- 8 Aralık 2012
- 356
- 14
- 118
iiyi cnm daha hiç bi belirtim yokk valla.sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorumm...
sen nasılsın nasıl gidiyoo..baktımda aramızda 1 gün varr
benım de belırtım yok.halsızlık var sadece.dun benım kanamam oldu.apar topar doktora gıttık.sukur kı bebisımz bizmle.keseyı gordk2hafta snra nasıpse kalp atısını duyacgz.bebısımz bizı bırakack dıye korkuyorm.canım dua et nolur
benım de belırtım yok.halsızlık var sadece.dun benım kanamam oldu.apar topar doktora gıttık.sukur kı bebisımz bizmle.keseyı gordk2hafta snra nasıpse kalp atısını duyacgz.bebısımz bizı bırakack dıye korkuyorm.canım dua et nolur
ahhh ya kıyamam demek kanaman oldu korkutmuş sizi ufaklıkk..
dikkat et cnm kendine Allahın izniyle bişey olmaz..inşallah..:26:
bak keseyide görmüş oldun hemm..kalp atışınıda duyucan inş.
bebek şu an kaç haftalık görünüyo cnmm..
ben daha bekle pazartesiyi kafayı yiycemm
ilk usg mi canım. benim doktor 30 hazirana çağırdı
Evt cnm ilk usg için ..20 mayısta çağırmıştı..
uff geçmek bilmedi 10 günn
ay yanlışlıkla 30 haziran demişim. 30 mayıs olacak. neredeyse 2 hafta bakalım bekleyip görelim
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim tüp bebekte 1. denemem olacak inşallah yumurta takibindeyim 6 yumurtam oluşmuş haftaya yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım ve bir okadarda endişeli allah hepimize hayırlısıyla bebişlere kavuşmayı nasip etsin sanırım beni sizlerden iyi kimse anlıyamaz
kızlar basıma gelmeyen kalmadı ,transferın 8. gunu 2 çıkolata kıstım patladı 2 tane yenı oluşum kanamış karın ıçıme kanamış ,hayatımın en kotu 7 gunu ıçındeyım ,gebelik oluştu gebelik var dıye ılaç veremediler o korkunç ağrıları ayıla bayıla çektım ,atesım 38 ın altına dusmedı ,daha bugun dustu ,erkenden tutunan bebeklerım dayanamadı tabı bu gun de bhcg dusmmeye başladı ılaçları bıraktım
oyle ıste rabbım hayırlısını versın su an sadece sağlığımın pesındeyım ,bana dua edın
kımse yazmamış dıger tesler nasıl oldu
kızlar basıma gelmeyen kalmadı ,transferın 8. gunu 2 çıkolata kıstım patladı 2 tane yenı oluşum kanamış karın ıçıme kanamış ,hayatımın en kotu 7 gunu ıçındeyım ,gebelik oluştu gebelik var dıye ılaç veremediler o korkunç ağrıları ayıla bayıla çektım ,atesım 38 ın altına dusmedı ,daha bugun dustu ,erkenden tutunan bebeklerım dayanamadı tabı bu gun de bhcg dusmmeye başladı ılaçları bıraktım
oyle ıste rabbım hayırlısını versın su an sadece sağlığımın pesındeyım ,bana dua edın
nerelerdesin kız :) Bebişi görmeye gittin mi?
orkide 2 arkadaşım doktora gittin mi kese görmeye?
merhabalar bizde bu ay tedaviye başladık 19 mayıs pazar 2 tane kaliteli embriyo transferim yapıldı salı günü ve cuma günü yani transferimin 3. ve 6.günü çok azıcık siyahlaşmış kan geldi normal mi bu ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?