maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

miss_capraz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
283
0
296
Çorum
mayada tedavi olanlar desteğinize ihtiyacım var nelerden memnun kaldınız nelerden kalmadınız ben çok zor karar verdim erkek infertilitesi ama artık oraya gitcem kesin ilaçlarımı falan aldım raporuda hallettim umarım anlattıkları gibi başarılı bir merkezdir 3.denemem bana dua edin ben herkeze allah evlat nasip etsin diyorum erkek sorunu ile mayada tedavi olan varsa bana yazın lütfenlaelaelaelaelae

merhaba canım
ben de mayada 3. denememi yaptım

ilk defa benden 8 yumurta elde edildi
önceden 4 ve 3 elde edilmişti

6 sı döllendi
4 ü pgt ye gitti

2 si geçti ve 23.ünde 5.gün transfer olduk, bekliyoruz bakalım

ben mayadan genel olarak şu an memnunum

hemşireler ilgili ve anlayışlı, deneyimli

osman bey takiplerde hemen hemen hep oldu

Adnan beyi de beğendim, transferimi o yaptı.

opu ve transfer sonrası odalar rahattı , istediğim kadar yatmama izin verdiler :)

strese girmedik

fiyatlar da uygun, biz öğretmen indiriminden yararlandık

sonuç ne olur bilmiyorum ama, bir pıhtılaşma sorunumun olduğunu, embriyolarımın her zaman 1. kalite olmasına rağmen genetik sorunu olduğunu pgt ile onlar sayesinde öğrendik.

şu ana kadar herşey iyi gitti yani şimdi dualarımızla bekliyoruz

Son düzenleme:
ben akrabamda kaldım ama misafirhane de varmış

kalanlar memnun, şu an onarım mı ne varmış sıcaksu problemi varmış birkaç gündür

ama bence transfer sonrası en yakın yer olduğu için ideal, odaları tv vb varmış

merhaba cnmcm bende maayda tedavi oldum minnoşlarım ikiz bnden 24 umoş toplanmıştı eşimede macs yöntemi yapıldı.Gayet başarılı bi merkez.İnşallah meleğine yada meleklerine ulaşırsın cnmcm ama kararın gerçekten çok gzll..inan güven başarcaksın inş....aklına takılan ne olursa sorabilirsin cnmcm özel msj vs.hiç çekinmeden sor:1hug:

çok sağolun kızlar çok kararsız kaldım ama sonunda mayaya karar verdim umarım allah banada anneliği nasip eder macs gerçekten işe yarıyormu tek seçme sebebim burayı macs tedavisi

meralun pıhtılaşma için ne kullandın sen bendede pıhtılaşma çıktı buda sanırım bu hormonlardan oluyorr çünki çoğunluk tüp bebek hastalarında var bende yeniöğrendim zaten aspirin içiyorum ama başka iğne falan vurunmak gerekiyor demi yazarsan sevinirim

esengülüm kaçıncı denemen senin sen neler yaptın tedavi süresince

cnmcm benim ilk denemem bnde pko vardı eşimdede morfoloji har.yarıyor cnmcm yaramzmı baksana bzie macs yöntemi bence gayet başarılı bişiy...bn hafif ohss oldum embriyo transferinden sonra kan sulandırıcı iğne fln kullandım şimdi iyiym çok şükür.Allahım kimsenin kucağını boş koymasın yarabbim...gayet sakin ol hep pozitif olumlu düşün gerisi gelir inş. cnmcmmm

Macs gerçekten işe yarıyor bende mayada tedavi gördüm eşimde problem vardı çok iyi düzeliyor macs la osman hocada işini titizlikle yapıyor bence doğru merkezdesin
rabbim gönlünün muradını versin aminnnnnnnnnnn

gürgan clinikte yaptım iki kez, çok kalabalık memnun kalmadık ve herşeye para...

mayaya geçtik bir tavsiye ile.

clexa... diye bi iğne var 0,4 ml olanından iki günde bir oluyorum

bir de bebek aspirin kullanıyorum

moleküler tanıda çıktı benim, MTFHR ...diye birşey ama çok önemli değil dedi dr.

inşallah Rabbim vesile ile kavuşturur bebişlerimize

AMİN

canim bende mayada tedavi oldum esengüllümle birlikte ve ALLAHA sükür bende ikiz bebislerimi beklyiorum benim esimde sorundu macs tedavisi uygulandi ve dedim gibi ALLAHA sükürler olsun
Ben merkezden cok memnun kaldim hepizi ayri ayri ilgilendiler sagolsun..
Cok güzel bi karar vermisin,herhangi sorun oldu zaman cekinmeden sora bilirisn....

canım bende gecen kasımda mayaya gittim. benim herseyimle adnan bey ilgilendi ve coook memnun kaldım. hemsireler mükemmeldi zaten. ben biraz kuruntulu oldugum için burnum aksa telefon ettim, ve her seferinde ilgilendiler benim sacma sapan sorularımla. tedavi aşaması da titizlikle yapılıyor. bende pco vardı. esimde de sperm azlıgı ve morfoloji bozukluğu var. macs uygulandı ve kesinlikle işe yarıyor. macs nedir demiştim doktora, bana acıkladı. bende sana acıklayım için rahat etsin. bazı spermler varmış ve bunlar dışardan bakınca saglıklı hareketli oluyormuş. senden toplanan yumurtalar o saglıklı görünen spermlerle dölleniyormuş ama döllenen yumurta hücrelere ayrılamadan ölüyormuş. ve o kadar yumurta hiçbir işe yaramadan yok oluyormuş. bunun sebebi o güzel görünen bazı spermlerin aslında öldürmeye programlı olmasıymış. işte macs yöntemi ile bu olasılık ortadan kaldırılıyormuş ve bu sekilde sansın daha da artıyor. sonuc olarak iyi tercih yapmışsın. ben de şimdi oğluşumu bekliyorum önce allah sonra onların sayesinde. hayırlısıyla doğsun sonra kardeş için yine mayaya gidecegim. insallah sende hayırlısıyla bebeğine yada bebeklerine kavusursun.

Bende aralık 2009 da mayada tedavi gördüm,şu an oğluma hamileyim.Bende pıhtılaşma,eşimdede morfoloji bozukluğu vardı.Tedavimle Adnan bey ilgilendi,hemşireler çok ilgiliydi,embriyoloğum Özge hanımdı.Hepsine teşekkürler,kısacası biz çok memnun kaldık,Allahın izniyle inşallah sende hamile kalırsın.....

yasemin embriyolog erkek değilmi ya özge hanımı hiç duymadım ben ismini unuttum ama erkek ti özge hanım yenimi acaba benim doktorum osman denizhan özgün sevindim doğru karar vermişim galiba fiyat olarakta uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…