• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

canim bizim ikimizdede vardi sorun benim rahim sivim esimin spermini kabul etmiyordu ama bak hamileyim hemde ikizlerim olcak insallah....

Bende mayada tedavi oldum...

arkadaşım çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin ben bu siteye yeni üye oldum benim eşim azosperm ikiz hamile oldugunu yazmışsın tek emriyo olma şartı diye bir şey duymuşrum dogru degilmi bilgin varsa cevap yazarmısın ben tek emriyoda başarı az olur diye düşünüyorum

Kizlar malesef sonucum negatif.

0,01 cikti 10. Gun degerim.

Nasip degilmis. Yine de her ihtimale karsin yarin bi Test daha yapicam.

Bety CIM insallah sen pozitif alirsin.

canım geçmiş olsun yüce rabbim sabrını verir inşallah bende mayacı olduğum için betty ile seni merak ediyodum . inşallah ikinizde yakın zamanda meleklerinize kavuşursunuz benimde tam artık tamma herşey bitti dediğim anda geldi bebeğim sakın ümidinizi kaybetmeyin ALLAH çok büyük vakti saati var demekki daha

ben mayada tedavi oluyorum bugün 5. günüm herşey güzel gidiyor bencede doğru yerdesin hemşireler doktorlar ve diğer çalışanlar çok güleryüzlü ve samimi

merhaba arkadaşlar bende mayada tedaviye başladım inşallah hayırlı olur sonucu... uzun protokol yapacaklarmış adetin 21. günü lucrine başlıyorum yani 10 temmuzda:))) sonrası adet görüp gideceğim ve iğnlere başlayacağım ... bakalım ne olacak ? bu ilk denemem ve umarım son dememem olurda gelir meleğim...
ben daha önce doğal yoldan hamiş kaldım ama 12 haftalıkken kaybettim sonrası stres, üzüntü derken adette problemler yaşadım ve hamiş kalamadım tabi... eee baktık bu böyle olmayacak biz yapamadık bari uzman bir yardım alalım dedik ve araştırırken mayayı bulduk ... ben mayayı beğendim çalışanlar olması gereken kadar samimiler bana gayet normal geldi herşey sonuçta boynuma atlayacak halleri yoktu:))) neyse hayrılısı olsun herkesin..
peki sonucu yakın kaç kişi var merak ettim?

merhaba arkadaşlar bende mayada tedaviye başladım inşallah hayırlı olur sonucu... uzun protokol yapacaklarmış adetin 21. günü lucrine başlıyorum yani 10 temmuzda:))) sonrası adet görüp gideceğim ve iğnlere başlayacağım ... bakalım ne olacak ? bu ilk denemem ve umarım son dememem olurda gelir meleğim...
ben daha önce doğal yoldan hamiş kaldım ama 12 haftalıkken kaybettim sonrası stres, üzüntü derken adette problemler yaşadım ve hamiş kalamadım tabi... eee baktık bu böyle olmayacak biz yapamadık bari uzman bir yardım alalım dedik ve araştırırken mayayı bulduk ... ben mayayı beğendim çalışanlar olması gereken kadar samimiler bana gayet normal geldi herşey sonuçta boynuma atlayacak halleri yoktu:))) neyse hayrılısı olsun herkesin..
peki sonucu yakın kaç kişi var merak ettim?
inşallah ilk ve son denemen olur arkadaşım:Saruboceq:
ben bu gece 24.00 de çatlatma iğnemi olacağım ve pazartesi yumurtalarım toplanacak.haftasonuna kadarda transferim olur inşallahkaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar dün yumurta toplamam oldu 19 tane yumurtam olmuş
bugün aradılar 14 ü saglıklıymış 8 tanesi döllenmiş salı günü transferim var.
yeni tedaviye başlayan arkadaşlar gözleriniz aydın inşallah herşey gönlünüzce olur

firstnimbus arkadaşım çok teşekkür ederim canım... seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alacağız...

kızlar benim işlem ağustos başını bulacak sanırım hesaplara göre...
sizede uzun protokol mü uygulandı ?

hımmm aslında ben 19unda oraya gittim ertesi gün adet oldum ama uzun protokol uygulanacak dediler ve 21. gün lucrine başla dediler yani ben tekrar adet olup öyle gideceğim kısmetse.... 2. gün dediler yanlış hatırlamıyorsam oraya gideceğiz tekrar.... ve iğnelere başlayacağız hayırlısıyla...

Arkadaşlar inanın acayip kafam karıştı.Dün görüşmeye gittim,olumlu şeyler düşündüm.Şimdide yorumlara bakayım dedim.ılk yorumları okurken tamam işte burası dedim ama sonlara doğru bazı yorumları okuyunca moralim sıfıra indi.Bu ay başlamayı düşünüyordum,yardımcı olun,ne yapmalıyım?

Arkadaşlar inanın acayip kafam karıştı.Dün görüşmeye gittim,olumlu şeyler düşündüm.Şimdide yorumlara bakayım dedim.İlk yorumları okurken tamam işte burası dedim ama sonlara doğru bazı yorumları okuyunca moralim sıfıra indi.Bu ay başlamayı düşünüyordum,yardımcı olun,ne yapmalıyım?

kafan hiç karışmasın sonunda bi merkeze karar vericeksin bi çok kişi memnun mayadan
zaten görüşmeye gitmişsin senin kendi düşüncelerin önemli inşallah herşey gönlünce olur

bencede senin kendi düşüncen önemli... bende okudum yorumları ama kendi gözümlede görmek istedim .. temiz ve güzel bir yer ... daha doğrusu nasıl bakmak istersen öyle görürsün canım:))))

arkadaşlar bu gün beni mayadan aradılar daha öncesinda aramıştım gelin bir görüşelim dediler ben ilkini anatolyada denedim o zaman bana her hangi bir test falan olmadı eşim azo diye bende arayana ben de testlerimi yaptırıp tedaviye öle başlayacagımı söyledim tamam dedi doktor sizi yönlendirir dedi daha öncesinde doktor bize testler vermişti istanbula gitmiştim fakat oradaki doktorlar bu testleri ancak üç dört denemeden sonra yapabiliriz dedi bende doktora olur dedim dört defa deneyelim size öle gelelim dedim arkadaşlar çok saçmalık o anlar aklıma gelince sinir tepeme zıplıyor allah inşallah bütün arkadaşlarıma hiç bir yere gitmeden evimizde mucizelere rabbim vesile eder bu senenin sonuna kadr hepimiz hamile oluruz anne baba diyen yavrularımıza kavuşuruz amin

Back
X