Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

arkadaslar bebegimi kaybettim malesef bugün dr gittim yasamıyomus bebgim kese bozulmaya baslamıs kürtaj olucam nasip degilmiş bu seferde olmadı:14::14::43:

ahh çok üzüldüm yaaa,niye böyle oldu şimdiii,çook geçmiş olsun :(((

saol canım bilemiyoruma ama drların dedigine göre benden kaynaklanan bi sorun degil genetiklerimizde kromozomlarda sorun yok ama bebekte olabiliyomus.büyük ihtimal o yüzden..nasip degilmiş..:59:sen neler yapıosun canım

saol canım bilemiyoruma ama drların dedigine göre benden kaynaklanan bi sorun degil genetiklerimizde kromozomlarda sorun yok ama bebekte olabiliyomus.büyük ihtimal o yüzden..nasip degilmiş..:59:sen neler yapıosun canım

Ah bitanem çok üzüldüm umarım en kısa zamanda senin uğur böcüğün normal yolla gelir.
Başka dondurulmuşun var mı ?

Ah bitanem çok üzüldüm umarım en kısa zamanda senin uğur böcüğün normal yolla gelir.
Başka dondurulmuşun var mı ?

inşş canım normal yolla olsun cok istiyorum...daha 21 tane dondurulmusum var 15 i 1.kalite digerleri blastosist ama güvenim kalmadı onlarada.. iki hamileligimde blastosistti ama yasamıyolar.sanırım kromozomlarında sorun var..artık bisüre psikolojikman toparlanmam lazım hayırlısı..sen neler yapıosun canım

Back
X