Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

ben devam ediyorum canim uzun zamandir uzuyo memnunum daha gecen kesmistim azcim uclardan hemen uzamis

kızlar ben de başlamak istiyorum ama cesaret edemedim. şu an diyetteyim ve her gün bi koca bardk üt içmem pek iyi olmaz heralde?

Kızlar mayalı süte bende başladım. Yarım çay bardağı ılık süte 1 tatlı kaşığı kadar mayayı eritip içiyorum. Hem tadıda kötü değil bence. ılginçtir hoşuma bile gidiyor içerken :) 2. günüm oldu bu gün gelişmeleri sizinle paylaşıcam...

sizlerden özendim bende yarım çay bardagı ılık süte 1 tatlu kaşıgından az toz mayayı az ılık suyla karıştırıp sütle fondip yaptım .tadı igrenç ya ama 1 hafta denicem bunu bakalım sonuç nasılmış?

Kizlar mayali sütün tadi cok kötü, kendinize bu tür iskenceler yapacaginiza biotin hapi alin günde 5 mg..
Hem alinmasi zor degil hemde ictiginiz mayali sütten cok daha fazla sonuc alirsiniz..
Zaten maya da biotin icerir ama ne kadar icerseniz icin 5 mg alamazsiniz biotin haplarindan aldiginiz gibi.. :lepi:

kimse ilgilenmiyor diye hiç bakmamıştım buralara:)
ama şuan antibiyotik kullanıyorum, bi zararı olur mu acaba
ya bir de kilo yapmasından acayip korkuyorumkafamçokkarıştı

kimse ilgilenmiyor diye hiç bakmamıştım buralara:)
ama şuan antibiyotik kullanıyorum, bi zararı olur mu acaba
ya bir de kilo yapmasından acayip korkuyorumkafamçokkarıştı

Biotin kesinlikle kilo yapmiyor sahsen kendim kullaniyorum.. ve biotin B-7 vitamini oldugu icin istah kesici de özelligi var. 2 aydir kullaniyorum ve 4 kilo vermisim.. Normalde saclarim ayda 1.5 cm uzardi benim ama biotine baslayali ayda 3 cm uzuyor yani iki kati..
Tüglenmeye gelincede kesinlikle tüglendirme gibi birsey olmuyor cünki biotin vücuttaki diger tüglere gitmiyor, diren sac derisindeki saclari besliyor cogaltiyor uzatiyor.. ve dökülme varsa onu engelliyor :teytey:

deneyımlı arkadasmm sana bı kac sorm var.. kuru ve yas maya fark eder mı.. hergun mu ıctın ve aksam sabah ıcme fark edermı

hmm mayalı süte ben de başlıcam yarın
anladığım kadarıyla herkes memnun sonuçlardan
bunu da deneyeceğim umarım faydasını görürüm ben dezemuszemus

bu arada yaş maya kullanılıyor sanırım?

canim kuru maya evde yapilan sac bakim lari diye baslik varya orda saclari uzamayanlar buraya diye topik var orda anlatiyo

ben mayanın kilo aldrmasından bahsetmiştim..
aldırır mı kifisfisfis

Kilo aldirabilir cünki 2 kilo aldiran gidayi bi araya getiriyosunuz ..:bbo:
Biotin tabletlerden kullan canim yha, ben kullaniyorum cokta memnunum.. icmeyin böyle tadi igrenc seyleri benneyaptımki
Hem icerken kendiniz tiksiniyorsunuz hemde mideniz zarar görür bi süre sonra lmaz:
Biotin tabletleri hem kilo yapmiyo hemde icmesi kolay,, en önemliside saclari normalinden 2 kati uzatiyo yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…