• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

firuze canım çok iyi raştırmadan hiçbir yere gitmemek lazım ... keşke dediğin gibi bunlara hiç gerek kalmadan gelse meleklerimiz ama malesef bu zorlu yola düştük bir kere :(

firuze canım çok iyi raştırmadan hiçbir yere gitmemek lazım ... keşke dediğin gibi bunlara hiç gerek kalmadan gelse meleklerimiz ama malesef bu zorlu yola düştük bir kere :(

özlemilker siz şimdi tedaviye mayadamı devam ediyosunuz sanırsam nasıl size samimi geldidim nasipse bende kürleri falan bitirip eylül ekim gibi başlayacam ama nerde karar veremiyorum mayada genelde güzel sonuçlar alıyorlar inşallah biz de bu düştügümüz durumdan en güzel sonuçları alırız arkadaşım allah hayırlısıyla tedavinizi en güzel souçları almanızı nasip etsin

firuzecim evet canım biz mayaya karar verdik ilk oraya gittik ve memnun kalınca devam edelim dedik... burada çok farklı yorumlar var yok samimi değiller yok para tuzağı vb. gibi bunlara hiç aldanma... sonuçta o insanlar para kazanmak için bu işi yapıyorlar ve sırf para kazanacğız diye herkesin boynuna atlamıyorlar... olması kadar zaten samimi değil ama güleryüzlüler her şeyi en ince detayına kadar güzelce anlatıyorlar ...dr osman bey çok ilgili ve sevecen ayrıca esprili şahsen enim için personelden çok dr önemli yaklaşımı önemli... inşallah bizlerde bu yolda yavrularımızla karşılaşırız... seninde şimdiden tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin canım...

firuzecim evet canım biz mayaya karar verdik ilk oraya gittik ve memnun kalınca devam edelim dedik... burada çok farklı yorumlar var yok samimi değiller yok para tuzağı vb. gibi bunlara hiç aldanma... sonuçta o insanlar para kazanmak için bu işi yapıyorlar ve sırf para kazanacğız diye herkesin boynuna atlamıyorlar... olması kadar zaten samimi değil ama güleryüzlüler her şeyi en ince detayına kadar güzelce anlatıyorlar ...dr osman bey çok ilgili ve sevecen ayrıca esprili şahsen enim için personelden çok dr önemli yaklaşımı önemli... inşallah bizlerde bu yolda yavrularımızla karşılaşırız... seninde şimdiden tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin canım...

alahım inşallah seninde bu yollardan sondefa geçişin olur inşallah rabbim yavrunu hayırlısıyla kucagına verir bizde nasipse kürlerimiz bitsin birde maya yı erkek infertilitesinde daha başarılı diyorlar ondan istiyorum hayırlısı inşallah dua edelim :Saruboceq:

canım benim bu güzel duan için çok teşekkür ederim çok duygulandırdın beni... inşallah hepimizin öyle olur canım rabbim kimseyi evlatla sınamasın ne zormuş ya... bizimde sorun aslında yok kendiliğinden olan bir gebeliğimde var ama üzüntü,sıkıntı herşeye engel.. ne yapalım bizde destek alalım dedik ve rabbim mayayı kısmet kıldı bizde bundada vardır bir hayır diye başladık canım.. rabbim sana ekime kadar gönderri meleğini inşallah....

canım benim bu güzel duan için çok teşekkür ederim çok duygulandırdın beni... inşallah hepimizin öyle olur canım rabbim kimseyi evlatla sınamasın ne zormuş ya... bizimde sorun aslında yok kendiliğinden olan bir gebeliğimde var ama üzüntü,sıkıntı herşeye engel.. ne yapalım bizde destek alalım dedik ve rabbim mayayı kısmet kıldı bizde bundada vardır bir hayır diye başladık canım.. rabbim sana ekime kadar gönderri meleğini inşallah....

selam canım tedavıdesın suan sanırım raporlu fıyatı nekadar acaba mayanın ılacllar dahıl nekadara patlıyo veya bılgısı olan varsa cavep layabılırmı:1closedeyes::1closedeyes:

canım tedavide sayılırım adet oldum 21. gün yani 10 temmuzda lucrine başlıyorum... valla 2140 ilaçlar dahil olmadan fiyatı ilaçlarda durumuna göre 1000-1500 arası tutuyor dediler , hepsini merkez dışarıdan çok daha ucuz fiyata veriyor bayağı araştırdık biz .. ebnim 1 aşılama oldu o da tutmadı yumurtalarımda puregonla büyüyordu o nedenle ben bu kadar para harcayacaksam tüp bari yaptırayım dedim çünkü birkaç kez puregon kullandım ya yumurtam gelişmedi ya çok gelişti hep ertelendi 1 aşılama olabildim yani... benim raporum falan yok:(((

ayben sanırım bugün transfer günündü rabbim yardımcın olsun canım benim....

