafta süren buz fırtınası yaşanmış
20-30 kişi ölmüş(bu olay ülkemizde yaşansa ölümleri 100leri bulacağı aşikar)
tüm elektrik sistemleri ısınma sistemleri sular falan iptal
gerçek şu ki ne kadar asgari düzeyde yaşarsak o kadar şanslıyız
mesela kanadaki olayda şehir dışında çiftlikte yaşayan bir aile gayet güzel örnek verilmişti
odun şöminesinde odun yakmış,ahırındaki hayvanları kesip yemiş mumlarla aydınlanmış ve kuyudan su çekmişti
şehir yaşamı zor
hep diyorum bi dağ başında çadırda yaşamak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…