merhaba arkadaşlar ben yeni geldim aranıza :) 6 haftalık gebeyim ilk gebeliğim yalnız sizlere danışmak istediğim bi konu var dün doktora gittim bebek olması gereken yerden biraz daha aşşağıya yerleşmiş 2 hafta kadar dıkkatlı olucaksın dedı doktor çok merak edıyorum bı sıkıntı olurmu? benım gıbı olan yada bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsanız benı çok mutlu edersınız şimdiden teşekkür ederimm
kızlar slm ben bu sabah dr a gittim aslında randevu zamanım değildi faakt akıntı ıcınde sulu kan gordum ama lekelenme gıbı korktum dogal olarak dr aradım gel bir bakalım dedı baktı bana kanama yok sanırım sen panik yaptın bu tarz şeyler rahım buyudugu ıcın olabilir dedi ama her ihtimale karsı progestan 200 mg verdi böyle olan kullanna varmı kızlar ? dogal olarak biraz endişelendim ve korktum.. bu arada bebeğimde canlanmış atışını duydum ses duyamadım çünkü derinlerde ve zayıf geliyor anlaşılan 3 4 gun olmuş canlanalı gorunur ama duymak haftaya dedi gördum ya kıpır kıpırdı inşallah benden vazgeçmez dua edıyorum ilaç a da bu akşam başlaacasğım dr sabah akşam verdı...
iyi akşamlar anne adayları
bu folik asiti kaç aya kadar kullanacağız bilgisi olan var mı?
kizlar bende araniza bugun katildim 10 haftalik hamileyim ins hersey yolundadir yakinda cinsiyetini ogrenirsek paylasalim benim bir hafta sonra randevum dr soylerse cinsiyetini sizinle paylasirim ins
Bende ayın 13ünde dinleyeceğim yavrumun pıtpıtlarını...Sağ salim kucaklarımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah...
aramıza hoşgeldin canım umarım cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklıca bebeğini kucağına alırsın. herkez anneler hisseder diyor hissediyormusun sen birşeyler
haklısın canım bende aynen giyinmeyi makyaj yapmayı çok severdim ama bu ara aksattım bence de eski yaşama dönüş yapsak iyi olur gibime geliyor kafadan kötü düşüncelerimizi atarız hem de rahat oluruz sana iyi çalışmalar canım
cok tsk ederim butun anne adaylari ins ben bundan 1 sene once dusuk yapmistim 11 haftaliken onda hissetmistim erkekti ama bunda pek birsey diyemiyorum hayirlisi ins
ben çok karışığım canım, içim sıkılıyo bugün.. dün gittik kalp atışını gördük,bebek 6+4haftalık.. şimdi gidip doktorun verdiği ilaçları aldım. biri endol fitil,biri progestan fitil, bi de neo-penotran fitil..bunları ne diye verdi bilmiyorum. kesemin etrafında kanama gördü birazcık düşük riskin var dedi..biraz araştırdım endol fitil bebeğin suyunu azaltıyomuş ve kalbi delik olma ihtimali varmış..ben bunu okuduktan sonra nasıl kullanabilirim bu ilacı..bi de benim normalde ara ara adet sancısı gibi ağrılarım var bunları sormadı doktor bende söylemedim..bunlar normal ağrılarmı onu da bilmiyorum..
günaydın canım..dün gittim mağazalara baktım, bişeyler denedim, kendime küçük bişey aldım, sonra eve gelip güzel yemekler yaptım bunalımım geçti gitti çok şükür :) bu arada dün ilk defa evde minik embriyomla konuştum :)
herkeze tünaydınlarrrrrr
doktor kontrolünden geliyorum bugün 6+2 deyiz ama benimki gene görünmedi kese büyümüş yolk da var ama minnoşum yok.Haftaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum.6+2 de herkez gördümü acaba benimki neden küçük offff allahımmm.Geç döllenme olabilirmiş dedi doktor ama bilmiyorum çok korkuyorumm ona bişey olacak diye.
kızlar merhaba..bence bebeklerimizin ultrason resimlerini paylaşıp gelişimlerini hep beraber takip edelim..ben ilkini paylaşıyorum..açıklama da yazılırsa daha iyi olur..bebeğim burda 9 haftalık,ve 2 cm boyundaEki Görüntüle 522917
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?