merkeze bişe diyemiyeceğim ama misafirhanesini beğenmedim.Oyüzden yarın da genarta gideceğim.bide oraya bakacagım.görüşüp ikisi arasında karar vereceğim.sizede yazarım.
arkadaşlar misafirhanedeki iki kişilik odalar 66 tl yazmışsınız, eşle kalındığında toplam 132 mi yoksa 66 mı acaba?
hayır canım öyle değil.çift kişilik odalar sadece 66 tl.46 tl lik odalar da var çift kişilik
66 lık lardan farkı banyo ve wc nin ortak oluşu..66 lıklarda banyo wc oda da bulunuyor.
bayan koğuşları var 3 kişilik o da 18 tl kişi başı
eşinde erkekler koğuşunda kalırsa o da 18 tl oluyor..
maya yı düşünüosun heralde canım...hayırlısı olsun..
bugün benim yumurtalar toplanacak çok heyecanlııyım..gece hiç uyumadım..1 saatim kaldı..12:30 da gidicem hastaneye...inşallah kolay atlatırım..gerçi narkozla uyutulucam ama..yine de ilk denemem olunca korkuyorum..eyvahedigeldismile
iyi olursam yazarım size
herşey gönlümüzce olsun inşallahhhh:Saruboceq:
hayır canım öyle değil.çift kişilik odalar sadece 66 tl.46 tl lik odalar da var çift kişilik
66 lık lardan farkı banyo ve wc nin ortak oluşu..66 lıklarda banyo wc oda da bulunuyor.
bayan koğuşları var 3 kişilik o da 18 tl kişi başı
eşinde erkekler koğuşunda kalırsa o da 18 tl oluyor..
maya yı düşünüosun heralde canım...hayırlısı olsun..
bugün benim yumurtalar toplanacak çok heyecanlııyım..gece hiç uyumadım..1 saatim kaldı..12:30 da gidicem hastaneye...inşallah kolay atlatırım..gerçi narkozla uyutulucam ama..yine de ilk denemem olunca korkuyorum..eyvahedigeldismile
iyi olursam yazarım size
herşey gönlümüzce olsun inşallahhhh:Saruboceq:
birde semoscuğum misafirhanede internet bağlantısı var mı? laptopumuzu getirsek bağlanabilir miyiz kendimiz oradan???
slm semos20 allah sanada bana da bebek verir inşalah raporla size kaç liraya maloldu acaba?
canım cevabın için teşekürler, herşey gönlünce olur umarım, kaç yumurtan toplandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?