yok canım o zaman hamile değildim. ben çok sonra aşılamayla hamile kaldım. rahim kalınlığı hem hamileliğe hem adetin yakın olduğuna işaret. İnşallah hamilesindir canım. Allahım gönlüne göre versin İnşallah.
hım o formda öyle yazmışsın bak yazdıklarını koplyalıyorum
Kızlar size bi sorun var. bugün doktora gittim. takibe başlamak için görüşmeye. adetime 5 gün var. doktor karından baktı ve rahim kalınlığın 17 mm dedi. ve yumurtlamada olmuş hamile olabilirsin dedi. tahlil yaptırdım. saat 3te alacam. sizce rahim kalınlığı hamilelik belirtisimidir
canıııııııım Allahım razı olsun......ben hamileymişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. darısı sana inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım inşallah. bunlar hep bahane canım. ben 3,5 yıllık evliyim. ilk evlendim hamile kaldım 7 haftalık düşük oldu. 2 ay sonra tekrar kaldım yine 7 haftalık düşük oldu. sonra olmadı bi daha. çok doktora gittim hepsi aynını söyledi. psikolojik unutursan olacak. ben unutamam diyordum. herşeyde bir hayır var. ben bi yerden enfeksiyon kapmışım geçen ay. doktora gittim. fitil falan verdi bana bide antibiyotik. bide bu ay için işte takibe karar vermiştik. dedim nasılsa olmaz. hiç hesap yapmadım ilk defa. adet tarihimi bile unutmuştum. kısmet işte oldu. neleri denedim. neler yaptım. ama herpsi sinirsel.
bunlar senin yazdıkların ondan sordum şaşırdım şimdi