transferim salı günüydü canım bugün yeni yeni kalkıyorum,inşallah test günü bi an önce gelirde müjdeli haberi veririm size bünyem zayıf sanırım ben biraz fazla etkilendim tansiyonum düşüyo nefes darlıgı kasık ve bel agırılarım oluyo. mayadan çok mutlu ayrıldım sema hanıma çok teşekkür ediyorum inanılmaz bi pozitif enerjisi var, hemşireler bi harikaydı seçil hemşire şerife hemşire ebru hemşire hepsi çok yakından ilgilendiler.
bugün tutunma ignemi vurulcam inşallah bebegim beni bırakmaz

Kizlar malesef sonucum negatif.

0,01 cikti 10. Gun degerim.

Nasip degilmis. Yine de her ihtimale karsin yarin bi Test daha yapicam.

Bety CIM insallah sen pozitif alirsin.

Canım yaa çok üzüldüm 1 haftadır net yoktu girmedim siteye ben senden çok umutluydum öfff ne zaman bitecek bu çile... Benim de maalesef kimyasal gebelik oldu bebeklerim ikisi de bıraktı beni yine başladığım yere dönmüş oldum yani... Allah sabır versin ikimize de.....

transferim salı günüydü canım bugün yeni yeni kalkıyorum,inşallah test günü bi an önce gelirde müjdeli haberi veririm size bünyem zayıf sanırım ben biraz fazla etkilendim tansiyonum düşüyo nefes darlıgı kasık ve bel agırılarım oluyo. mayadan çok mutlu ayrıldım sema hanıma çok teşekkür ediyorum inanılmaz bi pozitif enerjisi var, hemşireler bi harikaydı seçil hemşire şerife hemşire ebru hemşire hepsi çok yakından ilgilendiler.
bugün tutunma ignemi vurulcam inşallah bebegim beni bırakmaz

Canım hayırlı olsun inş. pozitif sonuç alırsın..... Sema Hanım gerçekten çok şeker bir insan tam bir moral kaynağı... a.s

aybencim canım bol bol dinlenmeye çalış ... inşallah rabbim bebeğini gönderecek canım umutlu ol canım... bu hemşireler mi ilgileniyorlar hep?

betty canım demek hayırlısı değilmiş öyle düşün inşallah hiç ummadığın anda geliverir... sorun neydi sizde canım?

merhaba arkadaşlar yarın çatlatma iğnemi vurulucam pazarteside 6 -7 tane yumurta toplanacak bu sayı yeterli mi yumurta toplama işlemi zor mu nekadar sürüyor ve sonrasında dinlenmem gerekiyor mu:(

merhaba arkadaşlar yarın çatlatma iğnemi vurulucam pazarteside 6 -7 tane yumurta toplanacak bu sayı yeterli mi yumurta toplama işlemi zor mu nekadar sürüyor ve sonrasında dinlenmem gerekiyor mu:(
yumurta toplama işlemi genel anestezi ile olduğu için işlem sırasında hiçbirşey hissetmiyorsun canım.sonrasında da ağrın olduğunda parol ya da minoset gibi ağrı kesici ilaçları alabileceğini söylüyorlar.onları yutarsan ertesi güne hiçbirşeyin kalmamış olarak kalkar,kç yumoşunun embriyo olduğunu öğrenmek için beklemeye başlarsınkaydirigubbakcemile

canım valla ben daha senin aşamaya gelemedim lucrine 10 temmuzda başlıyorum:)))
canım sen hele bir başla zaten gerisinin nsıl geçtiğini ne çabuk toplamaya ne çabuk transfere geçtiğini o koşuşturmacanın içinde anlamıyorsun bileopuyorumnanaktan
sonrasında da enn sıkıcı bölüm başlıyor beklemek:hulya:
benim geçti 1 günüm kaldı 11 günüm meselaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

betty canım demek hayırlısı değilmiş öyle düşün inşallah hiç ummadığın anda geliverir... sorun neydi sizde canım?

Canım eşimde morfoloji ve hareket sorunu var bu seferde kısmet değilmiş hayırlısı.. Umarım sen güzel sonuçlar alırsın

firstnimbus canım inşallah dediğin gibi olur , ayy demek sen atlattın desene tatil dönüşüme allahın izniyle güzel bir haber alacağım:)))) evet beklemek en zoru sanırım gerçi ben transferdende korkuyorum ya hadi hayırlısı:((

betty canım umutsuzluğa kapılma illa birgün olacak ama biz o günü bilmediğimiz için tedirginiz işte....

Back
X