Jelybonsdf 1 kalpte 3 AŞK... Kayıtlı Üye 7 Şubat 2012 6.082 44 113 Kırıkkale 31 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yellgreen #181 lavanta42 .!.: slm mümkün oldukça eğilip doğrulma derim ben. bende senin gibiydim ruhum daralıyordu ama pozitif sonucu alınca boş verdim artık gözüme batmıyr evin dağınıklığı.şuanda 5+0 haftalık hamişim inşallah allah kucağımıza almayı nasip eder. Genişletmek için tıkla... Canım tabiki bırak dağınık kalsın.senden bebeğinden önemlimi maddi manevi neler veriyoruz sıkacaz biraz dişimizi.ben ewe bile gitmedim 5 gündür kocam naptı kimbilir:)annemde kalıyom pazartesşden beri.yarın gitcem ewe
lavanta42 .!.: slm mümkün oldukça eğilip doğrulma derim ben. bende senin gibiydim ruhum daralıyordu ama pozitif sonucu alınca boş verdim artık gözüme batmıyr evin dağınıklığı.şuanda 5+0 haftalık hamişim inşallah allah kucağımıza almayı nasip eder. Genişletmek için tıkla... Canım tabiki bırak dağınık kalsın.senden bebeğinden önemlimi maddi manevi neler veriyoruz sıkacaz biraz dişimizi.ben ewe bile gitmedim 5 gündür kocam naptı kimbilir:)annemde kalıyom pazartesşden beri.yarın gitcem ewe