mayada dün yumurtalarım toplandı

:nazar:kızlar dua edin pazar tıransferim var 4.gün transferi olucak umarım herşey iyi olur çok heycanlanıyorum

inşş pozitif sonuç alırsın.benimde pazar günü yumurtalarım toplancak mayada.kaç yumurta toplandı senin bi de bu işlem nasıl zor oluyor mu? bende çok heyecanlıyım allah hepimizin yüzünü güldürsün.bide bişey sorabilirmiyim adnan hoca mı osman hoca mı yaptı yumurta toplama işlemini?

adnan hoca yaptı toplamayı tıransferede ikisi birde giriyormuş pazar 11 de ordayım ben saat uyarsa görüşürüz benim zor oldu 22 tane toplandı ağrım çok oldu ama herkesin farklı olur şuana kadar bir problem yok iyiyim yarın alahım bunu bana nasip eder hepimize sanada mutlu ol umudunu kaybetme benim 3.denemem

miss_capraz ikisinin girdini kim dedi sana ????
Senmi öyle istedin ???
Benim bildim kadariyla amelyat hane adnan hocadan soruluyor osman hoca sadece onun olmadi günler giriyor,ama belkide ben yanilyiopr ola bilirim...

canım Allah yardımcın olsun , inşallah sağlıcakla hayırlı bebişlerin olur,

benim transferi de toplamayı da adnan bey yaptı , çok güven veren biri,

bize uğurlu geldi umarım sana da uğurlu gelicek, dualarımız seninleopuyorumnanaktan

:nazar:kızlar dua edin pazar tıransferim var 4.gün transferi olucak umarım herşey iyi olur çok heycanlanıyorum

inşallah pozitif sonucu aldığının haberini de bize duyurursun Allah yardımcın olsun.... Herşeyin iyi olacağına inan ki herşey iyi olsun.... Ben de salı günü Mayada olacağım inşallah...

çok mutluyum inşalah bebeklerim beni bırakmazlar allahım herkese versin inşallah burdan herkese hamile haberimi veririm tek dileğim bu allahtan:1hug:

asuman adnan hoca yaptı transferimi benim çorumda bir arkadaşım var bana o söylemiti adnan hocada osman hocada gircek diye ona öyle olmuş ama benim iki işlemimide adnan bey gerçekleştirdi

Back
X