Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

fato45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
243
5
46
Manisa
Arkadaşlar geçen ay ilk kez aşılama oldum. Ama tutmadı Bugün doktora gittik adetimin 4. günüydü. Tekrar aşılama olacak Mayıs ayında. Benim gibi olanlar buyrun dertlerimizi birlikte aşalım.

Mevlam bizlere hayırlı, sağlıklı, ömürlü evlatlar nasip etsin. Evlat sevgisinden mahrum bırakmasın. Aminnnn..

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Bismillahirrahmanirrahiiiim diyerek başlayalım da sonu hayırlı olsun.

Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar..

Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın. Benden alıntı yaparak yazarsanız daha çabuk görürüm.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs-------------Ara verdiler
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Cokita--------------1. Aş------------------4 Mayıs-----------20 Mayıs-------------Hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Canereser--------------1. Aş---------------6 Mayıs------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Fato45-------------2. Aş.----------------4 Mayıs-------------21 Mayıs -------------Hamile
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Benrath------------1. Aş------------------8 Mayıs-------------22 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs-----------Başka bir ay inşaallah
Buket8588---------1.Aş------------------14 Mayıs-----------24 Mayıs-------------Hamile
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Melbes-------------1. Aş--------------?-------------------------29 Mayıs-------------Hamile
Hstc-------------1. AŞ-------------------16 Mayıs--------------30 Mayıs-----------Başka bir ay inşallah
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran-----------Başka bir ay inşallah
Papatya--------------1. Aş-----------------20 Mayıs------------4 haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran-----------Başka bir ay inşallah
Bt0601---------------1. Aş.--------------27 Mayıs------------10 Haziran
Asyalı------------2. Aş------------------28 Mayıs----------------12 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran

Son düzenleme:
ben varım mayıs 19 gibi başlıcam inşallah ikimizinkide tutar ve bahar hamilesi oluruz bence tutucak arkadaşım mayıs aşıcıları buraya.........

ben varım mayıs 19 gibi başlıcam inşallah ikimizinkide tutar ve bahar hamilesi oluruz bence tutucak arkadaşım mayıs aşıcıları buraya.........

İnşaallah canım. Ama ben çok umutlandırmayacağım kendimi. Sonra çok üzülüyorum.

bende 3 nisanda aşılama yaptırmıştım ama sonuç malesef negatif şu an ginera kullanıyorum nasipse mayıs 11 gibi tekrar aşılamaya başlamak istiyorum.aşılamayı nerede ne kadara yaptırıyosunuz problemleriniz ne herkes paylaşsın destek olalım birbirimize.

canım doğru söylüyosun çok beklentiye girmemek lazım tabi. ama bu bahar havası insanı çok umutlu yapıyor kavuşuruz inşallah nazlı pırlantalarımıza. benim sorunum şu an yok beş yıldır savaş veriyorum tüplerim tıkalıydı geçen ekim ayında laproskopi ile açıldı ama ploraktin sorunum var eşimde bişey yok ve ikinci aşılama ya başlıcaz inanın çok yoruldum allahım merhamet et yarabbi.ben ve benim gibilere bu son denememiz olsun ve kızlar sakın stres yapmayın bol bol gezin dolaşın aşılamayı unutun gelecek inşallah o kıymetli bebeler. ne diyelim kısmet allahım ol desin hepimize bayram edelim. ben istanbulda yım iyi bir yer araştırıyorum ama medicine hospitali düşünüyorum anadolu yakası pendiktaraflarında. haydi mayıs savaşcıları hep birlikte dertleşelim

2. aşılamam için günde 3 tane klomen kullanıyorumm bende..
pazartesi kontrolüm var yumurtalar büyümüşmü bakacağız.

İnşaallah çektiğimiz sıkıntıların sonu hayırlı bir bebiş olur. Ben devlette yaptırıyorum toplam 170 tl tuttu.

