- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
- Konu Sahibi Zencefill90
-
Üstü açık açık denerim, altı kilot üstüne denerim. Deneneden alınmıyor. Eviriyorum çeviriyorum, tam bana göre diyorum, bedeni gözüme doğru görünüyor, ama aynada bi bakıyorum iğrenç durmuş. Eve götürüp giyip geri getireceğime, almadan dener doğru ürünü alırım. Zaten mağazalarda da denemek serbest.
Valla ben soook
Iç çamaşırı gibi ürünlerde deneniyormus ilk kez duydum....iyikide turkiyede yaşamıyorum yoksa aldıktan 10 kez yıkardım herhalde....
Yada hiç alamazdım sanirim
Valla ben soook
Iç çamaşırı gibi ürünlerde deneniyormus ilk kez duydum....iyikide turkiyede yaşamıyorum yoksa aldıktan 10 kez yıkardım herhalde....
Yada hiç alamazdım sanirim
Biz türkiyede kirliyiz demek istedi zahirTürkiyeyle ne alakası var konunun.
Oysho bakın alt çamaşırı bile denetiyormuş, Avrupanın bir çok ülkesinde şubesi var.
Biz türkiyede kirliyiz demek istedi zahir
Üretim aşamasında kimlerin elinden geçiyor, belki yerlere düşüyor bilemezsiniz ki. Böyle düşünürsek hiç kıyafet vs de almayalımnetten aldım hiçde sorun yaşamadım denenmemiş mis gibi
İçime sinmedi tabiki hele emzirirken o yüzden buraya yazdım. O an eşim arayıp bebek uyandı çabuk gel diyince düşünemedim hemen deniyim diye denedim çıktım. Acelem olmasa bi peçete falan koyardım en azındanKüçükken üstü denediğimi hatırlıyorum. Şimdi ise denemem. Fakat 2 ay önce bi mağaza da bayanlar ellerine bikinileri mayoları alıp alıp soyunma kabinine girdiler. Tüylerim ürpermişti. Herkes deniyorsa sende deneyebilirsin. Ama hijyen sıkıntısı oluyor. İçine siniyorsa senin için problem değilse dene gitsin. )
Benim göğüslerimde büyük oysho dakilerin bazıları oluyo bana denemenizi öneririm. İç çamaşırınızın üzerine deneyin bence denemeden alınmaz.ya biliyorum garip bi soru oldu ama her ne kadar insan bedenini bilse de üstünde görmeden almak istemiyor. Ben normalde hep aynı mağazadan alırım bikinilerimi ama bebek emzirdiğim için göğüslerim aşırı büydühangi beden olur bilemedim bugun tatil için alırken denedim mecbur. O an acele ediyodum bebeği eşime bıraktığım için düşünemedim sonra eve gelince benden önce deneyen varsa hastalık vs geçer mi diye taktım kafama. Mormalde takmazdım da şimdi emziriyorum ya. Siz alırken sütyen ve bikinileri deniyomusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?