Yaradan saglikla kucagina almayi nasip etsin herkese icinde de sana insallah..İdrarda negatif çıkması çok normal.İdrarda daha çıkmazki.Kanda bile belki çıkmaz.Oyüzden sakın moralini bozma.Ben 10.günü kan tahlili yatırmıştım 30 çıktı.bugün yani 12.gün 98 çıktı.Çok şükür hamileyim.İnşallah darısı başınıza arkadaşlar.Sizde pozitifi görürsünüz inşallah
Yaradan saglikla kucagina almayi nasip etsin herkese icinde de sana insallah..
kizlar merhaba, 16 mayis tranferim gerceklesti. 7 gun idrar testi negatif erken ve aptalca ama elden birsey gelmiyor. bel ve kasik agrisi goguslerde dolgunluk var. sukur kanama yok. biri bi akil versin nolurrrr
İdrarda negatif çıkması çok normal.İdrarda daha çıkmazki.Kanda bile belki çıkmaz.Oyüzden sakın moralini bozma.Ben 10.günü kan tahlili yatırmıştım 30 çıktı.bugün yani 12.gün 98 çıktı.Çok şükür hamileyim.İnşallah darısı başınıza arkadaşlar.Sizde pozitifi görürsünüz inşallah
Dün transferim oldu asıl zor olan bekleme süreci başladı inşallah Haziran'ın 2sinde test günüm Rabbim benimde bekleyen herkesinde muradını verir inşallah
kızlaarr selaaamm :)) şuan göbüşümde iki yavru var allahım esirgesin inş ikiside sımsıkı tutunur beni hiç bırakmazlar. saat 3 gbi grldim eve yenek ve wc dışında çok kalkmamaya çalılıyorum vatmı tavsiyeniz neler yapayım neler yiyeyim?? çok çok çok heycanlıyım 10 gün sonra sonuç alacağız bu arada hafiften kasıklarımda batmalar var bende son durum böyle :))
10.gun negatief.
Butun belirtilerin var be bebisim sen varsin biliyorum. ama nebiuliyim bie ses bir isaret ver guldur yuzumu...
İdrar tahlilimi yapıyorsun?İdrarda daha çıkmaz bence.Çıkanlarda var ama kişiden kişiye değişir.Eğer için rahat etmiyosa bi kan tahlili yaptır istersen[/QU
Turkiye disinda oldugum icin kan testi isin zamani beklemem gerekiyor. 11. gun hala negatief. kan testi cin randevu yaptim. yarin kan veririsem uc gun sonra sonuc alicam. ne var su iki cizgiyi gorsemde kan testine oyle gitsem...
merhaba kizlar benim d bgn 3.günüm transferimin kaldi 9 gün çok heyecanliyim bebeğim inşallah tutunmuştur bana.
Aradığım topik:)dün transferim oldu inş tutmuştur bebeklerim benimledir
merhaba kizlar benim d bgn 3.günüm transferimin kaldi 9 gün çok heyecanliyim bebeğim inşallah tutunmuştur bana.
İnş canım varmı belirti sncı fln.ilk denemenmi
hayırlı olsun cnm haydi bakalım güzel haberler verirsin inş :))
tutmuştur inş cnm :)) güzel haberler veririsin umarım hayırlısı olsun
ewet canim ilk denemem.dün o kadar çok kasiklarim ağridiki böbreklerime doğru.öğleden sonrada resmemn kan işedim ama bgn kesildi
Kan bildiğimiz kırmızımıydı.
2 tane embriyo transfer edildi dun , yattigim icin ev dandini oldu 1 gunde esim yardim ediyor ama ev dagildi, yatmali miyim????? cooook korkuyorum inanilmaz duygusalim, umarim allahim herkesin yardimcisi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?