mayalılar:)

Burasi öyle bos konular acacak kadar önemsiz bir site degil önce düsünün karar verin yazin.
Sizi kirmak istemem hakkimda yok buna biz rahatsiz olmuyoruz ama öylesine konular geyik muhabbetinde acin..
Insanlarin okadar derdi varki bu gibiler cok bos.

kıyametın 10 tane alametı var...
ben bunları gormeden degıl mayalılara gokten tepeme tas dusse ınanmam..
kuranı bılırım...
bu mayalılarda ne takvım varmıs arkadas..
kehanetlerı hıc bıtmıyor..
işleri güçleri yokmuş otumus kehanet uretmışler..cok degısık bır yasam tarzı aslında :)
ben bırtek bu gece en uzun gece olucak onu bılıorum..
oda ekınoks tarıhı her yıl olan sey ztn..
bu aksam ne yapsam bılemedım
en iyisi örgü örüp şirincedeki izdihamı izlemek..
eglencelı olabılır

Konu acıyorsunuz içerik siliyorsunuz biz de gelip alık alık bakıyoruz... Yorum yapanların birtanesi de alıntı yapmıyor; 21 Aralık kehaneti sizin banlanmanızla son bulacak konusahibi.

yazmış oldugum yorumda sen de böylemi düşünüyorsun gibi bir cümle kurmadım sadece haberlerden izledigim kadarı ile bugun kıyamet olayına inanan insanlar var onu belirttim

yazmış oldugum yorumda sen de böylemi düşünüyorsun gibi bir cümle kurmadım sadece haberlerden izledigim kadarı ile bugun kıyamet olayına inanan insanlar var onu belirttim

pardon başkası yazmış sende böyle düşünüyosun demek diye...
özür dilerim.

pardon başkası yazmış sende böyle düşünüyosun demek diye...
özür dilerim.

Evet ben düsünüyorum mesela.. Yoksa ne diye süpheli bir sekilde bugünde cuma insan düsünmüyor degil diyesiniz hemde derdim var bölümünde konu acasiniz.. Hicte alinmaniza gerek yok.

Konu acıyorsunuz içerik siliyorsunuz biz de gelip alık alık bakıyoruz... Yorum yapanların birtanesi de alıntı yapmıyor; 21 Aralık kehaneti sizin banlanmanızla son bulacak konusahibi.

konuyu sileceğini bilseydim sırf senin için alıntıyla cevap verirdim

madem merak ettin söyleyim bugün kıyamet günü ya, ben pek inanmam ama siz neler düşünüyorsunuz felan filandı..

konuyu sileceğini bilseydim sırf senin için alıntıyla cevap verirdim

madem merak ettin söyleyim bugün kıyamet günü ya, ben pek inanmam ama siz neler düşünüyorsunuz felan filandı..

Aşağı yukarı tahmin ettim konuyu ama sinirleniyorum içerik silinince nedense :)

Saol Mev*Can'cım, teşekkür ederim

Konu sahibi arkadaşım silmiş oldugun yere yazdıgın yazıları yeni gördüm neden sinirleniyorsunki biz seni sadece uyardık içerik silmek yasak ve ban cezası veriyorlar içerik silecegin yere konunu doğru bölüme taşıt dedik suçlu biz olduk şimdi hayır doğruları söyleyince neden konuya yorum yapanları suçlu ilan ediyorlar ​

Bir kez olsun inanmadım, kıyametin kopacağı günü, saati Allahtan başka kimse bilemez! Mayalılar da kim ola?
Buna inanan, şüpheye düşen insanlara ben hayret ediyorum kim ne derse desin.

Mayasi Kur-an olmayanın kıyameti 21 aralık olur

Peygamber efendimize bile söylenmemiş mayalılar mı bilecek bunu? Aman ne büyük dert ya.. Baydı yemin ederim bu konu...

açtığım konudan vazgeçtim, konun kapatılmasını rica ederim.
yok konu boşmuş,
yok ban yiyeceksin,
yok buraya konu açarken düşün,
tövbe tövbe neydiniz siz ya...........................

Biz sadece üyeyiz, sizin bu yazdıklarınız ve şaşırdıklarınız ise forum kuralları.

Konuları uygun bölüme açmalı ve içeriklerini silmemeliyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…