MAYIS 2013 anneleri hadi gelin heycanımızı paylasalım

totiş olmaya doğru ilerleyen sevgili anneler nasılsınız bakalım bulantılar kusmalar aşermelerle aranız nasıl bakalım

kızlar slm ben bu sabah dr a gittim aslında randevu zamanım değildi faakt akıntı ıcınde sulu kan gordum ama lekelenme gıbı korktum dogal olarak dr aradım gel bir bakalım dedı baktı bana kanama yok sanırım sen panik yaptın bu tarz şeyler rahım buyudugu ıcın olabilir dedi ama her ihtimale karsı progestan 200 mg verdi böyle olan kullanna varmı kızlar ? dogal olarak biraz endişelendim ve korktum.. bu arada bebeğimde canlanmış atışını duydum ses duyamadım çünkü derinlerde ve zayıf geliyor anlaşılan 3 4 gun olmuş canlanalı gorunur ama duymak haftaya dedi gördum ya kıpır kıpırdı inşallah benden vazgeçmez dua edıyorum ilaç a da bu akşam başlaacasğım dr sabah akşam verdı...

benimde seninki gibi olmasi gereken yerde degilmis dikkat etmemi soyledi dr

kizlar bende araniza bugun katildim 10 haftalik hamileyim ins hersey yolundadir yakinda cinsiyetini ogrenirsek paylasalim benim bir hafta sonra randevum dr soylerse cinsiyetini sizinle paylasirim ins

hiç korkma tatlım benimde 7. haftada kahverengi akıntım olmuştu senin gibi hemen doktora gittim bana da aynı hapı verdi zaten hamile olupta progestan kullanmayan çok az kişi tanıyorum zaten hormon hapı iki farklı doktora sordum ikisi de yan etkisi yok bir ay kullanacaksın dedi zaten hemen kesildi akıntım önemli olan bebişinin sağlıklı olması minik pıt pıtları duyunca için rahatlar merak etme içini ferah tut.

iyi akşamlar anne adayları

bu folik asiti kaç aya kadar kullanacağız bilgisi olan var mı?

iyi akşamlar tatlım aslında çok bilgim yok ama bebeği olan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bi süre sonra demir hapı kan hapı gibi başka şeylere geçiş yapıcakmışız ama bu 5 ayı bulur sankim:44:

kizlar bende araniza bugun katildim 10 haftalik hamileyim ins hersey yolundadir yakinda cinsiyetini ogrenirsek paylasalim benim bir hafta sonra randevum dr soylerse cinsiyetini sizinle paylasirim ins

aramıza hoşgeldin canım umarım cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklıca bebeğini kucağına alırsın. herkez anneler hisseder diyor hissediyormusun sen birşeyler

Bende ayın 13ünde dinleyeceğim yavrumun pıtpıtlarını...Sağ salim kucaklarımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah...

canım benimde randevum 12 sinde inş bende o zaman duyucam 6 hafta bitti bugün 5+3 ken gitmiştim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş hepimizinkini,

aramıza hoşgeldin canım umarım cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklıca bebeğini kucağına alırsın. herkez anneler hisseder diyor hissediyormusun sen birşeyler

cok tsk ederim butun anne adaylari ins ben bundan 1 sene once dusuk yapmistim 11 haftaliken onda hissetmistim erkekti ama bunda pek birsey diyemiyorum hayirlisi ins

hepinize merhaba benim ikinci hamileliğim 4 yaşında oğluşum var ama inanın ilk hamilelik gibi hem korku hem heyecan 3 gün oldu hamile olduğumu öğreneli bat ım 29 eylüldü ilk hamilelikten tecrüben ne var ne hatırlıyorsun derseniz hiç bi şey yok hatırlamıyorum beynim boşaldı sanki doktorada karar veremedim bi türlü forumları okudum kafam iyice karıştı offfffffff offfffffffffffffffff

günaydın canım..dün gittim mağazalara baktım, bişeyler denedim, kendime küçük bişey aldım, sonra eve gelip güzel yemekler yaptım bunalımım geçti gitti çok şükür :) bu arada dün ilk defa evde minik embriyomla konuştum :)

cok tsk ederim butun anne adaylari ins ben bundan 1 sene once dusuk yapmistim 11 haftaliken onda hissetmistim erkekti ama bunda pek birsey diyemiyorum hayirlisi ins

ben erkekmiş gibi hissediyorum ama hiç dile getirmiyorum eğer kızsa bebeğim etkilenmesin diye..ama bana herkes erkek olacak diyor o yüzden yüksek ihtimalle onlardan etkilenmiş de olabilirim :) inşallah çok hayırlı bir evlat olsun sağlıklı olsunda kız yada erkek farketmez benim için..

merhaba canim bende cok karisigim depresyondayim bunalimdayim diyebilirim yataktan cikmak istemiyorum...insallah bu gunlerde gececek sikma canini doktoruna guven internette okudugumuz hersey dogru degil takilma ona sen icini ferah tut dinlen kendine cok dikkat et yatma imkanin varsa elinden geldigince yat yoksa her hareketine ozen goster fazla ayakta kalma yorulma insallah saglikla kucagina alirsin bebegini...bazi sikintilarin oldugunda doktora sen soyle onun sormasini bekleme...adet sancisi gibi agrilar bendede oluyor kanaman olmadigi surece korkma allah yardimcin olsun

güzel fikir beğendim haklısınız birz bu psikoloji den çıkmak gerek dün beni biraz korkuttu bebeğim ama dun hiç yaşanmamış gibi bugun bede biraz dolanayım mağzaları kendime bakayım biraz kendimize gelelim di mi:)

günaydın. yazılanları okuyorum da sadece ben mi panik yapıyorum diyordum herkes aynıymış bu dönemde. midem bulanmadığında bile panik yapıyorum ben. çünkü doktora anormal bir durum olduğunu nasıl anlarım demiştim. o da şuan bulantıların var birkaç hafta daha sürer ama bir sabah kalktın hiç bir sıkıntı yoksa bir kaç gün,hiç bir şikayetin olmazsa o zamanda bir sorun vardır demişti.yani birden bütün şikayetlerin bıçak gibi kesilirse demişti. bişey sorucam arkadaşlar en erken cinsiyetini ne zaman öğreniriz acaba. benim için hiç farketmez gönlümde ne kız ne de erkek var. ama bişeyler almak istiyorum sürekli ona :))

herkeze tünaydınlarrrrrr
doktor kontrolünden geliyorum bugün 6+2 deyiz ama benimki gene görünmedi kese büyümüş yolk da var ama minnoşum yok.Haftaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum.6+2 de herkez gördümü acaba benimki neden küçük offff allahımmm.Geç döllenme olabilirmiş dedi doktor ama bilmiyorum çok korkuyorumm ona bişey olacak diye.

kızlar merhaba..bence bebeklerimizin ultrason resimlerini paylaşıp gelişimlerini hep beraber takip edelim..ben ilkini paylaşıyorum..açıklama da yazılırsa daha iyi olur..bebeğim burda 9 haftalık,ve 2 cm boyunda

canım benim kesem 6+4 de bile boş göründü,üstelik yolc sac bile yoktu,6 gün sabrettim ve 7+3 de bebeği de gördüm,kalp atışını da..ama doktor geç döllenme büyük ihtimalle dedi..umarım hayırlısıyla sen de duyarsın kalp atışını.

hay maşallah çok tatlı bir bebek olacak sanırım Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…