bu konunun açılmış olduğunu görsem açmazdım,
artı KIYAMETİN NE ZAMAN KOPACAĞI BELLİ DEĞİL CÜMLESİ ile bugün normal ve sıradan bi gün benm için,
sadece öylesine bi konuydu,
neyse admın konuyu kapatır inş,
rahatsızlık vermeyim daha fazla.
Burasi öyle bos konular acacak kadar önemsiz bir site degil önce düsünün karar verin yazin.
Sizi kirmak istemem hakkimda yok buna biz rahatsiz olmuyoruz ama öylesine konular geyik muhabbetinde acin..
Insanlarin okadar derdi varki bu gibiler cok bos.
kıyametın 10 tane alametı var...
ben bunları gormeden degıl mayalılara gokten tepeme tas dusse ınanmam..
kuranı bılırım...
bu mayalılarda ne takvım varmıs arkadas..
kehanetlerı hıc bıtmıyor..
işleri güçleri yokmuş otumus kehanet uretmışler..cok degısık bır yasam tarzı aslında :)
ben bırtek bu gece en uzun gece olucak onu bılıorum..
oda ekınoks tarıhı her yıl olan sey ztn..
bu aksam ne yapsam bılemedım
en iyisi örgü örüp şirincedeki izdihamı izlemek..
eglencelı olabılır
Konu acıyorsunuz içerik siliyorsunuz biz de gelip alık alık bakıyoruz... Yorum yapanların birtanesi de alıntı yapmıyor; 21 Aralık kehaneti sizin banlanmanızla son bulacak konusahibi.
İyi günler arkadaşım şu günü atlatsak diye bir düşünce yok o yüzden katılmıyorum :) bugun tv hatipoğlu hoca bile bu olayı ele aldı bu tür söylemlere inanmayın diyor ve mayalılar birdaki kıyımet tarihi 2038 yılı olarak söylemişler haberlerde gördüm gazeteciler şirinceye gitmiş ilçeye giriş çıkışlar jandarma kontrolünde yapılıyormuş mayalılar takvimimiz sona erecek demiş kıyamet kopacak dememişlerdir aslında kıyamet kopacak diye söyleyenler bu işi ticari amaca dönüştürmek isteyen kişilerdir kıyametten etkilenmeyen elbisler üretmişler gemiler üretmişler hepsi ticari amaçlıdır ama bugun kıyamet kopacak diye inanlarda vardır evet kıyamet kopacak bir gün ama onu sadece rabbim bilir hiçbir insan gelecegi bilemez peygamberimiz bile gaybı bilmezken
bizler mi bilecegiz.
yazmış oldugum yorumda sen de böylemi düşünüyorsun gibi bir cümle kurmadım sadece haberlerden izledigim kadarı ile bugun kıyamet olayına inanan insanlar var onu belirttim
yazmış oldugum yorumda sen de böylemi düşünüyorsun gibi bir cümle kurmadım sadece haberlerden izledigim kadarı ile bugun kıyamet olayına inanan insanlar var onu belirttim
Evet ben düsünüyorum mesela.. Yoksa ne diye süpheli bir sekilde bugünde cuma insan düsünmüyor degil diyesiniz hemde derdim var bölümünde konu acasiniz.. Hicte alinmaniza gerek yok.
Konu acıyorsunuz içerik siliyorsunuz biz de gelip alık alık bakıyoruz... Yorum yapanların birtanesi de alıntı yapmıyor; 21 Aralık kehaneti sizin banlanmanızla son bulacak konusahibi.
Konu sahibi arkadaşım silmiş oldugun yere yazdıgın yazıları yeni gördüm neden sinirleniyorsunki biz seni sadece uyardık içerik silmek yasak ve ban cezası veriyorlar içerik silecegin yere konunu doğru bölüme taşıt dedik suçlu biz olduk şimdi hayır doğruları söyleyince neden konuya yorum yapanları suçlu ilan ediyorlar​
Bir kez olsun inanmadım, kıyametin kopacağı günü, saati Allahtan başka kimse bilemez! Mayalılar da kim ola?
Buna inanan, şüpheye düşen insanlara ben hayret ediyorum kim ne derse desin.
açtığım konudan vazgeçtim, konun kapatılmasını rica ederim.
yok konu boşmuş,
yok ban yiyeceksin,
yok buraya konu açarken düşün,
tövbe tövbe neydiniz siz ya...........................