Mayı bikini alırken deniyor musunuz ?

Zencefill90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
1.021
703
43
35
ya biliyorum garip bi soru oldu ama her ne kadar insan bedenini bilse de üstünde görmeden almak istemiyor. Ben normalde hep aynı mağazadan alırım bikinilerimi ama bebek emzirdiğim için göğüslerim aşırı büydühangi beden olur bilemedim bugun tatil için alırken denedim mecbur. O an acele ediyodum bebeği eşime bıraktığım için düşünemedim sonra eve gelince benden önce deneyen varsa hastalık vs geçer mi diye taktım kafama. Mormalde takmazdım da şimdi emziriyorum ya. Siz alırken sütyen ve bikinileri deniyomusunuz ?

Iç çamaşırımı çıkarmadan deniyorum, evet...

Eve geldiğimde hepsini çamaşır makinesine atıyorum...

Bazen XS bende küçük duruyor bazen S beden büyük o yüzden denemek şart...

İç çamaşırı çıkarıp mi deniyorsunuz ???
Camasiriniz üstünüzde kalsın direk teninize mi degdiriyorsunuz

Bidaha mayo aldığımda sirkeyle kaynaticam

Sütyen üstünden denersen sütyensiz giyince büyük gelir

Evet çıkarıp deniyorum ve herkesin de öyle yaptığını düşünüyorum

Sütyen de öyle deneniyor sütyeni kendi sütyenimizin üstüne mi giyip deneyeceğiz

Ben çamaşırı cikarmam üstünden denerim altı hiç denemem belime tutarım bel genişliği tamamsa tamam zaten

Hayır arkadaş külot u kastediyor...

Göğüslerden hastalık, mikrop kapılmaz... eve gidince hepsini makinaya atıp duş almak lazım.

Ben yıllardır öyle yapıyorum, arkadaş gibi ve hastalık kapmadım.

Atletimin üstünden giyiyorum o sütyeni benden önce 3664676 kişi elledi ve giydi ... Atlet üstüne giyince hiç bı fark olmuyor

Üst denenebilir ama alt asla denenmemeli camasirsiz

İc camasırımı cıkarmadan deniyorum ancak sütyeni cıkarmak mecburiyetimiz oluyor ne yazık ki. Denedikten sonra eve gelir gelmez hemen dusa giriyorum ve aldıklarımı makineye atıyorum.
Siz de bebeginizi emzirmeden önce dus alın, hicbir sey olmaz.

Altı kesinlikle denemem de üstü denemeden nasıl alıyorsunuz? Her model her bedene olmaz ki. Geçen bitmiştir beğendim kesin alacağım o kadar, ama bir denedim mümkün değil öyle insan içine çıkamam.

iç çamaşırı mağazası olan biri olarak söylüyorum ki denetiyoruz mecbur.
çoğu insan tam olarak hangi cup kullandığını bile bilmiyor, mağazada çalışanlarımız ölçüyor direkt veriyor, kabinde deniyorlar.
alt çamaşır zaten denetilmiyor, bizde de çoğu yerde de.
mayolar için de geçerli.
modelden modele duruş farkı oluyor, mecburen memişler mayoya değiyor
tüm çamaşırları eve gidince yıkamak şart..

Boynerde bikini altına şeffaf bir şey yapıştırmışlar, onu çıkarmadan denemeye izin veriyorlar. Ama iç çamaşırını denetmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…