- Konu Sahibi miss_capraz
ayben sanırım bugün transfer günündü rabbim yardımcın olsun canım benim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
firuze canım çok iyi raştırmadan hiçbir yere gitmemek lazım ... keşke dediğin gibi bunlara hiç gerek kalmadan gelse meleklerimiz ama malesef bu zorlu yola düştük bir kere![]()
firuzecim evet canım biz mayaya karar verdik ilk oraya gittik ve memnun kalınca devam edelim dedik... burada çok farklı yorumlar var yok samimi değiller yok para tuzağı vb. gibi bunlara hiç aldanma... sonuçta o insanlar para kazanmak için bu işi yapıyorlar ve sırf para kazanacğız diye herkesin boynuna atlamıyorlar... olması kadar zaten samimi değil ama güleryüzlüler her şeyi en ince detayına kadar güzelce anlatıyorlar ...dr osman bey çok ilgili ve sevecen ayrıca esprili şahsen enim için personelden çok dr önemli yaklaşımı önemli... inşallah bizlerde bu yolda yavrularımızla karşılaşırız... seninde şimdiden tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin canım...
canım benim bu güzel duan için çok teşekkür ederim çok duygulandırdın beni... inşallah hepimizin öyle olur canım rabbim kimseyi evlatla sınamasın ne zormuş ya... bizimde sorun aslında yok kendiliğinden olan bir gebeliğimde var ama üzüntü,sıkıntı herşeye engel.. ne yapalım bizde destek alalım dedik ve rabbim mayayı kısmet kıldı bizde bundada vardır bir hayır diye başladık canım.. rabbim sana ekime kadar gönderri meleğini inşallah....
ayben sanırım bugün transfer günündü rabbim yardımcın olsun canım benim....
Kizlar malesef sonucum negatif.
0,01 cikti 10. Gun degerim.
Nasip degilmis. Yine de her ihtimale karsin yarin bi Test daha yapicam.
Bety CIM insallah sen pozitif alirsin.
transferim salı günüydü canım bugün yeni yeni kalkıyorum,inşallah test günü bi an önce gelirde müjdeli haberi veririm size bünyem zayıf sanırım ben biraz fazla etkilendim tansiyonum düşüyo nefes darlıgı kasık ve bel agırılarım oluyo. mayadan çok mutlu ayrıldım sema hanıma çok teşekkür ediyorum inanılmaz bi pozitif enerjisi var, hemşireler bi harikaydı seçil hemşire şerife hemşire ebru hemşire hepsi çok yakından ilgilendiler.
bugün tutunma ignemi vurulcam inşallah bebegim beni bırakmaz
yumurta toplama işlemi genel anestezi ile olduğu için işlem sırasında hiçbirşey hissetmiyorsun canım.sonrasında da ağrın olduğunda parol ya da minoset gibi ağrı kesici ilaçları alabileceğini söylüyorlar.onları yutarsan ertesi güne hiçbirşeyin kalmamış olarak kalkar,kç yumoşunun embriyo olduğunu öğrenmek için beklemeye başlarsınkaydirigubbakcemilemerhaba arkadaşlar yarın çatlatma iğnemi vurulucam pazarteside 6 -7 tane yumurta toplanacak bu sayı yeterli mi yumurta toplama işlemi zor mu nekadar sürüyor ve sonrasında dinlenmem gerekiyor mu![]()
canım sen hele bir başla zaten gerisinin nsıl geçtiğini ne çabuk toplamaya ne çabuk transfere geçtiğini o koşuşturmacanın içinde anlamıyorsun bileopuyorumnanaktancanım valla ben daha senin aşamaya gelemedim lucrine 10 temmuzda başlıyorum:)))
betty canım demek hayırlısı değilmiş öyle düşün inşallah hiç ummadığın anda geliverir... sorun neydi sizde canım?