Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

sudenur ben maya nın misafirhanesini gezdim. çift kişlik odalar 66 tl, 4 kişik ler 45tl, 6 kişlikler22tl,yalnız odalarda tv yok.çift kişilik hariç vc ler ve banyolar ortak.hastanenin bir üst sokagında misafirhane.yemek olayıda isteyene dışardan anşalmalı yerleri varmış getirtiyorlar.

merkeze bişe diyemiyeceğim ama misafirhanesini beğenmedim.Oyüzden yarın da genarta gideceğim.bide oraya bakacagım.görüşüp ikisi arasında karar vereceğim.sizede yazarım.

merkeze bişe diyemiyeceğim ama misafirhanesini beğenmedim.Oyüzden yarın da genarta gideceğim.bide oraya bakacagım.görüşüp ikisi arasında karar vereceğim.sizede yazarım.

neden beğenmedin canım... Ben de dün gezdim misafirhaneyi ben beğendim açıkçası.. tabiki bir otel konforuna sahip değildir belki ama kalınamayacak bir yer de değil herkesin durumuna ve isteğine göre oda çeşitleri var..

xbettyx herhalde otel konforu arayan olmaz bu durumlarda insanın psikolojik durumuna bağlı ben fikrimi belirttim.seninkine de saygı duyarım.

sudenur selamlarr..hala misafirhanedeyim..herşey yolundaa..bu gece çatlatma iğnemi alıyorum..c.tesi günü yumurtalarım toplanacak..salı veya çarşambaya transferim yapılır..hayırlısı olsun..kararını verdin mi canım??beni hatırladın mı..odamıza gelmiştin

arkadaşlar ben maya da tedavi görüyorum..misafirhanesinde kalıyorum..misafirhane için şunları söyleyebilirimdalar gayet temiz..çalışanlar cana yakın.wc ve banyolarda çok temiz..aile ortamı olan kendinizi iyi hissedeceğiniz bi yer bence..hastaneye yakın oluşu da ayrıca bir özellik..şu an herşey yolunda...hastane ile ilgili fikirlerimi tedavi bittikten sonra yazacağım..herkesin gönlüne göre olsun inşallah..

arkadaşlar misafirhanedeki iki kişilik odalar 66 tl yazmışsınız, eşle kalındığında toplam 132 mi yoksa 66 mı acaba?

merhabalar maya nın ücretleri ve ulaşımı hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar?? adapazarından gidip gelebilirmiyim acaba kolayca...bide o misafirhanelerde kalma sebebiniz nedir hangi aşamada kalmanız gerekli??

arkadaşlar misafirhanedeki iki kişilik odalar 66 tl yazmışsınız, eşle kalındığında toplam 132 mi yoksa 66 mı acaba?

hayır canım öyle değil.çift kişilik odalar sadece 66 tl.46 tl lik odalar da var çift kişilik
66 lık lardan farkı banyo ve wc nin ortak oluşu..66 lıklarda banyo wc oda da bulunuyor.
bayan koğuşları var 3 kişilik o da 18 tl kişi başı
eşinde erkekler koğuşunda kalırsa o da 18 tl oluyor..
maya yı düşünüosun heralde canım...hayırlısı olsun..

bugün benim yumurtalar toplanacak çok heyecanlııyım..gece hiç uyumadım..1 saatim kaldı..12:30 da gidicem hastaneye...inşallah kolay atlatırım..gerçi narkozla uyutulucam ama..yine de ilk denemem olunca korkuyorum..eyvahedigeldismile

iyi olursam yazarım size
herşey gönlümüzce olsun inşallahhhh:Saruboceq:

İnşallah ilk ve son denemen olur canım.hayırlısıyla hamilelik haberlerini alacağız ben çok inanıyorum buna:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

birde semoscuğum misafirhanede internet bağlantısı var mı? laptopumuzu getirsek bağlanabilir miyiz kendimiz oradan???

canım cevabın için teşekürler, herşey gönlünce olur umarım, kaç yumurtan toplandı?

slm semos20 allah sanada bana da bebek verir inşalah raporla size kaç liraya maloldu acaba?

selam canım..raporla 2000 tl civarı sadece tedavi ve ilaçlar..diğer masraflar hariç..yani misafirhane yemek ekstra çıkan ilaç reçeteleri filan..fazla parayla gelsen iyi olur..:ecrin_bebek:

canım cevabın için teşekürler, herşey gönlünce olur umarım, kaç yumurtan toplandı?

24 yumurta toplanmış..kaydirigubbakcemile3
29 nisan perşembe günü 10:30 da transferim olucakk..artık sona yaklaştım..hayırlısıyla evime bi gitsemmopuyorumnanaktan
sende mi ankara yı düşünüosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…