mayıs 2013 tup bebek gunlugu (gebetopya)

yasınız ?

• 25 ve altı

OY: 0 0,0%
  • 25 uzerı

OY: 18 100,0%

• Ankete Katılan
    18
Umutdoluyuz. Testine erken bakmana rağmen 2. çizgiyi silik de olsa görmüşsün, acaba kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti ve kaç transfer olmuştu.

Canım benimki 5. gün embryosu. Prosedür gereği 1 tane transferi yapılıyor. Bu devletin çıkardığı bir kanunmuş. Ancak 3. denemede sanırım çoğul konulacak. Allahım onlara gerek kalmadan inşallah hamileyimdir.

Bu sabah tekrar test yaptım çizgi yine açık pembe . Acaba diyorum tutundu mu yoksa tutunmaya mı çalışıyor.

hhamılesın canım bence ıdrar testını bosver artık ,test gununu ıçın rahat rahat bekle ,bize de dua et kemdıne dıkkat et
bize tavsıyelerın var mı transfer sonrasını nasıl geçırdın

dıger 2 tedavımı de nurettın bey de kayserı tup de yaptırmıştım ,seker gıbı doktor ,ben 3. denemeden once çıkolata kıstım patladı açıl amelıyatımı Turgut bey yaptı sonra orda devam ettık ,nurettın bey de süper bı doktor 2 sı beraber çalışıyordu zaten sımdıye kadar ,
öyle ıste
hakkında hayırlısı olsun canım benım ,vesılen Turgut bey dır ınsallah

canım sen mayıs topiğinede yazmıştın dimi ordaki listede ismini görmüştüm.
bugün kaçıncı günün idrar testini ne zaman yaptın silikte olsa çizgi var bence hamilesin.
benimde 5. gün embriyosuydu.ben dayanamayıp traanferin 8. günü yaptım silik bi çizgi gördüm belli belirsizdi.
9. gün yine yaptım aynı çıktı 10. gün kan testi yaptırdım ve hamileyimmmmmm ..
inşallah sende hamilesindir...:26:

ohhh ne güzel haber :))) haydi hayırlı olsun benim yavrularımda 5. gün embiryosu inş güzel habet verrim bende

hhamılesın canım bence ıdrar testını bosver artık ,test gununu ıçın rahat rahat bekle ,bize de dua et kemdıne dıkkat et
bize tavsıyelerın var mı transfer sonrasını nasıl geçırdın

İnşallah hamileyimdir. Büyük gün yarın.

Tavsiye ederim canım da bence yarını bekleyelim. Yani hamileysem öyle tavsiye edeyim :)

Transfer sonrası ben bu sefer hep yattım.

Allahım cuma günün hatrına bizim yüzümüzü güldürsün.

Bu aralar hep yatışta olduğum için çeşitli topiğlerde geziniyorum :)

Maşallah canım hamile olduğuna çooooookkkk sevindim. :) :) : ) Oleyyyyyyyyyyyyyyyy :)

Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kan değerin kaç canım.

Bugün 11. gün sabah yine test yaptım yine silik. Bİ netleşemedi diyorum :)

İnşallah yarın kan testi yapacağız. Eşime dedim önce yaptıralım ama ikna edemedim. Allahım korkuyrum yine olumsuz olacak diye. Çoook dua et canım. Ben de yarın hayırlı güzel haberler vereyim. :)

doğru cnm haklısın ben transferin 7 gününü annemde geçirdiğim için ordada net yoktu hiç bişeye
bakamadımm...
eve geldiğimden bu yanada bakıyorum insanın canı sıkılıyo
sağol cnm darısı senin başına inşallah Mübarek cuma gününde rabbim dualarımızı kabul eder inş. sende hamişsindir..
benim 10.gün değerim 160 çıktı ben şoktayım tabi o rakamı görünce ben hani idrarda çıkınca kandada herhalde bi 50-60
çıkar diye bekliyodum o sayıyı görünceeeeeeeee
bende yarın tekrar yaptırıcam testi hemşirem bi daha yaptırmana gerek yok dedi ama ben yinede yaptırmak istiyorum yükseldiğini
görmek istiyorummm..şimdi aklımda hep kese var 20 mayısta ilk randevu varrrrrrr....
cnm idrar testi benim hep silikti sadece en son yaptığım 10.günde o sanki ince ama daha net bi çizgi çıktı.
bu benim 3. denemem ve ben hiç birince bu kadar erken idrar testi yapmamaıştım bu sefer nasıl olduysa yaptımm..
ve silik çıktığını görünce inanamadım elim ayağım titredi..Rabbim inşallah hayırlısyla kucağıma almayıda nasip eder ..
isteyen herkese rabbim versin inş:26::26::26::26::26:

Amin inşallah canım . ben bugünde idrar testi yaptım açık pembe çizgi var. ama hala korkuyorum. allahım sorunsuz bir hamilelik yaşatsın hepimize. sağlıklı bebişlerimiz olsun. oyyy rabbim .. hepimizin yüzünü güldür. Amin.

oh ne güzel gebe haberlerı
bize de ınsallah cıft cızgılı ıdrar testlerı
ınsallah 3 rakamlı kan testı sonuçları;tabı vırgülsuz ),
amın amın amın

falask 2. testın ne cıktı
umutdoluyuz senın testın ne çıktı
hade bakalım güzel kocaman rakamlar ınsallah
gebetopya burası gebe olmayan kalmasın inşallah

falask 2. testın ne cıktı
umutdoluyuz senın testın ne çıktı
hade bakalım güzel kocaman rakamlar ınsallah
gebetopya burası gebe olmayan kalmasın inşallah

canım sabah verdim 15:30 da çıkıcakmış sonuçç bende heyecanla bekliyorumm..
inşallah artmıştırrrrrrrrr:26:
umutdoluyuzdanda güzel haberler bekliyoruzzzzzzzzzz
hamiş olmayan kalmasınnnnnnn inşallllahhhhhhhh..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…