Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

güneydın güzel anne adaylari. benim aa sıra kasıklarımda ağrı oluyor. midesi bulanan var mı aranızda. allaha şükür nebim daha bulanmadı yoksa erken mi daha? bende 2. kez haftaya cuma gidicem.kalp atışlarını duymak için inşşlh duyarım yaaaaa. haftaya cumaya dahaaaa cok varrrr.

yeni gelen arkadaşları tebrik ediyorum. hayırlısıyla sağsalim kuçağımıza alırız inşlh.

bende de karın ve kasık ağrısı var canım hele bugün fenayız yanii
ayyy ne zaman duycam bakalım pıtpıtları =) bende pazartesi gidicem

2 mayısta hamile olduğumu öğrendim bende. ilk günlerde ağlama krizlerim kasık ağrılarım uyku nöbetlerim oldu son bir kaç gündür daha iyiyim ağrılarım için dr. um magnezyum verdi (bu sorunu yaşayan varsa) sabırsızlıkla kalp atışlarını bekliyorum ayın 16 sında onun için gideceğim. sizlerin bu günleri nasıl geçiyor? sevgiler

hoşgeldin canım aramıza. bende sabırsızlıkla ayın 17sini bekliyorum. kalp atışlarını duymak için. benimde sürekli kasıklarım ağrıyor.gidince söylicem dr artık.

Selam kızlar bende bugün biraz ev ısı yaptım kocacigimda evde hasta onunlada biraz ilgileneyim dedim ama kasik agrisi başladı

Hercalim neden yordun ki kendini hamile kalana kadar ugrastik allah korusunnya bisi olursa esinede gecmiss olsun

saol canım ama ev artık almıs basını gidiordu korkudan birseyi ellememistim kac gündür biraz yapayım dedim ama tabii baslayınca bitiremedim:)kocadan da paparayı yedim ama

saol canım ama ev artık almıs basını gidiordu korkudan birseyi ellememistim kac gündür biraz yapayım dedim ama tabii baslayınca bitiremedim:)kocadan da paparayı yedim ama

yersin tabii valla bende 2 haftadır yapamıyorum pazar beraber yapcaz temizliği artık yorma kendini sakın bi daha

günaydınnn kızlaaarrrrr

günaydınnn kızlarrrr. nasıl gidiyor hamilelik. benim kasıklarım ağrıyor. bu sabah hafif bir mide bulantısı oldu.

günaydın kızlar...bnde doktora göründüm çok şükür herşey yolunda.. ufacık bi nokta gördük:)neler yiyorsunuz ne yapıosunuz ben hemn yoruluyorum sizde de oluyormu böyle..

günaydın kızlar...bnde doktora göründüm çok şükür herşey yolunda.. ufacık bi nokta gördük:)neler yiyorsunuz ne yapıosunuz ben hemn yoruluyorum sizde de oluyormu böyle..

günaydın canım ohh maşallah :) pazartesi inşallah bende görücem bebeğimi nazar değmesin
ben sabahları çalıştığım için ekmek arası peynir domates salatalık ve sıkma portakal suyu içiyorum bol sebze ve et balık yemeye çalışıyorum ha bide ceviz ve sütümü ihmal etmiyorum :) o yorgunluk mavediyo benim resmen belim kopuyor

merhaba kızlar.ben biraz önce doktordan geldim.son adet tarihim 3 nisan.testlerde çıkıyo hamileliğim ama ultrasonda göremedi doktor bugün yine ( alttan ultrason istemiyorum.haftaya tekrar gidicem.dış gebelik de olabilir dedi çok moralim bozuk.siz ne zman görmüştünüz keseyi.kaçıncı haftanızda yardımcı olur musunuz bana (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…