Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

Gerçi o karanlık nasıl etkiler insanları o da tartışılır. Zira dolunay bende başağrısı ve gerginlik yapıyor, ilginç ama öyle...

valla ya insanoğlu aksiyon peşinde, gerçekten kıyamet kopsa bakalım böyle geyik yapabilcekmiyiz

Yok mevsimler değişecek yok iklim değişecek.Yok insanlar ölecek kalanlar mutlu olacak.Ya Allah aşkına mevsimler zaten değişti iklimler de değişti.Maya takvimi dese de demese de değişiklikler olacak.Nasılki ilk insanın yaşayışıyla şimdiki insanın yaşayışı aynı değil dünyada yaşayan bir insan gibi.İnsanların ölmesi için de savaşlar hastalıklar yetiyor zaten.
Hiç bişey olmayacak.Ben olacağına inanmıyorum.Ama olursa da bu maya takviminin kehaneti değil Allah'ın hikmeti olur.

İnsan çok tuhaf bir varlık.Belki 21 aralığa kadar ömrümüz yok bile.Belki yarın öleceğiz.Bu bizi endişelendirmiyor maya takvimi endişelendiriyor.
Ben korkmuyorum.Allah beni yarattı ve beni sıkıntıda zorda çaresiz bırakmaz.Hayat bana güzel

Gerçi o karanlık nasıl etkiler insanları o da tartışılır. Zira dolunay bende başağrısı ve gerginlik yapıyor, ilginç ama öyle...

karanlıktan korkarım ben :18: ama dolunay da ağda yapacaklara müjde o zaman :))

Chess kaynana her daim kaynanadır ister kıyamet kopsun,ister dolunay çıksın

ne olur, ne olmaz, ben 21 aralık gelmeden bir sürü mum almamızı tavsiye ediyorum. Ve buzdolabında da 4 5 gün yetecek su yiyecek bulunsun diyorum.

Bir şey olacağından değil de, eğer olursa gerçekten karanlıklar, afetler vs... yani insanın "herkes demişti, ne salakmışım" diye pişman olması, olan olaylardan daha kötü hissettirir.

Bir şey olmazsa da, zaten evde bulunması gereken şeyler. durur dolabın içinde.

Aklıma başka neler alınması gerektiği gelmedi, ama geçenlerde gördüm, bunun için deli gibi hazırlık yapan, evinde bir odasını afet odası ilan eden aileler varmış, özellikle yurtdışında.

Ya bu Mayalar geçen sene 12.12.2012 dede kıyamet kopacak demedimiydi?:26::26::26:

Benim de aklımdan bu geçti.
21 Aralık'tan korkan insanların bir bölümü belki 21 Aralığı görmeyecekler bile.

Bir de bizim neslin suçu ne ki ?
Önceki nesiller,kıyamet düşünmeden mutlu mesut yaşadılar.
100 yıl önce doğsaymışız bari.

Ya bu Mayalar geçen sene 12.12.2012 dede kıyamet kopacak demedimiydi?:26::26::26:

onlar mayalar değil astekler :)

21.12.2102 diyo mayalar ABLACIM karıştırdın sen..

vee kadesa için küçük kıyamet kopar

21 aralığı bütün dünya heyecanla bekliyor biz hariç..

ben karanlıkta uyurum herhalde ev ısı fılan yapamam
sonra aydınlıga kavusunca benım oglanın uyku duzenı bozulur
ayrıca karanlıtka ıse gıdıp gelmek ıstemem
devlet afet yardımı yapar herhalde

karanlıktan korkarım ben :18: ama dolunay da ağda yapacaklara müjde o zaman :))

Chess kaynana her daim kaynanadır ister kıyamet kopsun,ister dolunay çıksın

O zaman çeşit çeşit mumlar, gaz lambaları ayağınıza geldi...
Hemen temin edilir, 5 dakikada yakılır, karanlığı aydınlatır
3-4 gün tatil olur herhalde
Ohhhhh rimel, kalem, parlatıcı sürme derdi yok, ne giyeceğim derdi yok...
Yaşasın Mayalar

ayrıca sureklı gece olacagı ıcın cınsel hayatta aktıf olabılır

Prometheus filimindeydi galiba, zaten mayalar gibi uygarlıkların bizim bulunduğumuz dünyada yaşamadığını söylüyordu

ne diyebilirim ki mistik hikayeleri seviyoruz özellikle biz kadınlar

eşime sorsam 21 aralıkta nolcak diye, o gün cuma nöbet var der

Şirince'de oteller doluymuşta çadır alanları oluşturur belki devlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…