Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

askhicbitmez

annesinin kuzusu geliyooo
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
1.245
21
118
Antalya
kızlar ben battan 1 gün önce idrar testi yaptım ve silik çizgi çıkmıştı bat günümde kan testi yaptırdım 45 çıktı sonucum doktor 3 haftalık demişti 13/05 de randevu aldım kesemizi görmek için Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı sağlıklı melekler nasip etsin inşallah
evet benim gibi mayıs da öğrenenler var mı

canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin insallah sağlıcakla bebişini kucagına alırsın :)

slm kızlar bende hamile olduğumu 2 mayıs günü öğrendim. eşim ve benim için büyük bir şaşkınlık oldu. hiç beklemiyordum. 2 senelik evliyiz. 2 sene sonra bebek düşünüyorduk. allahım bu zamana kısmet etmiş dedik hayırlısı olsun dedik. ti 2 mayısta dr gittim. alttan muayene etti 18 günlük hamilesin dedi. keseyide gördü ve gösterdi. ben internetten hesaplıyorum bugün için 6 hafta 2günlük diyor. dr adetite ço yakın zamanda hamile kalmışsın dedi bakalım hayırlısı. 17 mayısa çağırdı bir daha kalp atışından sonra kan testlerini yaparız dedi.şimdilik sadece folikasit verdi. inşllh hepimiz bebeklerimizi sağ salim kuçağımıza alırız.

kızlar benim en son regl 24 mart ona göre hesaplayınca 6 hafta+2 günlük çokıyor bugün için. dr gittiğim gün son reglime göre 5+4 günlük olması gererirken dr 18 günülük dedi ve keseyi gördü. kan testinde betam 670,18 çıkmıştı bilmiyorum artık. haftaya cuma günü öğrenicez allahın izniyle.

kızlar sanırım bende hamişim testım pozitif çıktı ama kan testı yaptırmadan emın olamıyorum bırazdan hastaneye gıdıp test yaptırıcagım. çok şaşkınım

hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin inşallah sağlıkla alırsın kucağına nasıl gidiyor şimdilik durumun :)
valla bende adet günümde öğrendim 45 çıktı değerim inşallah normaldir

kızlar sanırım bende hamişim testım pozitif çıktı ama kan testı yaptırmadan emın olamıyorum bırazdan hastaneye gıdıp test yaptırıcagım. çok şaşkınım

pozitif çıktıysa hamişsindir :) koysaydın keşke resmini görseydik
hemen kan testi yaptır :) haber ver bizede

hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin inşallah sağlıkla alırsın kucağına nasıl gidiyor şimdilik durumun :)
valla bende adet günümde öğrendim 45 çıktı değerim inşallah normaldir

normaldir canım.canım benim sadece hafif kasıklarım da ağrı oluyor onun dışında başka hiç bir belirti ve sorunun yok.

Canım benim de bat 1 mayıstı. 1 gün önce ve 1 gün sonra idrar testi yaptım ikisinde de 2. çizgi çıktı. Henüz hiç doktora gitmedim. 9 mayısa randevu aldım. hem bthcg baktırırım, keseyi de görürüz inşl. Aslında dayanabilsem kalp atışlarını duyabileceğim zaman gitmek istiyordum ama dayanamadım. Çünkü bu 2. gebeliğim, ilki 7 ay önceydi ve başarısızdı.

Bu arada hemen hemen doğum zamanlarımız aynı tarihi gösteriyor. Şu anda 4-5 haftalık gibi. peki sizin hiç belirtiniz var mı şu anda?
ben çok sık idrara çıkıyorum, onun dışında pek bişi yok. Umarım hayırlısıyla sonuçlanır hepimizinki.

bende kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorummm ama sanırım şimdilik sadece keseyi görebilicez burda 5 haftalık gösteriyo çizelge de ama doktor sonuca bakınca 2 3 haftalık demişti anlamadım :) pazartesi görücez bakalım

bende sık idrara çıkıyorum ya bide sabahları çok erken uyanıyorum gün içinde uyukluyorum sürekli göğüs uçlarım aşırı hassaslaştı çok acıyor
Allahım meleklerimiz sana emanet onlarıda bizi de koru

adet olmadan önce belirtim yoktu ama içime doğmuştu

göğüslerde hassasiyet bende de var. Aynı şekilde uyku düzenim de değişti. normalde akşam yatasım sabah kalkasım gelmez. Şimdi akşam erkenden uykum geliyor, dolayısıyla sabah da dinç kalkıyorum. ama bu değişiklik havadan falan da olabilir. henüz doktora gitmedim ama çayı kahveyi falan bıraktım şimdiden. Senin dikkat ettiğin bişiler var mı canım?

benimde gögüslerimde hassasiyet var. bende sürekli uyumak istiyorum. onun dışında mide bulantısı var mı kızlar? ben yeşilçayı kahveyi bıraktım. sabahları 2 tane ceviz yiyiorum kızlar birde bol bol protein almamız lazımmış süt yoğurt gibi. her sabah 2 ceviz ve bir bardak süt içiyorum.

kızlar ben hiç hamilelik düşünmediğim için ihtimal bile vermiyordum normalde 23 nisanda regl olmam lazımdı ben 2 mayısta kan tahlilili yaptırdım düşünün.3 mayısta dr gittim. altan muayanede keseyi gördü nokta kadar dedi bebişim için. 18 günlük hamilesin dedi.15 gün sonra gel dedi. haftaya cuma gidicez. inşşh kalp atışını bende duyarım

yememe içmeme yürümeme yatmama kalkmama herşeyime dikkat ediyorum =)
kahveyi çayı bıraktım bende tam tahıllı ekmek aldım beyaz peynir ve domatesle sandviç yapıyorum bi tane de küçük süt ki sütten nefret ederim fondip yapıyorum =) meyve yoğurt kuruyemiş atıştırıyorum canım ama göğüslerim geçerse çok rahat edicem ucu yanmış gibi acıyor

kızlar dr göre ben 3-4 haftalık hamileyim ama son adet tarihime göre 7 haftalık haftaya cuma günü tama anlıcam inşllh. bu konu kafamı çok karıştıyor yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…