topiğin hayrılı olsun canım. benim de ilk denemem. salı günü transfer olacak inşallah
ben 3. denememdeyim su an kayserı acıbademdeyim ,yasım 28 ,problemımız morfolojı %0 ve çıkolata kıstım var
inşallah bu tedavım mutlulukla sonuçlanır
Rabbım kımsenın kollarını bos bırakmasın,hayırlı evlatlar nasıb etsın
ılk denemem ngatıf 2. sı kımyasal gebelıkle sonuçlandı
işte böyle..
haydı buyurun gelın topıgıme..
merhaba benim ilk tüp bebek denemem olcak 27 yaşındayım ve daha önce iki düşüğüm var. benim problemim genetik ve bu ay pgt ile ilk tüp bebek deneyimini yaşıcam kısmetse 13 ya da 14 ünde tedaviye başlıcaz. inş. Allah sana da bu mutluluğu yaşatır...
ya ıkımızın transfer aynı günmüş canım kaç taneye karar verdınız ,hangı merkez?
Merhaba kızlar. herkesin tedavisi hayırlısıyla sonuçlansın.
Benim ikinci tüp bebek denemem.
Şuan transferimin 9. günündeyim .11 mayıs cumartesi test günüm heyecanla bekliyorum.
Dün evde test yaptım ikinci çizgi silikti ama vardı :) İnşallah test yanıltmaz da mutlu sona kavuşuruz.
Canım senin transferin de hayırlı olsun, inşallah hayırlı haberler alırız, Bana da iki kuzucuk transfer edildimerhaba canıım. bugün transferin oldu sanırım. hayırlı olsun. benim de oldu. 2 tane transfer edildi.
acıbademdeki Turgut Hocanın tecrübesi ve kendine güveni şahsen bana güven veriyor ancak çok yoğun olduğu için bazen yeterli ilgi görmüyormuşum gibi gelse de bence çok başarılı bir doktor. Tavsiye ederim. Hakkında hayırlısımeraba seminay nasılsın
bende kayseri acıbademde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum doktor nasıl memnunmusun ?????
inşallah hepinizin tedavileri olumlu sonuçlanır iyi akşamlar
acıbademdeki Turgut Hocanın tecrübesi ve kendine güveni şahsen bana güven veriyor ancak çok yoğun olduğu için bazen yeterli ilgi görmüyormuşum gibi gelse de bence çok başarılı bir doktor. Tavsiye ederim. Hakkında hayırlısı
gebesın canım ınşallah benım de 2. denememde 2. sılık çıkmıştı ve gebelik oluşmuştu
idrar testı kan kadar kesın degıl de ama ben yanıldığını gormedım duymadım
maşallah sana darısı basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?