Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hamileyim kızlar nete yeni girdim allah herkese nasip etsin

canım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayınasip etsin.önceki yazılarında okumuştum sağ tüpün tıkalıymış bu ay soldan mı sağ dan mı yumurtladın benimde sol tıkalı umut oldun bana ilk aşılamnmıydı?

Henüz gitmedim canım. 10 haziranda çağırdı.

beni çağırdı pazartesi gittim yumurta çatlamışmı çatlamamış diye valla bi sağda var bi solda var dedi bide yardımcısınada mideden kobuştu sonra ordaki bayana sordum nededi diye ayın onuna kadar adet görmezsen 3 bekle test yaptır gel dedi adet görürsen gene gel dedi bu kadar bağcılar devlette gidiyorum konuyu pek anlamadım ama anladığım şu beklemek

Çok açıklayıcı olmuş :) doktorlar surekli bu işin içindeler diye bizi de öyle sanıyorlar galiba. Ne diyim ben onlara :)

allahım şu mübarek günde ve gecede ben ve benim gibi bebek istiyen herkese hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbim bolluk ve bereketin nurunu esirgeme üzerimizden sen kullarını yoklukla sağlıkla kötü niyetle ve kötü niyetli fesatlıklarla imtihan etme yarabbim amin

Kızlarrrrr size bir sorum olacak, her zamanki gibi :) gebelikte kan değerleri hergün ikiye mi katlıyor? Birde değer yükseldikçe idrardaki gebelik testlerindeki çizginin rengi koyulaşır mı? Ben bugün testi yaptıydım ya, yarın tekrarlarsam renkte değişme olur mu acaba?

aşılamadan sonraki doktor kontrolüne gittiğindemi söyledi birde idrarında beyaz gibi kepeklenme varmı acaba
asılama yaptıktan sonra söyledi 5 yumurtama dayanarak dedi herhal ama eşimin spermi düşük 3 milyon la yapıldı sancım agrım da yok oldu:44: idrarımı da sorarsan hiiiiç idrarıma bakmadıgım için bilmiyorum hem abdest yaparken idrarıma baksam kepek mepek görünmezki anca onu kaba alıp incelemek lazım sen nasıl yaptın ne anlam gelio kepek işi:44:

ben iki defa özelde asılama oldum rapor felan çıkartılardı sadece hastaneye 200 tl ilaçlarada rapor oldugu için cok azdı heralde eşim verdi sormadım şimdi sorum şu eger bu asılamam da tutmazsa kiii sancılarım onu gösterio 3.asılamam da özelde çok mu pahalı olur ilaçları raporsuz alacaz anlaamadım ama belki anlamışsınızdır cevap bekliorum

belki çok garip geldim ama sifon düğmesine bakınca ister istemez göz gidiyoo acaba dedim sizdede varmı yoksa enfeksyonmu oldum dünden beri çok su içiyorum doktora gidicem yarın

canım ben devlette yaptırdım ilaçlar ssk çalışan için ilaçların ücreti 170 civarı muayesine de 30 tl verdim eczaneye

ve ben bugün kırmızıları gördüm allahtan dün evde test yaptım yani teste daha vardı erken oldu kanama hayırlısı artık

SLM KIZLAR bnimde bugün aşılamadan sonra 6 günüm benim 2 aşılamam ara ra sancım oluyo akıntım ve bazen lekelenmem oldu merakla bekliyorum az kaldı inşallah hayırlısıyla hepimizin tutar

SLM KIZLAR bnimde bugün aşılamadan sonra 6 günüm benim 2 aşılamam ara ra sancım oluyo akıntım ve bazen lekelenmem oldu merakla bekliyorum az kaldı inşallah hayırlısıyla hepimizin tutar

Jeli kullanihorsan lekelenme o yapabilir cnm hadi insallah tutmustur.

her girdigim topikte aynı son hamile kalan terk edio sayfayıı bişey soramıyoz bu ne yaaaa

Katılıyorum canım sana. Biz zaten bilmediğimiz için soruyoruz. Bilenler de kayboluyor. Biz en iyisi geyik muhabbeti yapalım. Kafamız dağılsın :)

Kızlar bugün netten bir doktora sordum, aşılama sonrası en az 12 gün geçince test yapın diyor. Daha erken testler yanlış sonuç verirmiş. Birde bu piyasadaki gebelik testlerine hiç güvenmiyorum, herhalde gebeliğin 6. Haftasında anca sonuç veriyordur. O zamana biz zaten kanda öğreniyoruz ki. Mantıksız geliyor bana bu durum. Şu testlerin hepsinin hassasiyetini daha düşük değerleri algılayacak şekilde yapsalar, bizde biliriz ona göre önlemlerimizi alırız, kendimize daha dikkat ederiz. Bir çok kadın gebeliğini geç farkettiği için düşükle karşılaşabiliyor. İçim şişti o nedenle derdimi paylaşayım dedim. Hayırlı cumalar canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…