- 3 Nisan 2014
- 36.512
- 149.385
- 798
- Konu Sahibi Zencefill90
-
Boynerde bikini altına şeffaf bir şey yapıştırmışlar, onu çıkarmadan denemeye izin veriyorlar. Ama iç çamaşırını denetmiyorlar.
koruma bandı o ama herkes denerse o şekilde tehlikeli:))
altı çamaşır üstüne denemek lazım.
Altımda iç çamaşırım vardı tabiki, ama üstünü denedim mecbur sütyen üzerinden anlaşılmıyor ki olup olmayacağı, o an düşünemedimİç çamaşırı çıkarıp mi deniyorsunuz ???
Camasiriniz üstünüzde kalsın direk teninize mi degdiriyorsunuz
Bidaha mayo aldığımda sirkeyle kaynaticam
Ben de zaten altımda kendi çamaşırım vardı sadece üstü denedim, alt bedenim değişmedi ama emzirdiğim için göğüslerim büyüdü hiçbi bikini üatüm olmadı, yeni göğüs bedenimi de bilemedim malum, mecbur denedim çünkü göğüsler taşınca kötü duruyorSütyen üstünden denersen sütyensiz giyince büyük gelir
Evet çıkarıp deniyorum ve herkesin de öyle yaptığını düşünüyorum
Sütyen de öyle deneniyor sütyeni kendi sütyenimizin üstüne mi giyip deneyeceğiz
Külodu kastetmiyorum tabiki onu asla iç çamaşırsız denemem. Bikini üstü , sütyen falan kastediyorum. Sütyen alırken de mi herkes sütyenşn üstünden deniyor bHayır arkadaş külot u kastediyor...
Göğüslerden hastalık, mikrop kapılmaz... eve gidince hepsini makinaya atıp duş almak lazım.
Ben yıllardır öyle yapıyorum, arkadaş gibi ve hastalık kapmadım.
Tabiki de denemeden alinmaz ki. Bikinin altini camasirimin ustune giyerim.ya biliyorum garip bi soru oldu ama her ne kadar insan bedenini bilse de üstünde görmeden almak istemiyor. Ben normalde hep aynı mağazadan alırım bikinilerimi ama bebek emzirdiğim için göğüslerim aşırı büydühangi beden olur bilemedim bugun tatil için alırken denedim mecbur. O an acele ediyodum bebeği eşime bıraktığım için düşünemedim sonra eve gelince benden önce deneyen varsa hastalık vs geçer mi diye taktım kafama. Mormalde takmazdım da şimdi emziriyorum ya. Siz alırken sütyen ve bikinileri deniyomusunuz ?
Benim aceleye geldi babası arayıp kzımın ağladığını söyleyince düşünemedim o an. Alt kesinlikle denemem zaten ama üstü denedim mecbur çünkü göğüslerim süt dolunca çok büyüdü evdeki hiçbi bikini üst toparlayamadı hep taştı göğüslerim. O yüzden toparlıyor mu diye görmek istedim. Sonra eve gelince aklıma geldi acaba bişey bulaşır mı diye. Göğüslerimi önce sirke sonra karbonatlı su ile silip duşa girip çok sıcak suyla yıkadım. Ama anne olunca insanın içine kurt düşüyor işte göğüsleirmin ucu hep çatlak acaba aralara mikrop va girmiş midir diye. Baya da yıkadım amaİc camasırımı cıkarmadan deniyorum ancak sütyeni cıkarmak mecburiyetimiz oluyor ne yazık ki. Denedikten sonra eve gelir gelmez hemen dusa giriyorum ve aldıklarımı makineye atıyorum.
Siz de bebeginizi emzirmeden önce dus alın, hicbir sey olmaz.
Tabiki yıkamadan giymeyeceğim bikini üstünü. Fakat orda mağazada denedim mecbur, göğüsler sütten dolayı şişti, her model toplarlayamıyo mecbur denedim o yüzden görmek içiniç çamaşırı mağazası olan biri olarak söylüyorum ki denetiyoruz mecbur.
çoğu insan tam olarak hangi cup kullandığını bile bilmiyor, mağazada çalışanlarımız ölçüyor direkt veriyor, kabinde deniyorlar.
alt çamaşır zaten denetilmiyor, bizde de çoğu yerde de.
mayolar için de geçerli.
modelden modele duruş farkı oluyor, mecburen memişler mayoya değiyor
tüm çamaşırları eve gidince yıkamak şart..
Eve gelir gelmez banyo yaptım hemen tabiki ama yine de bi hastalık vs bulaşmış mıdır diye korktum ben eve gelene kadarTişört bile deneseniz mutlaka banyo yapın sonrasında. Bebeğinizi şakın yıkanmadan emzirmeyin.
Sütyeni de atlet veya t-shirt üstünden tavsiye ederimAltımda iç çamaşırım vardı tabiki, ama üstünü denedim mecbur sütyen üzerinden anlaşılmıyor ki olup olmayacağı, o an düşünemedim
Oysho da iç çamaşırlarını da denetiyorlar yaİç çamaşırı denemek yasak normalde . Mayo bikini de iç çamaşırı gibi bişey iyi denetiyolarms
Öyle yaptım tabiki, ama yine de deneyip eve gelene kadar hastalık vs kapmış mıyımdır diye korktumSütyeni de atlet veya t-shirt üstünden tavsiye ederim
Zira mantarı olan birinden size bulaşabilir
Duş alıp öyle emzirin bebisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?