Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

semos20 canım gözün aydın, Allah tamamına erdirsin İnşallah. Bol bol dınlen. Kib

Canım bu ilaçları drmu verdi, tüp bebek tedavisine başladınmı?

merhaba arkadaşlar ben pkos hastasıyım 5 yıllık evliyim 2 kere yumurtlama tedavisi gördüm
sonuç negatif, bu ay mayada tüp bebege başlayacagız kısmet olursa, rapor için yönlendirdikleri doktorun tayini çıkmış kırıkkaledeki tıp fakültesine gidip raporu burdan çıkarcam inşallah çok fazla zora sokmazlar, raporum çıkar çıkmaz tedaviye başlıyoruz burda sizlerle paylaşımda bulunmak çok iyi gelcek

merhaba sudenur özel msj gönderemiyormuşum msj sayım 50 geçmedigi için herneyse,
en çok kafama takılan rapor zaten 2 haftada çıkıyor öylemi çok uzun ya ben bir an önce tedaviye başlamak istiyorum,haftaya gitmeyi düşünüyorum mayaya rapor çıkmadan önce bi görüşelim dediler bakalım zorlu bi süreç bizi bekiyo

keçiören eğitim araştırmada çıkarttım bende büyük zorluklarla raporu

eğitim ve araştırma hastanelerinden cıkarılıyormu ben sadece tıp fakültelerinden çıkarılıyor sanıyordum,eşim ankara numune eğitim ve araştırma hastanesinde saglık memuru
bi araştırsın bakalım

Son düzenleme:
ayben seninle aynı zamanda yapıyoruz karşılaşırız belki

Canım ben de 12 mayıs lucrine başlıyorum... 25 mayıs gibi de mayada olacağım aynı zamanlarda tedaviye başlıyoruz inş. hayırlısıyla sonucumuz pozitif olur...

Beni de bazı tahliller için Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderdiler... Ama çok rahat işimizi hallettik bir sorun çıkmadı siz nasıl bir zorluk yaşadınız ki... normalde rapor 2-3 aydan önce çıkmıyor

ben sorun yaşadım nisandan sonraki raporlarda herhangi bir hastalığı yokttur yazısı ve iki aşılama yazılacakmış.benimkinde yoktu. güler hanımıda aradım telefonlarını açmadı. haberde vermedi.4 kere gitmek zorunda kaldım.neyseki çıkardım.
rapor için 2 adet nüfus kayıt örneği eşin ve senin
2 adet vesikalık fotograf,nüfüs cüzdanı fotokopisi,hsg filmi,son adet fsh lh gb hormon testi,eşine ait son sperm tahlili,evlilik cüzdanı fotokopisi, unutmadıysam bu kadar canım

birde diğer hastanelere gisersen onlar senden bu aya ait kan testi fsh lh ister keçiörende istemedile adetin 2. günü istiyorlar ne zaman oldugunu bilmiyorum.adetin 2 günü raporu alacagın yere git kan testi ver.onun için gelecek aya sarkabilir canım.ben misafirhanedeyken bir bayanla tanışmıştım.onun ki pozitif.
osman beyide beğendim

hemşireler ve dr konusunda pozitif ılımlıyım şimdilik.biraz rapor da sıkıntı çektim
rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…