Düğün Mayıs 2013 gelinleri...

selam kızlar benim de 4 mayısta olucak inşallah düğünüm :) geçtiğimiz pazar günü gelinlik olayını da hallettik madam burcudan bikaç gelinliği beğendik onları birleştirip özel dikim yaptırıyoruz sonucu çok ama çok merak ediorumm :)

aynı gün düğünümüz:) bende 1 tane diktrdm son süslemesi kalmıştı bianda içime sinmedi ve komple deiştirdim yeniden dikiliyo gelinliğim:) inş bu sefer içime sincek:(

aynı gün düğünümüz:) bende 1 tane diktrdm son süslemesi kalmıştı bianda içime sinmedi ve komple deiştirdim yeniden dikiliyo gelinliğim:) inş bu sefer içime sincek:(

kızlar benim düğünümde 4 mayısta olacak inşallah :) bende gelinliğimi diktirmkle uğraşıyorum bu aralar

merhaba kızlar mayıs 29 düğünüm gelinlik beğenenler fiyatlar hakkında bilgi verebilir mi
?

çok şükür gelinlik dikiliyor,
ev tutuldu,
beyaz eşyalar tamam
şimdi sıra mobilyalarda.
onları da alnımızın akıyla halledersek çok şükür pek işimiz kalmıyor:)

sonra gelsin 11 mayıs :))

çok şükür gelinlik dikiliyor,
ev tutuldu,
beyaz eşyalar tamam
şimdi sıra mobilyalarda.
onları da alnımızın akıyla halledersek çok şükür pek işimiz kalmıyor:)

sonra gelsin 11 mayıs :))

cnım o işleri hallet bi an önce mobilya çok yoruo halı perde seçimi de çok zor ve zaman alıcı bence acele et. bi de begendıgın ürünler hemen gelmio biz mobilyalar için 40 gün bekledik halı ve perdeler için de 3 hafta

Mersinde olacak nasipse canım senin nerede olacak? :) k.bakma telden girdiğim için her zaman giremiyorum foruma

izmirde olucak inşallah benmki de :)

aa oturduğum yere yakın sayılır düğünün :), ben uzağa gelin gidenlerdenim :-| bakalım nasıl olacak.şu stresli günlerimiz geçerde inşallah herkes istediği mutluluğu yakalar.

aa oturduğum yere yakın sayılır düğünün :), ben uzağa gelin gidenlerdenim :-| bakalım nasıl olacak.şu stresli günlerimiz geçerde inşallah herkes istediği mutluluğu yakalar.

inşallah canım yaaa ben artık heran hava durumunu takip eder oldumm.. senin kır düğünü mü olucak

inşallah canım yaaa ben artık heran hava durumunu takip eder oldumm.. senin kır düğünü mü olucak

ayy canım aynı bende öyleyim yaa benimkide kır düğünü olacak hava durumu takip etmekten bi hal aldım artık.havalarda bu aralar bi değişik zaten,ne olacak diye düşünmeden edemiyorum.Aslında düğünü yapacağımiz yerde kapalı salonuda hazırlattık yağmur yağarsa içeri geçilir diye ama yağmasın yaa :-| dışarda olsa açık hava oh ne güzell

inşallah çok güzel olur havaa :) benim durum da aynı kapalı salon da var ama gönül kır düğününden yana tabi :) güzel düşünelim güzel olsun inşallah :)

Son düzenleme:
Back
X