- Konu Sahibi askhicbitmez
-
herkese günaydın kızlar :)
nasıl gidiyor hamilelik
yok mu yeni hamişimiz
günayydııın bit taraftan iyi gidiyor hamişlik bi taraftan da korku var saat 10 da doktora gideceğim inş
güneydın güzel anne adaylari. benim aa sıra kasıklarımda ağrı oluyor. midesi bulanan var mı aranızda. allaha şükür nebim daha bulanmadı yoksa erken mi daha? bende 2. kez haftaya cuma gidicem.kalp atışlarını duymak için inşşlh duyarım yaaaaa. haftaya cumaya dahaaaa cok varrrr.
yeni gelen arkadaşları tebrik ediyorum. hayırlısıyla sağsalim kuçağımıza alırız inşlh.
2 mayısta hamile olduğumu öğrendim bende. ilk günlerde ağlama krizlerim kasık ağrılarım uyku nöbetlerim oldu son bir kaç gündür daha iyiyim ağrılarım için dr. um magnezyum verdi (bu sorunu yaşayan varsa) sabırsızlıkla kalp atışlarını bekliyorum ayın 16 sında onun için gideceğim. sizlerin bu günleri nasıl geçiyor? sevgiler
hayrola canım ne korkusu var?
Hercalim neden yordun ki kendini hamile kalana kadar ugrastik allah korusunnya bisi olursa esinede gecmiss olsun
saol canım ama ev artık almıs basını gidiordu korkudan birseyi ellememistim kac gündür biraz yapayım dedim ama tabii baslayınca bitiremedim:)kocadan da paparayı yedim ama
günaydınnn kızlarrrr. nasıl gidiyor hamilelik. benim kasıklarım ağrıyor. bu sabah hafif bir mide bulantısı oldu.
günaydın kızlar...bnde doktora göründüm çok şükür herşey yolunda.. ufacık bi nokta gördük:)neler yiyorsunuz ne yapıosunuz ben hemn yoruluyorum sizde de oluyormu böyle..
günaydın kızlar...bnde doktora göründüm çok şükür herşey yolunda.. ufacık bi nokta gördük:)neler yiyorsunuz ne yapıosunuz ben hemn yoruluyorum sizde de oluyormu böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?