aynen canımm akıntım çok sırılsıklam oluyor hatta ama ben vajinal jel kullanıyorum onunda etkisi vardır diye düşünüyordum
aynen
nasıl parca oarca canımm ?
nasıl anlatayım bilmiyorum ki hani et parçası desem değil, küçük parçalar şeklinde biraz uzun gibi ip gibi olabilir. benim ilk hamileliğimde böyle değildi, normaldi bilemiyorum ya çok ta kafama takmıyorum hayırlısı
merhaba arkadaşlar.
Öncelikle herkese bebişleri hayırlı olsun.Allah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı nasip etsin.
Ben de uzun uğraşlardan,tedavilerden ve umutsuzluklardan sonra 5+3 günlük hamileyim.doğum tarihim mayıs olacak.
Adetimin ilk geçtiği gün (perşembe) bhcg yaptım ve 189 çıktı.doktora gittim hemen "kese görünmüyor,bir hafta sonra gel,o zaman görürüz" dedi.Allahım mutluluk ve kaybetme korkusunu ilk kez bukadar yoğun yaşadım.(daha önce kese görünmeden düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu) Bende dayanamadım salı günü bhcg yaptırdım tekrar,1280 çıktı.çok şükür ki iki güne bir hep ikiye katlanmış değerim.
şimdi yarın keseyi görmek için doktora gideceğim.
şaşkınlık,mutluluk,huzur,heyecan ,korku.....anne oluyorum ya
sanırım birbirimizi ancak biz anlarız.bebeklerimiz allaha emanet olsun.
herkese sonsuz sevgiler
öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım. ben daha önceki gebeliğimde yaşadığım bir sorundan dolayı herkesi uyarma ihtiyacı duyuyorum. belki kullanıyorsundur bilemem ama folik asit sakın ihmal etme tamda bu günlerinde önemli! bazen doktorlar unutuyor...
iştahımın açılmasının sebebi birazda eşim ne bulursa getiriyor atılmasın dökülmesin diye 1 haftadır dünyanın şeyini yedim evet canım ne kadar geç açılsa okadar iyi ama benim boyum 1,68 kilomda 52 olunca pek bi sıskayım adam taşımakta haklı aslında korkuyor bebeğe bişey olucak diye şöyle bir 80 kilo olsanda görsem diyomerhaba canım niye iştahın açıldı acaba, folik asit olarak ne kullanıyosun merak ettim? Iştah ne kadar geç açılsa o kadar iyi :)
bende yürüyüş yapmak istiyorum canım ama öyle çabuk yoruluyorum ki..önceden iş çıkışı en az 2 saat gezerdim sonra eve gidip yemek falan hazırlardım hiç yorulmazdım :) şimdi 1 saat bile gezemiyorum, eve zor gidiyorum..hemen enerjim bitiyo..ama 3.ayımda yüzmeye başlamayı planlıyorum bakalım bi aksilik olmassa..
çok teşekkür ederim canım.doktor 3 yıldır düzenli folik asit kullan diyordu. Ama ben bir türlü alışkanlık haline getirememiştim.çok şükür ki yaklaşık 6 aydır hiç bırakmadan kullanıyorum.hala da devam ediyorum.bir de daha önceden pcos olduğu için şeker hapı kullanıyordum,dr ona da devam et dedi.ayrıyetten coraspirin ve progesteron verdi.gün boyunca hap içiyorum işte:)yeter ki bebişim sağlıklı olsun.
merhaba canım valla sana çok özendim ne güzel yeni öğrenmişsin..benim sat 26 temmuzdu baya bi geç döllenme olmuş düşün daha yeni 6 haftayı doldurdum..embriyoyu görene kadar emin olamamıştık..hmm benim doktor bana diyoki hiçbişeye dikkat etmene gerek yok herzamanki gibi devam edebilirsin dedi haha :) çünkü o kalp atışını duyana kadar sağlıklı gebelik olduğunu söylemiyor.ben tabi netten falan araştırıp dikkat ediyorum..light süt içiyorum yatarken ama gaz sıkıntısı evet birazcık oluyor..ayy doğum tarihlerimiz çok yakın bütün gelişmeleri paylaşalım canım..
kızlar bi de ben aşermeye başladım galiba ne duysam görsem canım çekiyo :) biri tost diyo canım tost istiyo..geçen tv de menemen yiyolardı akşam akşam menemen yaptım..bu kadar erken aşerilir mi yoksa benim pisboğazlılığım mı
anladım canım üzülme dr a git bir görün önce bu konuda kendini garantiye al bakarsın dr düşük tehlikesi var yat diyecek bunu hiç birimiz bileyemiz ama dr a görün ki iinde rahat olsun ayrıca biliyorum üzülme demek kolay uygulamak zordur fakat iyi düşünelim iyi olsun panik yok korku yok hepimiz allah a emanetiz mevlam ne eğler ise güzel eğler sen bir an önce dr görün ve haberlerini bekliyoruz ama önce sakin ol olur mu...
ben düşük yaptım malesef allah kimseye yaşatmasın düşük kürtajdan daha betermiş(( yavrum parça parça koptu benden ( sizin için dua edecem arkadaşlar....
üzülmemeye çalış canım, doktor bana ilk zamanlar bebek düşerse, düşmesi düşmemesinden çok daha iyi hatta normal değilse inşallah düşer demişti..çünkü gelişimde bi eksiklik vardır ve sağlıklı olmayacağı için aldırmaya karar vermek daha zordur demişti..ben düşük yaptım malesef allah kimseye yaşatmasın düşük kürtajdan daha betermiş(( yavrum parça parça koptu benden ( sizin için dua edecem arkadaşlar....
nasıll yaa ne oldu canımm ?
ben düşük yaptım malesef allah kimseye yaşatmasın düşük kürtajdan daha betermiş(( yavrum parça parça koptu benden ( sizin için dua edecem arkadaşlar....
selamlar herkese hayırlı olsun bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım. benim de tahmini doğumum 11 mayıs. yarın kalp atışını duyacağım çok heyecanlıyım. bir de şu üstümde bunalımlı depresif hava olmasa herşey daha güzel olacak ama.sizde de var mı arkadaşlar böyle bir ruh hali?
gecmis olsun arkadasim evet cok zor seni cok iyi anliyorum kac haftalikti ve dusuk sebebi neymis canim hayirlisi boyleymis demekki bende 3 aylik bebegimi dusurdum inanilmaz sancilar agrilar cektim rabbim yardimcin olsun uzulme yine olur bebegin insallah
küçücüktü minnacıktı dört+5 günlüktü kuzum ben artık bebek istemiyorum arkadaşlar çok yoruldum şimdidenhatta boşanmakta istiyorum
bu arada hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allahım sizlere yaşatmasın
slm canım allah hepimizin kini kucağımızda da göstersin sağlık ile buyutmeyi nasip etsin yarın guzel haberlerini beliyoruz:) bende 7 hafta içindeyim 9 ekim de kontrol var kısmet ise o zaman kalp atışını duyacağız depresşf ve bunalım lı olma rahat sen ne akdr rahat olursan bebeğinde o kadr rahat büyür ayrıca defresif olacak bir durum yokki ne güzel içinde bir insan buyuteceksin onunla bağ kurmay çalış onunla konuş kendini ddaha iyi hissetmeni sağlayacak emin ol.. tabi buna once senin inanmamn gerek..
mutsuzluk yok panik korku yok sakınlık var ve bebeğimizi huzurla içimizde büyütme var:)) tamam mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?