maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

merkezdeydim bu yıl osmancık tayım..ben ilk denememi fatih üniversite hastanesinde yaptırdım memnun kalmadım çok pozitif sonuçlandı ama devam etmedi.. ben yaza başlamayı düşünüyorum ama dediğim gibi tam karar vermedim...daha doğrusu veremedim..hayırlı bi karar olmuştur inşallah seninkide..

xbettyx centrum nasıldı bende mayayla centrum arasında kaldım...meralun bende çorumdayım bi kere tüp bebek negatif ikincisi için karar veremiyorum bir türlü...

Canım kusura bakma yeni gördüm yazını.. Ben centrumdan memnundum.Geçen sene tedavi oldum ama maalesef dış gebelik oldu.. Ama biraz pahalı bir yer.. Bu nedenle Maya ile bir görüşeceğim duruma göre ya mayada ya da tekrar centrumda 1 ay sonra başlamayı düşünüyorum sen karar verebildin mi canım Maya hakkında çok olumlu şeyler söylüyorlar ama yin de benim kafam karışık

umarım herkes için hayırlı olur benim ayaklarım mayaya gitti nasip ora diyorum bakalım ne olucak çok memnun arkadaş var bence başarısız deiller doğuran bir tanıdığım var çorumda

ben maya diyorum erkek sorunu olunca bizde kullaılan teknik önemli maya macs varmış centrumda imsi var maya daha ağır basıyor bende olumlu şeyler duyduğumdan olsa gerek:) ben temmuzdan önce gidemiycem o yüzden daha bakınıyorum bakalım sizin hayırlı haberlerinizi aldıkça daha çabuk motive olurum inşallah:))

kızlar içimden bi ses meralun hamile diyor allahım inşallah

canım yaaa çok tatlısın, öpüyorum seni:asigim:

ben de sonucumu aldım 72,90 çıktı

merkeze sordum iyi bir değer tebrikler dediler

ben de hamileyiiiiim.:CüvCüv::CüvCüv:

Rabbim tamamına erdirsin inşallah

İnşallah hepimizin muradını versin:teytey::teytey::teytey:a.s.

meralun gözlerim doldu ağlamamak için zor tutuyorum kendimi allah tamamına erdirsin bu gün aldığım en güzel haber dualarım seninle olucak bende sana yazarım burdan inşallah hamileyim diye sizde erkek sorunu varmıydı macs oldunuzmu merak ettim allah analı babalı sağlıklı büyütsün darısı bizlere:lepi: :teytey:

ayhh dayanamadım ağladım tüp bebek yaptırdımdan beri çok duygusallaştım dayanamıyorum böyle haberlere mutluluk göz yaşları :ecrin_bebek:

KIZLAR Bana acil yardım gerekiyor.Eşim azosperm kanallarda bir sorun var .Afyondayız ve çalışıyoruz.Buradaki özel merkeze içim ısınmadı Ankarayı düşünüyoruz.Anatolia Maya ve Genart arasında gel gitler yaşıyorum.Mayanın fiyatı uygun.Anatolia ve Genart Afyonda takip yapan doktorlarla iletişim halinde.Yumurta takibini bulunduğu şehirde yaptıran ve Ankarada tedavi olanlar yardım etsin kararsızlık çok zor.Araştırma yaptığım için yemek yapamıyorum eşim aç

ayhh dayanamadım ağladım tüp bebek yaptırdımdan beri çok duygusallaştım dayanamıyorum böyle haberlere mutluluk göz yaşları :ecrin_bebek:

canım yaa dyanamam sana...ben nekadar ağladım bir bilsen senağlama bu derdi bir çeken bilir . Rabbim tamamına erdirsin :Saruboceq:
ben bile inanamıyorum:CüvCüv:
devamlı tesbih çekiyorum
Elhamdülillah, El Mübdiü(örneksiz ve benzersiz herşeyi yaratan), El Mucip (duaları kabul eden), Ayetelkürsi

