Selam arkadaslar
Bende 1 mayista ilk asilamami olucam, iki yildir deniyoruz bizde bi dusugum oldu sebepsiz, pco var bendede, 3 ay klomen ve ivitrelle de denedik gecen ay puregon igneyle denedik ama yumurta buyumek istemedi, bu sy kismetse ilk asilamam olucak bi yumurtam var simdili 16 mm ama igneye devam ediyorum, asilama oncesi catlatma ignesi verdi, insallah hayirlisiyla hepimiz kavusuruz bebislerimize:) ilk asilama olup da tutan varmi, duydunuz mu hic?
Allah yardımcımız olsun. Çevreye artık istemiyoruz demeye başladım ben.
ben artık kime ne dediğimi unuttum:) çevreye ne dersen de farketmiyor da insan kendini kandıramıyor düşünmicem takmıcam dedikçe aklından çıkmıyor insanın.bakalım inş. mayıs ortası star vericem yine.Allah hepimizin dileklerini kabul etsin dua edelim birbirimize..
Canım ben 3,7 yıllık evliyim 2,5 yıldır istiyoruz mevlam nasip etmedi. Sebepsiz infertilite tanısı koyuldu. Problem nedir bilmiyoruz yani. O yüzden umutlanmak istemiyorum. Sonra kırmızı kartı yiyince üzüntümden ne yapacağımı şaşırıyorum. Etraftan söylenenleri hiç saymıyorum. Onlar olmasa o kadar üzülmem zaten, saçma sapan yorum yapanlar, akrabalarını örnek gösterenler, Boş yere umutlandıranlar...... Bunaltıyorlar adamı.
ya canım bizim çok güçlü olmamız lazım gerçekten verdiğiğmiz mücadele hiç kolay değil. bence dışarıya kapat kendini yani sevmediğiğn insanlarla zoraki de olsa görüşmeseni bunaltan insanlardan komşun olur akraba olur uzak dur ben iki yıl ayıp mayıp dedim sonra hepsini sildim. benden kıymetlimi benim sinirlerimi bozmalarına izin vermicem dedim sende izin verme arkadaşım. kocan ve kendin için güçlü ol bizde bebeklerimizi koklayıp doya doya bağrımıza basıcaz hep bunu düşün eşinede hep söyle. sebepsiz infertilite de aşılama çok başarılı kavuşacaksın yavruna inşallah ama insanları kaale alma kulağını tıka seni okadar iyi anlıyorumki stres le hormonlarını mahvetme inşallah buraya hamile yim yazarız bu yaza muhteşem gireriz allahım merhamet et hepimizeol de olsun yarabbi amiiiiiiiiiiiiiiiiin
kızlar bende bu topiğe geldim nede olsa 2 mayıs yani perşembe günü aşılama olacak gece 12 de çatlatma iğnemi vuracağım ama bi yumurta 12 birisi 17 mm küçük gibi geldi, hemşire tek olsun çok olmasın yoksa iptal olur dedi ama ne bilim korkuyorum işte, ilk aşılama olacak herkeste tutacak senin hissediyorum deyip duruyo iyice stres oluyorum, işten izin aldım hafta sonu ile beraber 4 gün evdeyim ağır bisi yapmayacam hayırlısıyla perşembe güzel geçsin biraz daha büyüsün şu küçük olan da, hepimiz için hayırlısı arkadaşlar Allah gönlümüzdekini kucağımızda nasip etsin amin.
Benimde 2 mayıs perşembe saat 9 da aşılamam, bu akşam saat 22 de iğnemi yaptıracağım kendim yapamıyorum korkuyorum, iğneden korkuyorum nası çocuk doğurcam bilmem:)
canım önce olsun da doğurma korkusunu bi ara düşünürüz :) senin gene iyiymiş benim gece 12 de vurulacak iğne ve eşimde şehir dışında yarın uçakla geliyor, yanımda kız arkadaşım var kendim vurdum bütünü iğneleri ama bu çatlatmada endişe ettim beceremezsem diye, gece gece taksi çağırıp gitcez galiba seninde yaklaşmıştır saatin hadi allah yardımcın olsun kaç mm kaç yumurta vardı canım
yumurtalarım klomenle gelişmiş arkadaşlar, 2. aşılama için çalışmalar başladı. yarın saat 22 de iğnemi yaptıracağım. hayırlısıyla olumlu sonuçlanacak inşallah. umutluyum bukez inanıyorum OLACAK...
Canım Allah çektiğimiz zahmetleri giderir inşaallah. Yavrularımızı biz de kucağımıza alırız inşaallah.ben varım canım yeni adet oldum doktorum tutmazsa ıkıncı gunu gel dedı bugun gidicem inşallah büyük bir ihtimal yine menagon verıcek sen benı lısteye al canım
Alma istersen çünkü aşılaman tutarsa bebek açısından tehlikeli olabilir. Vitamin ilaçları kullan.Mrb hanımlar günaydın bende bu ay aşılama oluyorum dün ilk iğnemi oldum su an feci derecede grip olmuş durumdayım sizce ilaç alsam sıkıntı olur mu
Amiinnnn. Hayırlısı olsun canım. İnşşaallah tutar bu sefer.kızlar bende bu topiğe geldim nede olsa 2 mayıs yani perşembe günü aşılama olacak gece 12 de çatlatma iğnemi vuracağım ama bi yumurta 12 birisi 17 mm küçük gibi geldi, hemşire tek olsun çok olmasın yoksa iptal olur dedi ama ne bilim korkuyorum işte, ilk aşılama olacak herkeste tutacak senin hissediyorum deyip duruyo iyice stres oluyorum, işten izin aldım hafta sonu ile beraber 4 gün evdeyim ağır bisi yapmayacam hayırlısıyla perşembe güzel geçsin biraz daha büyüsün şu küçük olan da, hepimiz için hayırlısı arkadaşlar Allah gönlümüzdekini kucağımızda nasip etsin amin.
slm arkadaşlar,
dün bende Dr.daydım sanırım p.tesi ya da salı yumurtam gelişirse aşılama olacağım bakalım cumartesi kontrolde belli olacak,,2. aşılama inş. hayırlısıyla olur diyorum, ilkinde çok moralim bozulmadı ama bu sefer daha stresliym sanki
iğnemi yaptırdım geldim. Evde kayınvalidemlerde var komsuya gıdıyom dedım bu saatte ne komsusu demıslerdır:) napalım söyleyemezdım bılmıyorlar uğraştıgımızı. internette vıdeo ları var aslında, bide vurabiliyomuşsun endişelenme kendın yap gıtsın. Eşim ben yapayım dedı de cesaret edemedım.
yumurtalar kaç mm bılmıyorum. söylemedı doktorum sadece yumurtalar gayet ıyı, neden olmuyor falan dedi. sankı ben bılcem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?