mayıs 2013 tup bebek gunlugu (gebetopya)

yasınız ?

• 25 ve altı

OY: 0 0,0%
  • 25 uzerı

OY: 18 100,0%

• Ankete Katılan
    18
flask bende gebe takvımı ıstıyoruuuum
kesenı ne zaman goreceksın

yapıcaksın cnm inşallahhhhhhhhh...pazartesi gidicem inş. çok heyecanlıyım korkuyorumda görebilecekmiyim diyee
gerçekten zormuş cnm hamile kalmaklada bitmiyomuş herşeyy bundan sonrası daha zor..:26:

arkadaşlar benimdeilk tüp bebek denemme bugün yumurtalarım toplandı.ama biraz endişeliyim 3 tane yumurta.bu sayıca az geldi bana sizcede öylemi

yapıcaksın cnm inşallahhhhhhhhh...pazartesi gidicem inş. çok heyecanlıyım korkuyorumda görebilecekmiyim diyee
gerçekten zormuş cnm hamile kalmaklada bitmiyomuş herşeyy bundan sonrası daha zor..:26:

Kesinlikle haklısın :)

ben cumartesi gideceğim inşallah kese görmeye :) heyecan dorukta.

bu arada ceviz, fındık ve badem yemelerine başla.Elinin altında sürekli olsunlar. yememize dikkat etmeliyiz canım . çünkü inşallah biz artık başka bir can daha taşıyoruz

ayyyyyy sen bu cumartesimi gidiceksinnnnnn.bana doktorum 10 gün sonrasına verdi 20 mayıs..
10 mayıs test günümdü.
sağol cnm fındık ceviz badem transferden bu yana yiyorum..devammm ..

hayır ya canım üzülme olucaksa tek yumurtadanda olur üzülme ne kadar doz iğne kullandın peki

umarım dediğin gibi olur.benim yumurtalık rezervimde azalma var biraz.menogon kullandım 4 toz 2 su şeklinde vede femara yanında beş gün.toplammadada 8 gün kullandım benden böyle.senin ne dudurmda tedavin

merhaba arkadaşlar kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun inş. listede ismimi gördüm ama biz tedaviyi ertelemek zorunda kaldık benim iş durumlarım yüzünden

kızlar yarın 18 mayıs ve birçok arkadaşımla birlikte bende test yaptıracağım rabbim ettiğimiz bütün dualrı kabul etsin yarın kimsecikler ağlayıp üzülmesin ağlıcaksada mutluluktan ağlasın inşallah

rabbim hepinizi sevinçten aglatsın inşallah güzel haberler verirsiniz

kızlar bugün 5 te adet oldum tedaviye hafta sonu girdi tedavi için pazartesi geçmi? Yattımı bu ay? Moralim bozuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…