en son yumurta toplamada yazmisim topige kusura bakmayin kizlar. sonra transfer derken nasil gecti bilmiyorum. aslinda birkac yerde birden yazinca karistirdim birazdabilgisayara oturmak istemedim cepten de takip kolay ams mesaj zor oluyor
bu arada hetkedin mesajini okudum tek tek. bugunlerde transferi olanlarin ki bugun de vardi galiba.delimai Rabbim yardimcin olsun canim.
berencim sesin cikmiyo epeydir. diger topige de yazmamisin galiba ne alemde nereletdesin?
nergisle zaten obur taraftan haberlestik, caniiiim...
erya hic ses vermemissin.aramizda birkac gun vardi. transferden sonra sende mi girmedin bilgisayaracanim benim teste bir hafta kaldigina gore senin 3-4 gun olmali. hayirli hsberlerini bekliyoruz canim. ilk mujdeyi sen mi vereceksin simdi
insallah insallah insallah.
minikgelin canim senin esin miydi ameliyat olacak olan. yanlislik yaparsam kusura bakmayin arkadaslar cepten takip edince nesajlara geri donmek zor oliyods. canim hic stres yapma Rabbim buyuktur. cikar insallah spermler ve hersey yolunda gider. ins hepimizdemujdelerle devam ederiz sohbetlerimize
topige yeni yazan tedaviye yeni baslayan arkadaslar sizlerinde Rsbbim maddi manevi yardimciniz olsub insallah. tum dualarimiz birbirimize. ins hayirli imanli saglikli evlatlarla yuzumuzu guldursun Merhametli Rabbimiz. hazinesinden katindan tertemiz bir soy armagan etsin ins bize de. Zekeriya A.S. in duasina biz de amin diyelim. cunku Rabbim dualari isiten ve icabet edendir....![]()
ayyyy mavidus bende transfer sırasında hep öyle dua etim biliyo musunnn bi yerde okumuştum çok hoşuma gitmişti.RABBİM SEN KENDİ KATINDAN BİR SOY BAHŞET DİYE hep transfer sırasında söyledim hatta o sırada bebeğimmi koyarken tam görüp yakalayamadım ama yine de gördümmmmm ayyyy annesininnnnnn kuzusuuuuuuu:)))))) yerimmmmm ben gel artıkkkkk bebişimmm ben çokkk özledimmm seniii