Sen gunun gelmeden test yaptirdin demi Rabbim sonuna kdar sorunsuz saglikli sihhatli bebegine kavusursun.insallah ya transferden sonra 3. Gun dedemi kaybettim cenazeye memleketede gidemedim cok aglamistim.korkuyorum ya.
çok üzüldüm canm ya.basın sağolsun..umarım bebişine bişey olmamıştır.olumsuz düşünme sakın..iyi düşün iyi olsun..
Sen gunun gelmeden test yaptirdin demi Rabbim sonuna kdar sorunsuz saglikli sihhatli bebegine kavusursun.insallah ya transferden sonra 3. Gun dedemi kaybettim cenazeye memleketede gidemedim cok aglamistim.korkuyorum ya.
Arkadaslar hayirli kandiller.geceler.rabbim bu gecenim yuzu suyu hurmetine butun cocuk isteyenlere saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin.bana dua edin lutfen c.tesi kan testi wericem.sizinle paylasmak istedigim birsey var bu mubarek gecede ust katdaki komsum 10 aylik evli 6 aylik hamile evlendikleri gundn beri tartisma sesleri geliyordu bu gece butun aileler tartisarak ayrildilar.simdi onlari gorunce halime sukur ediyorum.dogacak bebege uzuldum. Bizde bu imtihanimizla birbirimize esimle kaynanamla daha cok kenetlendik baglandik.RABBİM HERSEYDEN ÖNCE HERKESİN EVİNE HUZUR BEREKET SAGLİK SİHHAT WERSİN.amin
Arkadaslar sizlerden haberler neler benden pek iyi degil.Bugun cok agrilarim var belim kasiklarim.Birde azicik kanamam war cook korkuyorum yarin test vercem.Ne olur bana dua edinnn
Arkadaslar olmadi o bahsettiklerim adetmis dun toplayamadim kendimi bugunde unutmak icin disari ciktim.oyle umutmaya calisiyorm bi sekilde yarin 2 haftadir gitmedigim krese devam etcem artik ogrencilerimle unutmaya calisicam birazda olsa.
ahhh cnm bnmm(( senden haber bekliyordum inanki çok çok üzüldüm koyverme kendini denemeyr devam yılmak yok
kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))
Arkadaslar olmadi o bahsettiklerim adetmis dun toplayamadim kendimi bugunde unutmak icin disari ciktim.oyle umutmaya calisiyorm bi sekilde yarin 2 haftadir gitmedigim krese devam etcem artik ogrencilerimle unutmaya calisicam birazda olsa.[/Q
kendini çok fazla üzme inşallah rabbim daha fazla bekleden meleğini gönderir
Merhaba arkadaşlar benim transferimin 10.günü dayanamayıp kan tahlili yaptırdım 30 çıktı.Çok mu düşük?Ben şimdi hamilemiyim?
benimde mayıs ayın da transferi olucak dün 14 tane yumurtam toplandı yarın gebelik aşısı yapılacak kısmetse perşembe günü transferim olacak şimdiden çok heyecanlıyım bekleme süreci en zor geçen zaman rabbim hepimizin ugraşlarının karşılığını versin inşallah
Merhaba arkadaşlar benim transferimin 10.günü dayanamayıp kan tahlili yaptırdım 30 çıktı.Çok mu düşük?Ben şimdi hamilemiyim?
kizlar merhaba, 16 mayis tranferim gerceklesti. 7 gun idrar testi negatif erken ve aptalca ama elden birsey gelmiyor. bel ve kasik agrisi goguslerde dolgunluk var. sukur kanama yok. biri bi akil versin nolurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?