mayıs 2013 tup bebek gunlugu (gebetopya)

yasınız ?

• 25 ve altı

OY: 0 0,0%
  • 25 uzerı

OY: 18 100,0%

• Ankete Katılan
    18
rahat ol canım güzel rakamlara çıkmışsın keyfını çıkar
ohhhh))
topıgın ılk gebesı
ayaklarını suruseysın teste gıderken hepımız arkandan gelelm ınsallah

ne belırtıler hıssetmıstın anlat bakalım taze annecık

canım benim bu sefer ilk günlerde başlayan ve devam eden kasık ağrılarım vardı.
bi sağ ağrıyodu bi sol böyle batma gibide oluyodu.sonra kabızlık yaşadımm halada tam düzelmedimm.
5. ve 6. gün ayaklarım üşüdü vücüdum yanıyodu ama ayakalarım buz gibiydi.ateşim 37 ye çıkmıştı..
su gibi akıntı oluyodu sürekli halada var hergün kaç kere çamaşır değiştiriyorumm..
bide transferin 2. günü akşam fenalık geçirdimm ayağa kalktığım an bayılcamış gibi oldumm..
acillik olacaktımm az kalsınnnn ..geceyi zor geçirdim..
..ilk defa böyle bişey oldu ..diğer 2 tedavimde bu seferki şeyler yaşamamıştım..
öyle işte cnmm .dün normalda adet günümde sabah bi kalktım sanki adet olucakmış gibi karnım ağrıyo..
insan korkuyo yinede acaba bişey gelirmi diyee..
darısııııııı szielrin başına
ama herkeste belirti olmuyo bu gerçekkkkkkk..ben deli gibi sürekli kendimde belirti aradımm..kasıklarım ağrımıyınca diyodum olmadı herhaldee hemen gözler doluyodu..ama kendimi boşa üzmüşümmmmm
rahat olmak lazımmmmmm..

benım de ozellıkle sol kasıkta ağrım var ,adetlıymısım gıbı de ara ara ağrıyor,dedığın gıbı çok küçükler belırtı aramamak lazım ama ınsan agrı kesılınce bıle uzuluyo ,bulantım olunca nasıl sevınıyorum
Rabbım kımseyı zorda bırakmasın ,Rabbım herkesın gönlüne gore versın ,hayırlı evlat nasıp etsın hepımıze sağlıkla kucağımıza almayı nasıb etsın hepımıze ınşallah)

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende transferimin beşinci günü bu gün mayısın 18 inde testim var zaman geçmiyor inşallah pozitif çıkar

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende transferimin beşinci günü bu gün mayısın 18 inde testim var zaman geçmiyor inşallah pozitif çıkar

Kızlar hamileyiiim

Rabbime çok şükürler olsunnnn

Allahım herkese nasip etsin.

Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn

umutdoluyuz tebrıkler
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıb etsın sonucun kaç cıktı canım
maşallah maşallah

gebetopya ya hosgeldın
benım de transferın dorduncu gunu yanlış bılmıyosam transfer gunu 0 sayılıyor yanı senın pazartesı olması lazım benım de salı
ınşallah canım hepımızın pozıtıf çıksın inşallah
3. gun embrıyosu mu 5. gun mu???
ılk denemen mı ???

canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişlerrrrr

Artık senle birbirimizi takip ederiz. sen nerde yaşıyordun. ben bursadayım. bu arada arkadaşlistesine ekledim seni

inşallahhhhhhh cnm sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişlerrrrrrrrrrr ...
takip ederiz cnmmmm aynı anda hamile bi kaç arkadaşım daha var ne güzelllllllll
fikir alışverişi yaparızzz..
ben istanbulda yaşıyorum cnmmm..
ekledim cnm arkadaş listeme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…