Mayıs 2012 tüp bebek mikroenjeksiyon yaptıracaklar burayaaaaaa

30 nisan pazartesi gününe bi öngörşme ayarladık ,,,,önceden bi aşılama maceramız vardı ama tutmadı şansımızı mikroenjeksiyondan yana kullanmak istiyoruzz........bakalım hersey pazartesi belli olucak..:49:

merhaba. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. ben de bugün iğnelere başladım. heyecanlıyım.Rabbim en güzelini bilir. hepimize de hayırlı imanlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasib etsin inşallah. mutlu haberler vermek nasib olur inşallah buradan :)

şimdilik erkek faktörü gibi görünüyor. sperm sayısı azmış. inşallah başka hiçbir problem çıkmadan hayırlı sonuçlarla kavuşuruz bebeğimize bebeklerimize :) Rabbim en güzelini bilir. siz de nedir durum? inşşallah hepimizin de yüzünü güldürür Yüce Rabbim

bizdeki de aynı sorun . en azından bizde bi problem yok o yuzden içimiz biraz daha rahat ....

yai eşimde sperm sayı azlıgı var.. bende bi problem çıkmadı çok şükür.. mayıs 15 i gibi iğnelere başlıycam...hayırlısı

merhaba kızlar bende bugün doktorumla görüştüm tahminen ay sonuna dogru ilaçlara başlarım.insallah hersey problemsiz sorunsuz olurda hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.ben sizler için dua ediyorum sizde benim için edin olurmu....

merhaba kızlar bende bugün doktorumla görüştüm tahminen ay sonuna dogru ilaçlara başlarım.insallah hersey problemsiz sorunsuz olurda hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.ben sizler için dua ediyorum sizde benim için edin olurmu....

ederiz tabikide beren84 takip ederiz birbirimizi deneyimlerimizi paylaşırız..ben 10 gün sonra başlıycam ...

birde canım sizdeki problem erkek faktörümüydü.yani eşin tese ameliyatı falan olacakmı???

haır bi ameliyat felan olmıycak sadece sayı düşük 8-20 milyon arası.. o da tüp bebek için yeterli bi miktarmış... işte bu cuma sperm örneği vericek bakaım kaç cıkıcak sonra ayın 15 i gibi adanadayız.iğnelere başlıycaz bi yedi gün sürer heralde sonra yumurta toplama .. sonra dölleme sonra yerleştirme ... umarım hersey yolunda gider...

Herkese merhaba, benim de 4 mayısta mikroenjeksiyon ile transferim gerçekleşti..Şuan 4.günüm.tedaviye nisan ayı başında başlamıştık,iğnelerle herşey yolunda gitti, şimdi 14 mayıs ı bekliyorum umarım hayırlı haberler alıcam.Allah size de sağlıklı sıhhatlı birşekilde bebişinize kavuştursun inşallah....:nazar:

Herkese merhaba, benim de 4 mayısta mikroenjeksiyon ile transferim gerçekleşti..Şuan 4.günüm.tedaviye nisan ayı başında başlamıştık,iğnelerle herşey yolunda gitti, şimdi 14 mayıs ı bekliyorum umarım hayırlı haberler alıcam.Allah size de sağlıklı sıhhatlı birşekilde bebişinize kavuştursun inşallah....:nazar:

Amiiin inşallah hepimize de Rabbim sağlıklı imanlı ve hayırlı evlatlar nasib etsin. benim de bu Cuma nasipse yumurtalarım toplanacak. siz nerde yaptırdınız. şimdi nasılsınız. dikkat edin inşallah. Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun.

haır bi ameliyat felan olmıycak sadece sayı düşük 8-20 milyon arası.. o da tüp bebek için yeterli bi miktarmış... işte bu cuma sperm örneği vericek bakaım kaç cıkıcak sonra ayın 15 i gibi adanadayız.iğnelere başlıycaz bi yedi gün sürer heralde sonra yumurta toplama .. sonra dölleme sonra yerleştirme ... umarım hersey yolunda gider...

amin canım allah gönlüne göre versin inşallah...

canım bizdeki sorun erkek faktörü tese yöntemiyle sperm aranacak:((anlayacagın benim durumum sizlerden firaz daha farklı yani ben bir mucizeyi bekliyorum inşallah o mucizeyi kollarıma almak nasip olur......

inşallah canım ya inşallah emeklerimiz boşa cıkmaz...

Back
X