Canım ben 3,7 yıllık evliyim 2,5 yıldır istiyoruz mevlam nasip etmedi. Sebepsiz infertilite tanısı koyuldu. Problem nedir bilmiyoruz yani. O yüzden umutlanmak istemiyorum. Sonra kırmızı kartı yiyince üzüntümden ne yapacağımı şaşırıyorum. Etraftan söylenenleri hiç saymıyorum. Onlar olmasa o kadar üzülmem zaten, saçma sapan yorum yapanlar, akrabalarını örnek gösterenler, Boş yere umutlandıranlar...... Bunaltıyorlar adamı.

bende 4,5 yillik evliyim 2yil önce kendiliginden hamile kaldim 7haftalik kalbi durdu kürtaj oldum iki yil sonra yani bu yil cikolata yani endometriosis oldugum ortaya cikti gebelige engelmis sonra asil sorun benim serviks akintim ph si asitliymis ve spermleri ödürüyormus o yüzden sperme giris olmuyormu bu sebepe hamile kalamadim malesef. doktorum asilamayla sansimin oldugunu söyledi cünkü bunun tedavisinin yok oldugunu söyledi. Hayirlisi adetimi bekliyorum 1mayis bat günüm sonra mayis ortasi asilamay olacam Allah nasip ederse

Canım sorun belli olduktan sonra inşaallah olur Allahın izniyle. Aşılamayla akıntı olan bölümü rahatlıkla geçiyor spermler. Bir de bir şey soracağım. Senin akıntının ph hangi tahlil sonucu çıktı? Bize hiç bakılmadı.

doktorum bana iliski önerdi yumurtlamadan önce ertesi günü cagiriyor yanina yani iliskiden 8-16saat icinde doktora gidiyorsun ve uzun ince bi cubukla asagidan siviyi cekiyor ve bitane cama akitiyor ayni sperme benziyordu o sivi yani okadar katiydi mikroskopun üstünden bakip bana spermler iceri hic girmemis sendeki sivi asitli oldugundan öldürüyor dedi. kan tahlilindede cikti canim önce bu sekil yapti spermeler hic yasamayinca ve orada bulunmayinca bendeki serviks yani akinti ph sini ögrenmek icin kan tahlili yapiyorlar hatirladigim kadariyla 1-2 olmasi gerekirken bende 5cikti yani baya bi etkiliyor gebe kalmami
Insaallah asilamam tutar cünkü hamd olsun baska sorunumuz yokmus. bana catlatma ignesi herhangi bi yumurta gelismesi icin bisey vermicekmis cünkü hersey normalmis kismet insaallah.

sende kontrol ettir canim

fato45 canim bende gecen ay ilk asilamami yaptirdim tutmadi bi ay ara verdik bu ay asilamamizi kendimiz yapariz artik :)) belki boyle tutar olmazsa mayisin sonunda tekrar gitcem doktora asilama icin.hadi insallah senin tutarda banada umit olursun :)

fato45 canim bende gecen ay ilk asilamami yaptirdim tutmadi bi ay ara verdik bu ay asilamamizi kendimiz yapariz artik :)) belki boyle tutar olmazsa mayisin sonunda tekrar gitcem doktora asilama icin.hadi insallah senin tutarda banada umit olursun :)

İnşaallah hepimizin tutar canım. Allah çocuk hasretimizi dindirip hayırlı evlatlar versin.

Ben ilk defa senden duydum. Bu site sayesinde ne çok şey öğreniyoruz.

bizde yaklaşık 1 yıldır istiyoruz bizdede sebepsiz infertilite deniyor.çevre baskısı insanı gerçekten bunaltıyor kimseyle paylaşmadığımız halde insanların bebek soruları imaları bile psikolojik baskı yapıyor.keşke diyorum en başta bu kadar uzun süre beklemeseydik ama keşke dememek lazım en yakın çevremden hamile haberlerini aldıkça sabırsızlık daha da çoğalıyor

Allah yardımcımız olsun. Çevreye artık istemiyoruz demeye başladım ben.

Selam arkadaslar
Bende 1 mayista ilk asilamami olucam, iki yildir deniyoruz bizde bi dusugum oldu sebepsiz, pco var bendede, 3 ay klomen ve ivitrelle de denedik gecen ay puregon igneyle denedik ama yumurta buyumek istemedi, bu sy kismetse ilk asilamam olucak bi yumurtam var simdili 16 mm ama igneye devam ediyorum, asilama oncesi catlatma ignesi verdi, insallah hayirlisiyla hepimiz kavusuruz bebislerimize:) ilk asilama olup da tutan varmi, duydunuz mu hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…