Kizlarrrrrrrrrr degerim yukseldiiiii yine cok az yukselme var 12den 17ye cikmis ama hala umut var dedi doktor yukselen her deger bizi mutlu eder dedi...ya kafam cok karisti kizlar sizce bu iyimi ?AREN sanki seninde deger yavas yukselmisti sonra istenen kivama gelmedi bebek olusmadi diye hatirliyorum dogrumu?yada diger forumlarda bu tarz birsey gordunuz mu?!bana yazarsaniz sevinirim olumlu olumsuz fark etmez yeterki birseyler soyleyin cok garip hissediyorum...:44:
hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum sizlerin beni merak etmesi yanimda oldugunuzu bilmek beni nasil rahatlatiyro anltamam...esimden annemden sonra sizler geciyrosunuz aklimdan KKyi acayim hemen yazayim kizlara diye.
Cuma testimin tekrari var bakalim cuma gunu bize neler gosterecek...herzaman soyluyorum herseyin hayirlisi yine surekli icimden bunu yineliyorum....
benim değerim ilk öğrendiğimde 177 , 2 gün sonra 378 oldu, 3 gün sonrada 745 oldu o zaman en az 1000 olması gerekiyordu sonrada baktırmadım bir daha taa ki son haftaya kadar düşmeden 3 gün önce baktırdım yani 8,5 haftalıkken 2700 dü, haftasına göre çok düşüktü artmış ama az az 3 gün sonrada düşük başladı. keseyi gördüm embiryo görünmedi hiç.
bazen hücre kalabiliyormuş o da değerin az da olsa artmasına neden oluıyormuş.