24 yumurta toplanmış..kaydirigubbakcemile3
29 nisan perşembe günü 10:30 da transferim olucakk..artık sona yaklaştım..hayırlısıyla evime bi gitsemmopuyorumnanaktan
sende mi ankara yı düşünüosun?
gözün aydın canım çok iyi yumurtaların, evet bende mayanın kampanyasından yararlanmak istiyorum ama kararsızım malum orda 10-15 gün kalmanın da bir maliyeti var. mersin ve ya adanada bir merkezde olabilir. annemler mersindeler çünkü. bakalım ben haziranda düşünüyorum. senin iyihaberlerini duyarız inşallah
inşallah canım ya sağolasın..seninde mi ilk denemen olucak.?bence çok iyi araştır gideceğin merkezi..devlete yada sigortaya filan sakın gitmee..sağlığından olursun Allah korusun..CADIARZU
evet canım ilk olacak, bu ay aşılama denedik ama e2 yükselince ilaçları bıraktık normal yolla da şansınız yüksek dedi dr, 4 tane yumurtam gelişti bakalım çalışmalara devam ediyoruz. ama aşılamaya ben pek şans vermiyorum. 10 mayısta adet olmazsam tüp bebeğe gerek kalmayacak olursamda büyük ihtimalle mayada denicem sen memnun musun. orda kaldığın için başarı oranınıda biliyosundur gelenlerden hamile kalma oranı nasıl canım. Yarın için de sana bol şans İnşallah iyi gider herşey, kib
24 yumurta toplanmış..kaydirigubbakcemile3
29 nisan perşembe günü 10:30 da transferim olucakk..artık sona yaklaştım..hayırlısıyla evime bi gitsemmopuyorumnanaktan
sende mi ankara yı düşünüosun?
semos20 nasılsın.transverin nasıl oldu.belki bugün çanakkaleye dönmüşsündür.misafirhanenin numarasını alsaydım arardı.ben transfer öncesi annemde kalacagım.3-5 gün misafirhane.ortam güzel.herkes birbiriyle kardeş olmuş.birbirini dinliyor anlıyorlar.sana bol şans diliyorum burdan bekliyorum banada dua et
hoşgeldin,safa getirdin memlekete canıma.s.kızlar dün geldim çanakkale ye..malum yorgunluktan sadece uyudum..transferim iyi geçti..1.kaliteymiş embriyom.gerisi Allah a kaldı tabiki..bence her hastanenin başarı şansı aynıdır..başka şeyler idda edenler yalan söylüyordur..ama benden önce transfer olanlardan 5 kişiden 2 si tuttu 1 tanesi tutmadı 2 side beklior..tabi yaşla da alakalı tutma şansı...hayırlısı olur inşallah..benimde bazı problemlerim oldu..rahimde incelme var hap kullanıorum onun için..karnım su topluor..fazla yumurta alınanlarda olurmuş..yani sıkıntı çekioorum ama olsunda katlanmaya değer..10 mayısta belli olucak inşallah dua edin kızlarr
hoşgeldin,safa getirdin memlekete canıma.s.
inşallah 10 mayısta güzel haberlerini duyacağğız buradan:Saruboceq::Saruboceq:
kadınlar kulubünde konuştugum kişiyle düşünün mayada karşılaştık.kadınlar kulubü insanları birbirlerine bağlıyor.dertlerimiz ortak çünkü
kızlar dün geldim çanakkale ye..malum yorgunluktan sadece uyudum..transferim iyi geçti..1.kaliteymiş embriyom.gerisi Allah a kaldı tabiki..bence her hastanenin başarı şansı aynıdır..başka şeyler idda edenler yalan söylüyordur..ama benden önce transfer olanlardan 5 kişiden 2 si tuttu 1 tanesi tutmadı 2 side beklior..tabi yaşla da alakalı tutma şansı...hayırlısı olur inşallah..benimde bazı problemlerim oldu..rahimde incelme var hap kullanıorum onun için..karnım su topluor..fazla yumurta alınanlarda olurmuş..yani sıkıntı çekioorum ama olsunda katlanmaya değer..10 mayısta belli olucak inşallah dua edin kızlarr
semos 20
inşallah canımpozitif sonuçları beraber alırız.burdan gebelik duygularınıda paylaşırız.ben rapor çıkattım.mayanın dediği drdan biraz sorun yaşadım.güler hanım raporda eksiklik vramış söylemedi başta 3 4 kere gitmek zorunda kaldım hastaneye.psikolojim bozuldu biraz.neyseki çıkarttım ilaçlarımı aldım.5 mayısta lukrine başlıyacagım.hayırlısı bakalım.şimdi diğer ilaçlarımı içiyorum.burdan bekliyorum.mutluluk haberlerini senin yaş kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?