Rabbim hepimizi kavuştursun inşallah:Saruboceq:

benim eşimde sorun yok ama orada macs çok başarılıymış diye duydum
bir de PGT yaptırmanı tavsiye ederim, benim 4 tane 1. kalite vardı 2 tanesi engelli 2 tanesi normal çıktı. yani hepsi aynı görünüyordu
bir de tüm embriyologlar 5. gün transferini tavsiye ediyor PGT olmasa bile
çünkü genetiği bozul olanların çoğu 5. güne kadar gelişimi duruyormuş
bu da sağlıklı embriyoya daha yakın bir tercih olur.
Rabbim ol dedikten sonra olur inşallah,
Allahım salihlerden sağlıklı evlatlar versin

meralun tebrikler ALLAH tamamamına erdirsin benimde yumurta rezervim az, sen tedavi öncesi bitkisel birşeyler kullandınmı ilaç dozajın yüksekmiydi, diğer tedavilerinden farklı ne yapıldı? pgt için ayrı bir ücret alındımı ?çok sordum ama bende mayısta mayada başlıycam bugün mayadan mesaj geldi 15 nisan 15 haziran arası tedaviye gelenlere ilaç dahil 2840 TL miş

Bugün bana da mesaj geldi Mayadan. ılaçlar dahil 2840 TL diyor. Önümüzdeki hafta görüşmeye gideceğim eğer tatmin olursam mayısta başlarım tedaviye mayada hayırlısıyla

Mya ya karar verdim sanırsam Bizde sorun eşimde bende yok diye biliyoruz inşallah.Reglinin ikinci günü bayana yapılan testlerden ve jinekolojik muayeneden ücret alıyorlar mı?Maya da tedavi olup takibini başka doktara yaptıran var mı?

Meralun Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.

Bugün bana da mesaj geldi Mayadan. ılaçlar dahil 2840 TL diyor. Önümüzdeki hafta görüşmeye gideceğim eğer tatmin olursam mayısta başlarım tedaviye mayada hayırlısıyla

Canim mayadan sana mesaj geldigini yazmissin ..

15 nisan -15 haziran arasi tedavi yaptiranlar icin indirim varmis ..

Ben daha dün telefon acip görüstüm fiyat konusunda ..

Bana hic bundan bahsetmedilerr ..

Sen emin misin böyle bir kampanya baslatildigindan ...

Ankaradaki MAYA tüp bebek merkezi degil mi indirimi yapan merkezz ...

Ben almanyadan gelcem tedavi icin demistim ..

Acaba bu indirim beni etkilemiyor mu ?

Yada bu konusda biz gurbetciler biraz sömürülüyor muyuz ?

Sonucta biz de burada paralari süpürmüyoruz sokaktan ve tedavi icin döktügümüz paralari bir biz biliriz bir ALLAH ..

Telefon acip tekrar bu indirim konusunu soracagim ..

Insallah beni de kapsiyordurr ..

Canım ben de 3 gün önce tel ile konuştum o zaman yoktu böyle bir kampanya. Mesaj daha bugün geldi bence tekrar ara mutlaka sana da söyleyeceklerdir ayrım yapıldığını sanmıyorum
Canım senin son durumun belli oldu mu ki..

xbetty ben çok araştırdım en son mayaya karar verdim bi görüş derim

Sanırım ben de büyük bir ihtimal Mayada karar veririm gibi geliyor haftaya gideceğim görüşmeye... sormam gereken bazı sorular var tatmin edici cevaplar alırsam nisan sonu başlarım inş.

Sen ne zaman başlayacaksın canım.. İnş. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz. Bu benim 4. denemem olacak artık yoruldum bu son olsun istiyorum

Evet canim malesef bu aksam üstü adetim geldi ..

Hic zaman kaybetmek istemiyorum ..

Donmus tedavi sonrasi zaten cok beklemek gerekmiyor diye biliyorum ..

Eger indirim konusu benim icin de gecerliyse belki nisan yada mayis ta mayada olabilirim ALLAHIn izniylee ..

Bana 2 embriyo koyariz demislerdi ..

Canım çok üzüldüm inanki. ama ne güzelki yeniden başlamak için hazırsın ben son tedavimden sonra 1 yıl bekledim cesaret edemedim yeniden başlamaya.. Sen bu azimle inanıyorumki başaracaksın inş. bu son olur..

Benim de bu 4. denemem olacak bana da 2 embriyo transfer edilir sanırım

Evet canim yasandi ve artik bitti ..

Gecmise bakmak , gecmiste kalmak hic birseyi degistirmiyorr ..

Cok sükür ki ; esimle benim büyük destekcimiz olan ebevenylerimiz var ..

Hem madden , hem manen ..

Zaman ise hep aleyhimize isliyorr ..

Insallah bu kezz tümm bekleyenlerin kucaklarini dolcuracak MEVLAM .. :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…