Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bende bugün doktorumla görüştüm tahminen ay sonuna dogru ilaçlara başlarım.insallah hersey problemsiz sorunsuz olurda hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.ben sizler için dua ediyorum sizde benim için edin olurmu....
ederiz tabikide beren84 takip ederiz birbirimizi deneyimlerimizi paylaşırız..ben 10 gün sonra başlıycam ...
canım bende tahminen ayın 20 si gibi adet olurum o zaman gidip ilaçlara başlıyıcam hayırlısı bakalım.sen nerede yaptırıyorsun tedavini?
ben adanada turan çetin de yaptırıyorum. 15 i gibi tedavıye başlıycaz.. Adetımı beklıyolar..
ben adanada turan çetin de yaptırıyorum. 15 i gibi tedavıye başlıycaz.. Adetımı beklıyolar..
birde canım sizdeki problem erkek faktörümüydü.yani eşin tese ameliyatı falan olacakmı???
Herkese merhaba, benim de 4 mayısta mikroenjeksiyon ile transferim gerçekleşti..Şuan 4.günüm.tedaviye nisan ayı başında başlamıştık,iğnelerle herşey yolunda gitti, şimdi 14 mayıs ı bekliyorum umarım hayırlı haberler alıcam.Allah size de sağlıklı sıhhatlı birşekilde bebişinize kavuştursun inşallah....![]()
haır bi ameliyat felan olmıycak sadece sayı düşük 8-20 milyon arası.. o da tüp bebek için yeterli bi miktarmış... işte bu cuma sperm örneği vericek bakaım kaç cıkıcak sonra ayın 15 i gibi adanadayız.iğnelere başlıycaz bi yedi gün sürer heralde sonra yumurta toplama .. sonra dölleme sonra yerleştirme ... umarım hersey yolunda gider...
beren84 sizde sorun neydi????
canım bizdeki sorun erkek faktörü tese yöntemiyle sperm aranacak(anlayacagın benim durumum sizlerden firaz daha farklı yani ben bir mucizeyi bekliyorum inşallah o mucizeyi kollarıma almak nasip olur......