topluca Nirvanaya ulaşalım diyosun yani,olabilir
kk olmayacak mı,nayır nolamazzzz
Eğer bu genç körpecik yaşımda öleceksem, kıyameti de, karanlıkları da görüp öyle gitmek isterim. Sıkıcı sıkıcı uykumda veya trafik kazasıyla ölmek istemem. kıyameti de gördüm geldim demek isterim.. :)) Neyse ins 163829167 yaşına kadar yaşarım da, kıyameti de görürüm. bu 21 aralıkta kıyamet kopacağına inanmıyorum. Sadece foton kuşağı ve değişiklikler olacak.
Tabi 21 aralığı fırsat bilenler daha farklı şeyler yapmazsa. ( illuminati belki )
Gerçi o karanlık nasıl etkiler insanları o da tartışılır. Zira dolunay bende başağrısı ve gerginlik yapıyor, ilginç ama öyle...
bence karanlıkta hiçde bilinç düzeyi yükselmez, olsa olsa yamyamlaşırız
Gerçi o karanlık nasıl etkiler insanları o da tartışılır. Zira dolunay bende başağrısı ve gerginlik yapıyor, ilginç ama öyle...
İnsan çok tuhaf bir varlık.Belki 21 aralığa kadar ömrümüz yok bile.Belki yarın öleceğiz.Bu bizi endişelendirmiyor maya takvimi endişelendiriyor.
Ben korkmuyorum.Allah beni yarattı ve beni sıkıntıda zorda çaresiz bırakmaz.Hayat bana güzel
Ya bu Mayalar geçen sene 12.12.2012 dede kıyamet kopacak demedimiydi?:26::26::26:
karanlıktan korkarım ben :18: ama dolunay da ağda yapacaklara müjde o zaman :))
Chess kaynana her daim kaynanadır ister kıyamet kopsun,ister dolunay çıksın
O zaman çeşit çeşit mumlar, gaz lambaları ayağınıza geldi...
Hemen temin edilir, 5 dakikada yakılır, karanlığı aydınlatır
3-4 gün tatil olur herhalde
Ohhhhh rimel, kalem, parlatıcı sürme derdi yok, ne giyeceğim derdi yok...
Yaşasın Mayalar
ayrıca sureklı gece olacagı ıcın cınsel hayatta aktıf olabılır
ayrıca sureklı gece olacagı ıcın cınsel hayatta aktıf olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?