Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

çizelgeye göre farklı bize göre farklı doktora göre farklı anlamadım bende bu işi :)

bakalım canım hayırlı artık. çalışıyormusun? ben atanamayan bir türkçe öğretmeniyim kpss hazırlanıyorum. bebeşimle beraber temmuzda sınava girecem allahım izniyle atanırım inşllh. bolbol ceviz ye canım. bu zamanda bebeğin beyni gelişiyormuş. bol ceviz ıspanak yemek lazımmış.

çalışıyorum hatta iş değiştiriyorum şuan mecbur yeni iş yerine bir süre sölemicem
hayırlısı olsun canım inşallah atanırsın sende
hmmm bugün hemen cevizimizi de alıım o zaman antalyada olunca sıcaklarla boğuşuyorum 2 litre su içmeye çalışıyorum günde süt ve portakal suyu hariç

Kizlar ben bugün is cikisi doktora gittim. Amacim 2 gun sonrasi icin sehir disina sevk almakti. Burasi cok küçük bi ilce burda muayene olmak istemedim. Ama içeri girince anında fikir değiştirdim ve muayene olmak istedim. Doktor israrla kese görünmez karından dedi. Ben de ısrar ettim. Bakti ama göremedi( canım sıkıldı ona. Kantesti istiyor musun dedi. Evet dedim. Az once aradım 6496 cikti sonuç. Biraz rahatladım ama doktorun tavri moralimi bozdu. Kese karindan 7 haftadan önce görünmez dedi. Acaba kendi doktoruma gidip alttan baktirsam mi. Yoksa 1-2 hfta bekliyip oyle mi gitsem. Beklemekte cok zor. Sizin kese göründü mu? Bir de bthcg nasıl sizde? Karşılaştır alim en azından

canım benim ben 2 mayısta öğrendim hamile olduğumu 670 küsür çıktı.3 mayısta kendi dr gittim.altan muayene yaptı ve gördü ve 18günlük dedi. bende biraz altan muaye olmak istemedim ama ben rahmin dışından bakıyorum içine zarar gelmez korkma dedi. hem erken haftalarda altan muayene olunca normale göre daha erken vakitlerde kese görülürmüş hemde kalp atışı duyulurmuş. ben haftaya cuma günü gittiğimde yine alltan bakacak canım.

canım ne işde çalışıyorsun. ben türkçe öğretmeniyim atama bekliyorum. düzcede yaşıyorum. ama bu yaz eşim tayin isteyecek oda beden eğitimi öğretmeni onun memleketi tarsusa gidicez. ayyy çok bahsettim kendimden. seninde ilk bebeğin galiba. ben 2011 haziranda evlendim sende 2011 evlenmişsin herhalde:)

Ben de ingilizce öğretmeniyim canım. Esim de öğretmen. Ins bu sefer atanırsin canim ya. Biz da bu yil tayin istiycez memlekete ama umidim az, puanim düşük. Hayirlisi olsun canim. Iste ben her istedigimde gidemiyorum doktoruma. Yok izin al sevk al. Küçük yerde yaşamak zor. Bugün kafama takmistim ilk basta ama esim moralimi düzeltti sagolsun. Bi de benim geçen yil basarisiz bi gebelik oldu. 8. Haftada kürtaj oldum..bu sefer iyi olur insl

selam bende az önce test yaptım pozitif çıktı daha doktora gitmedim ama bende varımmmmmmmmm

günaydınn kızlarrr bende varım mayıs annesi daha dün akşam öğrendik.. kan değerim 734 çıktı..yalnız daha doktora görünemedim acilde kan testi yaptırdık sadece. şimdi iyi bir doktor bulup gıtmeyı düşünüyorum birde hamilelik takvimi bnde yapmak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz..

Yeni hamişlerimizi tebrik ediyorummm kizlaarrr eee.ne zaman dgidiosunuz doktora ilk muayene icin :) ya kan degerlerinizi gordukce benimki cok dusuk diyorum insallah bi sorun yoktur

arkadaslar ben de 30 nisanda tam regl olmam gereken günde ögrendim hamile oldugumu o gün icin hcg 9 cıktı valla nisan ayı hamilelerinde yazdım ama orda pek kimse yok ben en iyisi burdan devam edeyim :)

Son düzenleme:
hercal hayırlı olsun seninde bebeğin canım

ya kızlar ağrısı olan var mı?benim karnımda kasıklarımda ağrı mevcut taa pazartesi gidicem doktora acaba bu normal mi

benim adet günümden 3 gün önce yaptırdığım kan testinde sonuç 1,2 yani negatifti ama beklenen adet günümden 2 gün sonra belli oldu kanda, ümit vermek istemem ama belki geç döllenme olabilir, bi kaç gün sonra tekrar test yap olmazsan da başka bir sebebi olabilir mutlaka doktora git canım
kimse yok mu.......testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler yardım istiyorummmmmmm

canım bende yumurtlama gününden yaklaşık 3 gün sonra başlayan ve devam eden kasık ağrısı vardı, reglime 1 gün kala da şiddetli karın ağrısı oldu, hatta dedim kesin regl olacam bu ay olmadı diye ama herkeste belirtiler değişebiliyor

Kızlar hamilelik öncesi belirtileriz nelerdi.testden önce hamile olduğunuzu anlayacak bir belirti oldumu

hercal hayırlı olsun seninde bebeğin canım

ya kızlar ağrısı olan var mı?benim karnımda kasıklarımda ağrı mevcut taa pazartesi gidicem doktora acaba bu normal mi

saol canım hepimizin hayırlı olsun saglıkla kucagımıza alırız insaallah kasık agrısı bende de var sanki regl agrısı gibi ama normal bence rahim büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…