MAYIS 2013 anneleri hadi gelin heycanımızı paylasalım

öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım. ben daha önceki gebeliğimde yaşadığım bir sorundan dolayı herkesi uyarma ihtiyacı duyuyorum. belki kullanıyorsundur bilemem ama folik asit sakın ihmal etme tamda bu günlerinde önemli! bazen doktorlar unutuyor...

çok teşekkür ederim canım.doktor 3 yıldır düzenli folik asit kullan diyordu. ama ben bir türlü alışkanlık haline getirememiştim.çok şükür ki yaklaşık 6 aydır hiç bırakmadan kullanıyorum.hala da devam ediyorum.bir de daha önceden pcos olduğu için şeker hapı kullanıyordum,dr ona da devam et dedi.ayrıyetten coraspirin ve progesteron verdi.gün boyunca hap içiyorum işte:)yeter ki bebişim sağlıklı olsun.

iştahımın açılmasının sebebi birazda eşim ne bulursa getiriyor atılmasın dökülmesin diye 1 haftadır dünyanın şeyini yedim evet canım ne kadar geç açılsa okadar iyi ama benim boyum 1,68 kilomda 52 olunca pek bi sıskayım adam taşımakta haklı aslında korkuyor bebeğe bişey olucak diye şöyle bir 80 kilo olsanda görsem diyo Bende içimden rüyanda görürsün diyorum tabiii
folbiol kullanıyorum canım
evet enerji bendede yok cumartesi memleketten misafirlerim gelicek ve ben hala halıları sermedim temizlik yapmadımm :18: :18:

aynen canım onlar sağlıcakla büyüsün onlara bişey olmasında biz ağrılarada haplarada iğnelerede razıyız. Yeterki sağlıcakla gelsinler benim ablamda biraz kiloludur hamileliğinde hamilelik şekeri çıktı ona son 2 ay sürekli insülin yaptı kendine ve hergün sabah akşam parmağından kan alarak şekerini ölçtü son günlere doğru artık diyodu kii delinecek yerim kalmadı çok üzülmüştüm ama çok şükür ki geçti bitti yğenim 9 aylık şimdi ve çokda sağlıklı maşallah

Olsun tatlım geç döllenme falan olmuş ya bebişin ona da şükür..
bende bulantılar başladı canım ya sabahtan öğlene kadar oluyo
bişey yersem 10 dk geçiyo sonra devam ha aşerme de var tabi deli
gibi turşu istedi canım bide tahin pekmez istedi canım benim doktor bana
haftada 1 balık ye dedi, kabukle deniz ürünlerinden kaçın dedi, karnına sert darbe alma dedi,
ani hareketler yapma bol bol yoğurt ayran ye dedi 2 hafta sonra gidince kan testleri yapcakmış
eğer gerekiyosa ona göre ilaç verecekmiş canım

merhaba herkese iyi aksamlar ne guzel gun gectikce artiyor mayis anneleri insallah saglikla kucaklarimiza aliriz

Günaydın arkadaşlar,
ben aranıza yeni katıldım. şuan 7 haftalık hamileyim ve çalışan bir anneyim :) sormak istediğim sizde de şişkinlik oluyor mu? ve bu bağırsak problemlerinize ne gibi çözümler buldunuz. ben iş gereği sürekli oturuyorum malesef ki hareket sıfır bu yüzden çok problem yaşıyorum. aranızda çözüm bulabilen var mıııı?

Allah ım bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..

ben düşük yaptım malesef allah kimseye yaşatmasın düşük kürtajdan daha betermiş(( yavrum parça parça koptu benden ( sizin için dua edecem arkadaşlar....

ben düşük yaptım malesef allah kimseye yaşatmasın düşük kürtajdan daha betermiş(( yavrum parça parça koptu benden ( sizin için dua edecem arkadaşlar....
üzülmemeye çalış canım, doktor bana ilk zamanlar bebek düşerse, düşmesi düşmemesinden çok daha iyi hatta normal değilse inşallah düşer demişti..çünkü gelişimde bi eksiklik vardır ve sağlıklı olmayacağı için aldırmaya karar vermek daha zordur demişti.. tabi üzülmemek mümkün olmuyor insan çok alışıyor ama Allah başka keder vermesin böyle düşünelim. İnşallah senin için doğru zamanda sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur..

selamlar herkese hayırlı olsun bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım. benim de tahmini doğumum 11 mayıs. yarın kalp atışını duyacağım çok heyecanlıyım. bir de şu üstümde bunalımlı depresif hava olmasa herşey daha güzel olacak ama.sizde de var mı arkadaşlar böyle bir ruh hali?

ben çok uzuldum ne diyeceğmi bilemiyorum ( uzulme demek kolay uygulamak zor fakat tekrar denersin sana birşey olmadı ya bak tekrar deneme şansın var sonuc da yaşında genc allah tekrar veririinşallah umıdını kaybetme olur mu (

gecmis olsun arkadasim evet cok zor seni cok iyi anliyorum kac haftalikti ve dusuk sebebi neymis canim hayirlisi boyleymis demekki bende 3 aylik bebegimi dusurdum inanilmaz sancilar agrilar cektim rabbim yardimcin olsun uzulme yine olur bebegin insallah

slm canım allah hepimizin kini kucağımızda da göstersin sağlık ile buyutmeyi nasip etsin yarın guzel haberlerini beliyoruz:) bende 7 hafta içindeyim 9 ekim de kontrol var kısmet ise o zaman kalp atışını duyacağız depresşf ve bunalım lı olma rahat sen ne akdr rahat olursan bebeğinde o kadr rahat büyür ayrıca defresif olacak bir durum yokki ne güzel içinde bir insan buyuteceksin onunla bağ kurmay çalış onunla konuş kendini ddaha iyi hissetmeni sağlayacak emin ol.. tabi buna once senin inanmamn gerek..
mutsuzluk yok panik korku yok sakınlık var ve bebeğimizi huzurla içimizde büyütme var:)) tamam mı:)

küçücüktü minnacıktı dört+5 günlüktü kuzum ben artık bebek istemiyorum arkadaşlar çok yoruldum şimdiden hatta boşanmakta istiyorum
bu arada hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allahım sizlere yaşatmasın

saçmala şimdi uzulduğun için boyle soyluyorsun hboşanmak da ne demek evlenirken hepimizin cocuğu olacak garantısımı vardı ? yaşın gencbak bende olmaz diyordum yaş dan dolayı allah bana 36 yaşında verdi. 7 haftalık allah sağlık versin ama iyi düşünmek den başka çaremiz var mı böylekelimeler sana hiç yakışmadı sen kolayı seçmek istiyorsun şimdi uzgunsun doğal olarak bunları söyluyorsun cocuk olmayınca boşanmak mı gerek tekar olmayacağı nı nerden biliyorusn benim arkdaşım 3 düşük den sonra kzını doğurdu şimdi 4 yaşında umıdını kırma....

Herkeze merhabalar
bende hamileyim 26/09/2012 de kontrole gittim kesemizi gördük ancak doktor çok memnun olmadı sanırım haftaya çarşamba tekrar kontrole gidecegim.etrafımdakilere ve kendime belli etmesemde çok korkuyorum çünkü daha önce iki tane kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim.dualarım hepimiz için rabbim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasiğ etsin inş.

doğru söylüyorsun. ben de bi kaç gündür böyleyim. sebebi de bu sene çalıştığım yer değişti ve bulantılardan halsizlikten kendimi gösteremiyorum diye üzülüyorum. iş manyağıyımdır normalde yetişemedikçe sinirlerim bozuluyor. kendimi toparlamalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…