- Konu Sahibi askhicbitmez
-
çizelgeye göre farklı bize göre farklı doktora göre farklı anlamadım bende bu işi :)
bakalım canım hayırlı artık. çalışıyormusun? ben atanamayan bir türkçe öğretmeniyim kpss hazırlanıyorum. bebeşimle beraber temmuzda sınava girecem allahım izniyle atanırım inşllh. bolbol ceviz ye canım. bu zamanda bebeğin beyni gelişiyormuş. bol ceviz ıspanak yemek lazımmış.
Kizlar ben bugün is cikisi doktora gittim. Amacim 2 gun sonrasi icin sehir disina sevk almakti. Burasi cok küçük bi ilce burda muayene olmak istemedim. Ama içeri girince anında fikir değiştirdim ve muayene olmak istedim. Doktor israrla kese görünmez karından dedi. Ben de ısrar ettim. Bakti ama göremedi( canım sıkıldı ona. Kantesti istiyor musun dedi. Evet dedim. Az once aradım 6496 cikti sonuç. Biraz rahatladım ama doktorun tavri moralimi bozdu. Kese karindan 7 haftadan önce görünmez dedi. Acaba kendi doktoruma gidip alttan baktirsam mi. Yoksa 1-2 hfta bekliyip oyle mi gitsem. Beklemekte cok zor. Sizin kese göründü mu? Bir de bthcg nasıl sizde? Karşılaştır alim en azından
Kizlar ben bugün is cikisi doktora gittim. Amacim 2 gun sonrasi icin sehir disina sevk almakti. Burasi cok küçük bi ilce burda muayene olmak istemedim. Ama içeri girince anında fikir değiştirdim ve muayene olmak istedim. Doktor israrla kese görünmez karından dedi. Ben de ısrar ettim. Bakti ama göremedi( canım sıkıldı ona. Kantesti istiyor musun dedi. Evet dedim. Az once aradım 6496 cikti sonuç. Biraz rahatladım ama doktorun tavri moralimi bozdu. Kese karindan 7 haftadan önce görünmez dedi. Acaba kendi doktoruma gidip alttan baktirsam mi. Yoksa 1-2 hfta bekliyip oyle mi gitsem. Beklemekte cok zor. Sizin kese göründü mu? Bir de bthcg nasıl sizde? Karşılaştır alim en azından
canım ne işde çalışıyorsun. ben türkçe öğretmeniyim atama bekliyorum. düzcede yaşıyorum. ama bu yaz eşim tayin isteyecek oda beden eğitimi öğretmeni onun memleketi tarsusa gidicez. ayyy çok bahsettim kendimden. seninde ilk bebeğin galiba. ben 2011 haziranda evlendim sende 2011 evlenmişsin herhalde:)
kızlar ben battan 1 gün önce idrar testi yaptım ve silik çizgi çıkmıştı bat günümde kan testi yaptırdım 45 çıktı sonucum doktor 3 haftalık demişti 13/05 de randevu aldım kesemizi görmek için Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı sağlıklı melekler nasip etsin inşallah
evet benim gibi mayıs da öğrenenler var mı
kimse yok mu.......testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler yardım istiyorummmmmmm
Kızlar hamilelik öncesi belirtileriz nelerdi.testden önce hamile olduğunuzu anlayacak bir belirti oldumu
hercal hayırlı olsun seninde bebeğin canım
ya kızlar ağrısı olan var mı?benim karnımda kasıklarımda ağrı mevcut taa pazartesi gidicem doktora acaba bu normal mi
1-2 mayısta adet olmalıydım olmadım sabah test yaptım negatif yardım edin...daha adet olmadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?