Merhaba Ben Gülcin KALAYCI.
Öncelikle tüm Anne olmak isteyen herkeze Allah´dan mutlu sona ulasmasini diliyorum.
Ben 13 yil Anne olmanin özlemi ile yasadim, Almanya´da Bilim ve arastirma merkezinde ( sözde avrupanin en gelismis tüp bebek merkezinde ) araliklarla tam 9 tane deneme yaptik, hepsi olumsuz sonuncladi ve oranin Doktorlari bize DOGA SIZIN COCUK SAHIBI OLMANIZI ISTEMIYOR dedi. Bu sözleri duyunca esim ve ben cok üzüldük ama esim moralimizi bozmamamizin gerektiyini söyleyerek, bundan sonra tedavimizi TÜRKIYE´de gerceklestirelim dedi ve ANKARA MAYA TÜP BEBEK HASTANESINE GIDEREK Uzmanı Op. Dr. Osman Denizhan Özgün ile tanistik. Hocamiza derdimizi anlatik ve tedaviye basladik. Tedavi positiv sonunclandi ve dünyalar tatlisi bir kizimiz oldu. ( Kargaya yavrusu sahan gibidir :) ) Ayrica Adnan hoca da basta olmak üzre tüm Maya Tüp Bebek Hastanesine samimi ve sicak tavirlarindan dolayi tesekür ederiz.
Yani arkadaslar söylemek istediyim su ki tedaviye baslarken dogru yere gitmenin cok önemli olduguna bire, bir sahit oldum.
Sorulariniz olursa her konuda paylasmak isterim.
Saygilarla Gülcin.