Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
inşş pozitif sonuç alırsın.benimde pazar günü yumurtalarım toplancak mayada.kaç yumurta toplandı senin bi de bu işlem nasıl zor oluyor mu? bende çok heyecanlıyım allah hepimizin yüzünü güldürsün.bide bişey sorabilirmiyim adnan hoca mı osman hoca mı yaptı yumurta toplama işlemini?
adnan hoca yaptı toplamayı tıransferede ikisi birde giriyormuş pazar 11 de ordayım ben saat uyarsa görüşürüz benim zor oldu 22 tane toplandı ağrım çok oldu ama herkesin farklı olur şuana kadar bir problem yok iyiyim yarın alahım bunu bana nasip eder hepimize sanada mutlu ol umudunu kaybetme benim 3.denemem
miss_capraz ikisinin girdini kim dedi sana ????
Senmi öyle istedin ???
Benim bildim kadariyla amelyat hane adnan hocadan soruluyor osman hoca sadece onun olmadi günler giriyor,ama belkide ben yanilyiopr ola bilirim...
inşallah pozitif sonucu aldığının haberini de bize duyurursun Allah yardımcın olsun.... Herşeyin iyi olacağına inan ki herşey iyi olsun.... Ben de salı günü Mayada olacağım inşallah...
asuman adnan hoca yaptı transferimi benim çorumda bir arkadaşım var bana o söylemiti adnan hocada osman hocada gircek diye ona öyle olmuş ama benim iki işlemimide adnan bey gerçekleştirdi