Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yani idrar testinden hic cikmaz oyle mi dayanamiyorum bazi arkalarin 9 gununde falan silik cizgi cikmis ya buna dayanarak dedim yapim diye neyse size bir sorum daha var kizlar simdi dogal asilama nedir bana sasece puregon pen verdi 50lik onu kullandim adetinin ucuncu gununden itibaren sonra yumurta takip edildi bir yumurtam vardi ve asilamam yapildi bu dgal asilamami

Canim uzulme herseyin hayirlisi benim de ikinci asilamam tutmazsa dunyanin sonu degilki ne yapalim vardir hayri diyicem zaten tutmadi sanirim benimkide cunku adet sancilarim basladi test tarihim 14 haziran

canim ben dayanamadim sabah 5 te yani dun yaptim testi evde ama sonuc negatif zaten sancilarim da var sanirim tutmadi hayirlisi olsun uzulmuyorum cunku allahtan her zaman hayirlisini isteyen biriyim senin belirtin var mi ne zaman test yapacaksin belki de yazmissindir sonucu ama inan okurken kimin ne oldgunu unutuyorum eger olmadiysan herhangi bir belirtin var mi benim kasiklarima ara ara igne batmasi gibi oluyordu asilamadan sonra simdi ise restmen adet sancim var ayin 14unde belli olacak benim allah yar ve yardimcimiz olsun ben kasimda 6 yilimi dolduracagim evliligimin yaklasik 4 bucuk senedir istiyoruz fakat ben hollanda da yasiyorum ve burda hersey cok farkli doktorlar pek bir sey anlamiyor sanrim cunku burda okuduklarimla bana yapilan islemleri karsilastiriyorum ve resmen tirt burasi :) neyse kafani sisirdim ceneye vurdu bu igneler hormonlar costu iyice :))))

aaa canim ben siteyi yeni yen i ogreniyorum mesajlarina baktim hamileymissinnn cooooooook sevindim canim hayirlisiyle kucagina almayi nasip etsin rabbim insallah hayirli bir evlat olur sizin icin kendine dikkat et yorma kendini dinlenmeye calsi imkanin varsa ayy cok sevindim insallah rabbim hepimizin dularini kabul eder ve kucaklarimizi bos birakmaz sende dua et bize bol bol senin dualarin kabul olur...

Tsk edr cnm hepinize dua ediyorum in§ tutar bende ayni hep adet olacam sandim ayni belirtiler oluyor sikma canını

Tsk edr cnm hepinize dua ediyorum in§ tutar bende ayni hep adet olacam sandim ayni belirtiler oluyor sikma canını

oncelikle ilgine tesekkurler canim cogu kisi takip bile etmiyor topigi san asorun var canim normalde adet sancilarin ne zaman baslardi senin asilamdan sonra ne zaman basladi hani adet olacagini saniyordun ya :)))

oncelikle ilgine tesekkurler canim cogu kisi takip bile etmiyor topigi san asorun var canim normalde adet sancilarin ne zaman baslardi senin asilamdan sonra ne zaman basladi hani adet olacagini saniyordun ya :)))

Rica edr ilk asilama yaptim bel kasik agrisi 10 gun surdu normalda bir gun onceden bilirdim adet olacagimi belim goguslerim cok agrirdi yine ayni seyleri yasadim ama adet olmadim ve 6haftalik gebeyim hala belim agriyor kasiklarim agriyor

Rica edr ilk asilama yaptim bel kasik agrisi 10 gun surdu normalda bir gun onceden bilirdim adet olacagimi belim goguslerim cok agrirdi yine ayni seyleri yasadim ama adet olmadim ve 6haftalik gebeyim hala belim agriyor kasiklarim agriyor

canim merakta kalma diye sana yazmak istedimm benim bugun kirmizilar geldi hayirlisi olsun insallah tesekkurler hersey icin..

Canin sag olsun cnm

Canim ben bu ayda asilama yaptiracagim sana bir kac sorum var sizin problem neydi?asilamadan once esin kac gun cinsel diyet yapti ve doktorun asilamadan sonra sex icin birsey dedi mi yani o gun iliskiye girsek sans daha da artar mi acaba yani yoksa ertesi gun iliski bir gun ara ertedi gun yine iliski gun asiri yani bilmiyorum nevyapacagimi sasirdim 4 bucuk yildir korunmuyorum bu 3. Asilamam olacak ((

slm arkadaşlar,mayısın 23 ünde ilk aşılamamı oldum,adet tarihim 9 hazirandı,14 haziranda verdiğim kan testimde negatif 0,1 değerim çıktı..acaba benim durumum hakkımda bilgisi olan arkadaşlarım var mı?halaa adet görmedim ve nedenini merak ediyorum..

Canin sag olsun cnm

Canim doktoruna sormadin mi belki ilaclarin etkisinden olabilir peki gec dollenmis olabilir mi bir arkadasi 10. Gun cagirmis ve olumsuz konudmus doktoru sonra adet gecince gitmis ve hamile oldugunu ogrenmis ama senin durum farkli adet tarihinde gecmis cunku yani bu bir gecikme de olabilir

bugün nihayet başladı adetim canım..olmayalım diye dua ederken olayım demeye başladım.kist olmasından şüphelenmiştim..artık adet bitiminden sonra rahim filmi çekinicem,ramazanda ara verip ikinci aşılamaya da bayram sonu başlamayı düşünüyorum kısmetse..herkesin hakkında hayırlısı inşallah..

Arkadaşlar bu sayfaya ugrayan war mi bilmiyorum ama bunları yazmakistedim mayıs ayında bende bu topikteydim aşilama yaptırdım tutmadı bun olaydan 3 ay sonra ögrendim ki 1 aylık hamileym we şun 4.5 aylık hamileyim benim gibi olan war mi merak ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…