Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

sevgili semos sende mi çanakkaledesin sevindim görünce çünkü bu ilde yok değil mi tüp bebek merkezi
biz aslnda 6 ay önceye kadar ank da oturuyorduk ama eşimn tayini çıkınca geldik orada düşünmüyorduk aşılama tüp ama burada karar aldık ama şimdide yol çok uzun 10 saat yol gözümce öyle büyür ki,sen ne güzel hemen gidiyorsun ben hemen gidemicem de üstelik
senin yaş kaç ve sorun ne ve çanakkalenn nersendesin merak ettim

canım bizde buraya afyon dan geldik..tayin nedeniylee..
yaşım 29, 5 yıllık evliyim..erkrk infertilitesi sebebiyle tüp bebek yaptırıcaz..bizde çok araştırdık..en uygun şartlar maya gibi geldi..hayırlısı artık..çıktık bi yola..misafirhanesinde kalıcam..arkadaşlar memnunmuş..2.denemesini de orda yaptıracak bi arkadaşım daha var..çanakkaleli kendisi..o da çarşamba günü gelicek..ben ezine ilçesin deyim..Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah..bence çok ara vermeyin.yumurtalıklar problem çıkartabilir ileride..bide onun tedavisiyle vakit kaybetmeyin derim..çünkü hem manen hem madden çok yıpratıcı bi süreç..ama evlat için değer die düşünüyorum..sabırlar ve kolaylıklar dilerim..:Saruboceq::CüvCüv:

semos20 yolunuz açık olsun sorunlarımız farklı bizdede bende sorun var pko yaşım 26 1 aşılama negatif oldu,şimdi bu mayanın indirimnden faydalanmakda istiyoruz hayrısı bakalım
ınş sen kavuşursun hayrlısı ile

kizlar egerki gercekten öyle bi kampanya varsa vede hepisi dahilse hic kacirmayin,ben subatda yaptirdim hamileyim ikizlerim olcak insallah ama nerdeyse 5 milyar tutdu,yani düsünmeden evet diyin harika bi merkez doktorlari olsun hemsireleri olsun hepisi ayri ayri süperler....

arkadaslar mayadan bugun benı aradılar ole bı kampanya var ama ılacların bır kısmı yanı anlıcanız en az 4 mılyar asumanın dedı gıbı 5 mılyarı buluyo bence ama yınede ıyı bı merkez bende temmuzda dusunuyorum kararsız kaldım ıns hepımız bebeklerımıze kavusuruz amın

bebis asuman ssizde sorun neydi merak ettim umarım benimde ikizlerim olur tekede razıyım yeter ki sağlıcakla olsun

selam arkadaşımm..
bende bu gece yola çıkıyorum ankara ya doğru..
maya da ilk tüp bebek denememizi yapıcaz Allah nasip ederse..
sen nerede yaptırmayı düşünüosun acaba??

A S canım hayırlısı bakalım hakkınızda allahım ınsallah gıderken bebegınle gıtmayı nasıp etsın mevlam keske sole bısey yapabılsem mısafır hane yerıne evımde agırlamayı cok ısterdım yaa dualarınız yeterdı hadı kampanyadan yaralanacaksın ınsallah bende dusunuyorum yazın temmuz gıbı yaptıracagım bende raporumu cıkartıp bakalımmkaydirigubbakcemile5

bebis asuman ssizde sorun neydi merak ettim umarım benimde ikizlerim olur tekede razıyım yeter ki sağlıcakla olsun

canim 4-5 milyar konusuna gelelim öncelilkle o hastadan hastaya farkli bazilarinda fazla ilac kulaniyliyor bazilarinda daha az ben cok ilac kulandim icin benim rakamim okadar oldu,soruna gelince hareketli spermimiz azdi vede benim rahim sivim esimin spermlerini kabul etmiyordu canim...

Ben de nisan yada mayis sonu gibi mayada tedaviye baslamayi düsünüyorum ALLAHIN izniylee ..

Kampanya 15 nisan-15 haziran tarihleri arasinda HERKES icin gecerli ..

2840 TL Ve 4 kutu GONAL F tedaviye dahil ..

Diger masraflar bize ait ..

Ben PGT ve MACS icin ekstra ödeme yapicam ..

Bunlar herkeste gerekli degil ...

Bence de bu kampanya gercekten süperr ...

Kacirmamak lazim ..

ALLAHIM hakinizda hayirlisini versin canim benim,insallah sizlerde bebislerinizle bu sayfalara geri dönersiniz.
bence kampanya harika cünkü bitane gonla f zaten 250 milyon.
ALLAH yardimciniz olsun

kızlar herkese selam. ne güzel hepiniz tecrübelerinizi paylaşmışsınız, bunları okumak benim için çok iyi oldu. bende henüz yolun daha çok başındayım, infertilite problemini bende yaşamaktayım, en kısa zamanda bende mayadan randevu alıp tüp bebek için çalışmalara başlamak istiyorum, herşeyin hayırlısı olsun, umarım hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız....:Saruboceq:

kızlar benim raporum var bu kampanya bana kaça patlar.raporlumu yaptırsam raporsuzmu ilaçlar hepsinimi karşılıyor

kızlar benim raporum var bu kampanya bana kaça patlar.raporlumu yaptırsam raporsuzmu ilaçlar hepsinimi karşılıyor

canım bu kampanya raporsuz hastalar için, raporun varsa kampanyadan yararlanamıyorsun... Biz görüşmeye gittiğimizde bize hem raporlu hem de bu kampanya için bir fiyat çıkardılar raporlu sadece 802 tl+ilaçlar dendi ilaçlar en fazla (yani yumurtalarının büyümeme gibi bir durum varsa) 1300tl tutar dediler eğer isterseniz macs için 285 euro.... hepsi toplam yaklaşık 2800 civarı tutuyor.

Kampanya ile 4 kutu gonal f 450 ve lucrin var diğerleri zaten reçeteye yazılıyor 2842tl + macs için 285 euro + 4 kutu gonal f yetmezse kalan ilaçlar hepsi toplam 3500-4000 civarı oluyor. Ama dediğim gibi bu en fazla değer üzerinden hesaplanan.... macs istemezsen 4 kutu ilaç da yeterse 2842tl..... başka hiçbir ücret almıyoruz dediler

ön görüşme ücretsiz ayrıca tedaviye başlamaya karar verdiğmiz için muayene oldum ondan da ücret almadılar ama eşim sperm analizi yaptırdı ona 100 tl verdik ama bu testi yaptırmayı biz kendimiz istedik

sizde sorun neydi.benim eşim normal bende polikistik over var

Bizde sorun eşimde morfoloji ve hareket sorunu var bu nedenle macs yöntemi için mayayı tercih ettik ama mayada Osman bey ben de PCO olduğunu söyledi bu 4. tedavim olacak ama hiç kimse bunu söylememişti bende de sorun varmış yani :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…