Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Lale 99- 1 aşılama - 01 mayıs 2013 -14 mayıs 2013 sonuç

Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar

Nick--------Kaçıncı aşılama--------aşılama günü--------------test tarihi

PantenoL 2. Aşılama Aşl.Günü 02 Mayıs 2013 T.Tarihi 15 Mayıs 2013

bu kervanda bende varım büyük bir ihtimal günü aşılamam gerekleşecek..hayırlısı olsun hepimiz için 2.aşılamam olacak hiç heyecanlı değilim...:)

arkadaşlar puregon 300 kullanıyorum.yarın 7.günüm.dozajım 50.günde 50 vuruyorum.yarınayeni bir puregon 300 daha almam lazım mı? ben ilacın bitip bitmediğini anlayamadım.içinde az biraz daha var ama nasıl anlayacağım 50 lik dozaj içinde kalmış mı diye?

Arkadaşlar siz yazın ben listeyi düzenleyip ekleyeceğim.

bende bu ay ilk defa aşılama yaptıracağım yarın doktor randevum var daha iğnelere bile başlamadık yani bu ay için kararlaştırmıştık doktorumuzla bakalım neler diyecek heyecanlıyım neler yapacağımı bilmiyorum tecrübesiz bir şekilde başladık bakalım artık hayırlısı. evliliğimizin 7. ci yılındayız hiç hamile kalmadım daha nasıl bir duygu merak ediyorum. inşallah hayırlı sonuçlar elde ederiz.

Mrb kızlar bende haftaya aşılama oluyorum sizce dr progestan vermezse ben yinede kullanayim mi

selamlar bende ikinci aşılamayı pazartsi yada salı gibi yaptıracam yarın doktora gidip tam tarihini yazmak istiyorm salı yumurta sayımı yapıldı iki tane yumrta varmış çok üzülüyorüm ilk aşılamada on tane saymışlardı tutmadı şimdi sadece iki tane ne dersiniz arkadaşlar sizce şansım varmıdır yada birkaç yumrtayla hamile kalan var mıdır

üzülmene gerk yok canım aşılama bu tüp bebek değil on yumurtayla zaten aşılama olmaz. iki yumurta yterli büyüklüğe ulaşmışşa tamamdır sevinmen gerek hamilelik için bir yumurta yeterli kaldıki iki tane ikiz bile olabilir şansın tabi var şansın bol olsun allahım ol desin yeter moralini bozma stres yapma en büyük düşman o hayırlı haberlerini burdan paylaşırsın inşallah canım

canım onu druna danış sakın kendin kafana göre yapma yeni alacağın kutuya eklersin drun ayarlar ancak. bende puregon kullanıcam inşallah bebeişlerimiz gelir işe yarıyomu puregon

benim ikinci aşılamam daha öncekiaşılamama göre tahminim 30 mayıs aşılama tarihi 13 haziran test tarihi nick nebf ellerine sağlık canım

Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi

Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs------------14 Mayıs2013
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs-----------15 Mayıs
Fato45-------------2. Aşılama-------------4 Mayıs-------------20 Mayıs 2013
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs----------21 Mayıs2013
Rumeysagül------2. Aş.------------------4 Mayıs--------------?

tesekkür ederim test tarihimi henüz bilmiyorum bakalım doktor ne derse...adetlerim 2 veya 3 gün deeğişebiliyor...inşallah herkesin aşılaması tutar...hala heyecan yok bu akşam ovitrelleyi vuracam...sizde göbekten vurdunuz bu iğneyi?

Bende bu aksam ovitrelle mi yapiyorum.ilk asilamam 4 mayis cumartesi.hepimiz icin hayirlisi olsun insallah

Aşılamadan sonra nelere dikkat edeceksiniz arkadaşlar ? ben ilk aşılamamda hi bir şey yapmadım normal hayatıma devam ettim...bu sefer bol bol dinlenecem inşallah...zor olacak ama ne yapalım hayırlısı...

Kızlar az önce ovitrellemi yaptırdım. Cumartesi sabah aşılama yapılacak. İnşaallah mevlam bu sefer hayırlısıyla tutturur. Daha da aratmaz inşaallah.

Selam kızlar;
Bu ay aşıcılardan biri de benim.ilk aşılamam olacak.gonal_f yapıyorum.8 tane:))))yarın kontrol var.muhtemelen haftaya olacak çünkü reglinin 5. günündeyim.
umudum yok açıkçası belkide sonunda hayal kırıklığına uğramamak için öyle şartladım kendimi.hazır mıyım onu da bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…