• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

ikinci sırada ben varım kızlar adet olabilirsem aşılama oalcağım bu ay. nisan'da tüp bebek. inşallah gerek kalmaz tabii :)

aslında işin maddi tarafını düşünmüyorum bile, bir şekile hallolur. çocuk bu, para ile ölçülemeyecek birşey. rapor da büyük avantaj. ama sanırım 3 yılı doldurmak gerekiyormuş. benim nisanda 2.5 yıl olacak. rapor vermezler sanırım. bekleyemem de zaten. hayırlısı.

inşallah canım ilk deneme tutar tüp bebeğe gerek kalmaz ama tüp bebek olsun aşılama olsun allah herkese ilkinde tutmayı nasip etsin

benimki zaten direk tüp bebek ya bide bişey sorucam size bu tüp bebeği benim etrafımdaki insanlar çok yadırgıyor sizede böyle tepkiler geliyomu aceba çok canımı sıkıyolar heryerdemi bu böyle yoksa benim bulunduğum ortamdamı

serpilciğim heryerde var senin dediğin olay herkesin dediğini boşver eşin ve sen bildikten sonra kafanı takıp moralini bozma

slm baybtim ben 2 yıllık evliyim ve verdiler rapor canım ben maddi acıdan düşünmek zorundayım çünkü eşim asgari ücretle çalışıyo ve başl-ka gelirimiz yok.serpilcim sen de kulakarını kapa banada cok tepki geldi eger başarılı olmak istiyorsan biraz sagır olmanı tavsiye edirm ben bunu yapamadım ve çok pişmanım.

orkide, serpil ve pampal hepinize teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için.
pampal çok sevindim bu habere. süper ben de rapor çıkartabilirim yani. asgeri ücretle zor tabii ki arkadaşım. Allah kolaylık versin. sen nereden aldın raporu?

Serpil'ciğim tüp bebek dişimiz ya da ayağımız ağrıdığında nasıl doktora gidiyorsak öyle birşey. sen öyle söyle çevrendekilere. tedavi bu, başka birşey değil ki. benim çevremde yok açıkcası böyle yaklaşan, hatta herkes tüp bebek yaptır diye ısrar ediyor. kaç yıldır uygulanıyor ülkemizde.

biliyorum canım ama nasıl anlatım bilmemki eşim ve ben öyle düşünüyoz zaten hayırlısıyla olsunda emeğimiz boşa çıkmasında kimin ne dediği umrumuzda değil tek dileğimiz ilk denemede tutması nolur bana dua edin çok yaklaştım yolun sonuna

inşallah hepimiz bu yıl içinde ya da en geç geleck yılın başında bebeklerimizi kucağımıza alırız da gebelikle ve çocukla ilgili forumlarda görüşürüz arkadaşlar. düşüncesi bile güzel :)

baybtim biz zonguldakta fakültede cıkardık raporu mayada kimle görüşüyorsanız hasta temsilcilerinden onlar da yardımcı oluyo rapor hakkında bilgi veriyorlar gecenlerde yazdıgımdada bildirmiştim sagolsun duygu hanım yardımcı olmuştu aydınlattıyorlar.

sordum ben ama yeni mevzuatta "son 3 yıl içinde yardımcı üreme tekniklerinden birini denemiş olmak gerekiyor" diye bir kural varmış. tam ne demek olduğunu çözemedim. sanırım 3 yıl şartı bu kuralla birlikte gelmiş. gerçi bazı hastaneler bu 3 yıl evli olmak gerekli demek değildiyormuş. bakalım. şansımızı deneyeceğiz. teşekkürler bilgiler için.

sizde sorun neydi canım bizde aşılama olmayacagı için direk tüp bebek raporu verdiler eşimin sperm sayısıyla aşılama bile yapılmıyo diye bize verdiler

bende pco var pampal, eşimde de sperm yapısında bozukluk var. bizim de aşılama şansımız çok düşük ama deneyelim de aklımızda kalmasın istedik. :)

arkadaşlar mayanın formunu nasıl buldunuz bence çok süper olmuş herkesin sorularını cevaplandırıp bilgi veriyorlar

arkadaşlar bişey sorucam eğer ilk tüp bebek tutmassa ikincide demi aynı ilaç tedavi herşey yeniden aynımı oluyor yani aynı masrf oluyormu yine cevap yazarmısınız

Back
X