ben varım mayıs 19 gibi başlıcam inşallah ikimizinkide tutar ve bahar hamilesi oluruz bence tutucak arkadaşım mayıs aşıcıları buraya.........
bende 3 nisanda aşılama yaptırmıştım ama sonuç malesef negatif şu an ginera kullanıyorum nasipse mayıs 11 gibi tekrar aşılamaya başlamak istiyorum.aşılamayı nerede ne kadara yaptırıyosunuz problemleriniz ne herkes paylaşsın destek olalım birbirimize.
canım doğru söylüyosun çok beklentiye girmemek lazım tabi. ama bu bahar havası insanı çok umutlu yapıyor kavuşuruz inşallah nazlı pırlantalarımıza. benim sorunum şu an yok beş yıldır savaş veriyorum tüplerim tıkalıydı geçen ekim ayında laproskopi ile açıldı ama ploraktin sorunum var eşimde bişey yok ve ikinci aşılama ya başlıcaz inanın çok yoruldum allahım merhamet et yarabbi.ben ve benim gibilere bu son denememiz olsun ve kızlar sakın stres yapmayın bol bol gezin dolaşın aşılamayı unutun gelecek inşallah o kıymetli bebeler. ne diyelim kısmet allahım ol desin hepimize bayram edelim. ben istanbulda yım iyi bir yer araştırıyorum ama medicine hospitali düşünüyorum anadolu yakası pendiktaraflarında. haydi mayıs savaşcıları hep birlikte dertleşelim
2. aşılamam için günde 3 tane klomen kullanıyorumm bende..
pazartesi kontrolüm var yumurtalar büyümüşmü bakacağız.
bende 4,5 yillik evliyim 2yil önce kendiliginden hamile kaldim 7haftalik kalbi durdu kürtaj oldum iki yil sonra yani bu yil cikolata yani endometriosis oldugum ortaya cikti gebelige engelmis sonra asil sorun benim serviks akintim ph si asitliymis ve spermleri ödürüyormus o yüzden sperme giris olmuyormu bu sebepe hamile kalamadim malesef. doktorum asilamayla sansimin oldugunu söyledi cünkü bunun tedavisinin yok oldugunu söyledi. Hayirlisi adetimi bekliyorum 1mayis bat günüm sonra mayis ortasi asilamay olacam Allah nasip ederse
Canım sorun belli olduktan sonra inşaallah olur Allahın izniyle. Aşılamayla akıntı olan bölümü rahatlıkla geçiyor spermler. Bir de bir şey soracağım. Senin akıntının ph hangi tahlil sonucu çıktı? Bize hiç bakılmadı.
fato45 canim bende gecen ay ilk asilamami yaptirdim tutmadi bi ay ara verdik bu ay asilamamizi kendimiz yapariz artik :)) belki boyle tutar olmazsa mayisin sonunda tekrar gitcem doktora asilama icin.hadi insallah senin tutarda banada umit olursun :)
Ben ilk defa senden duydum. Bu site sayesinde ne çok şey öğreniyoruz.doktorum bana iliski önerdi yumurtlamadan önce ertesi günü cagiriyor yanina yani iliskiden 8-16saat icinde doktora gidiyorsun ve uzun ince bi cubukla asagidan siviyi cekiyor ve bitane cama akitiyor ayni sperme benziyordu o sivi yani okadar katiydi mikroskopun üstünden bakip bana spermler iceri hic girmemis sendeki sivi asitli oldugundan öldürüyor dedi. kan tahlilindede cikti canim önce bu sekil yapti spermeler hic yasamayinca ve orada bulunmayinca bendeki serviks yani akinti ph sini ögrenmek icin kan tahlili yapiyorlar hatirladigim kadariyla 1-2 olmasi gerekirken bende 5cikti yani baya bi etkiliyor gebe kalmami
Insaallah asilamam tutar cünkü hamd olsun baska sorunumuz yokmus. bana catlatma ignesi herhangi bi yumurta gelismesi icin bisey vermicekmis cünkü hersey normalmis kismet insaallah.
sende kontrol ettir canim
Canım ben 3,7 yıllık evliyim 2,5 yıldır istiyoruz mevlam nasip etmedi. Sebepsiz infertilite tanısı koyuldu. Problem nedir bilmiyoruz yani. O yüzden umutlanmak istemiyorum. Sonra kırmızı kartı yiyince üzüntümden ne yapacağımı şaşırıyorum. Etraftan söylenenleri hiç saymıyorum. Onlar olmasa o kadar üzülmem zaten, saçma sapan yorum yapanlar, akrabalarını örnek gösterenler, Boş yere umutlandıranlar...... Bunaltıyorlar adamı.
bizde yaklaşık 1 yıldır istiyoruz bizdede sebepsiz infertilite deniyor.çevre baskısı insanı gerçekten bunaltıyor kimseyle paylaşmadığımız halde insanların bebek soruları imaları bile psikolojik baskı yapıyor.keşke diyorum en başta bu kadar uzun süre beklemeseydik ama keşke dememek lazım en yakın çevremden hamile haberlerini aldıkça sabırsızlık daha da çoğalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?