Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

Orkide ben de Ocak'ta düşünüyordum ama biraz daha beklemeye karar verdim ve ben de nisan'a erteledim. bakalım hayırlısı cnm. şu sıra beklemedeyim yani.

kızlar merhaba burda bi forum açılmış maya tüp bebek merkzi tarafından 1000. kişiye ücretsiz tüp bbek şansı veriyolardı arnızda dolduranlar vardır belki bende doldurdum formu ücretsiz tüp bebek bize denk gelmedi fakat forma katılan bütün anne adaylarına telefonla arayıp merkeze çağırıyolar bütün tetkikleri bir defalığına ücretsiz yapıyolarmış bugun benide aradılar 9 şubata gün verdiler ama karar veremiyorum gitmelimiyim sice nasıl bi yer bursada oturuyoruz biz yol baya uzun gittiğime değermi sizce tedavi gören arkladaşlar yardımcı olurmusunuz

sinemciğim bence değer ben mayada tedavi görüyorum çok güzel bir ekip osman hoca ve ekibi süper ben sana tavsiye ederim. ama tabiki senin kararın ilk görüşmeye bence git o zaman kararını verirsinbenim ne demek istediğimi daha iyi anlanırsın çok güzel ilgi var

sinem daha önce tedavi oldun mu? ya da herhangi bir tüp bebek merkezi ile görüşmen oldu mu?

evet canım biçok tedaviden geçtim 2 kez tüp bebek yaptırdık malesef düşükle sonuçlandı şimdi maydan aradılar işte bende gidip gitmeme konusunda kararsızım

Osman Hoca'nın kadınlar kulübünde forumu da var. ana sayfadan ulaşabilirsin. aklına takılan sormak istediğin varsa sor bence. neden düşük olduğu ile ilgili herhangi bir test yaptılar mı sana?

sinemciğim mayaya gitmene değer ilk görüşmeye git zaten sen kararını verirsin ne demek istediğimi ozaman anlarsın iyi şanslar

ben de bu ay aşılama deneyeceğim kızlar. regl olmayı bekliyorum. bu 2.aşılamam olacak. olmazsa Nisan'da tüp bebek düşünüyorum.

ben ilk denemede hamile kalmıştım mayada ama sperm bozukluğu ile oluşan gebelik olduğu için düşük yaptım mayadan memnun kalacaksın serpil

Back
X