Hamileyim kızlar nete yeni girdim allah herkese nasip etsin
Henüz gitmedim canım. 10 haziranda çağırdı.
beni çağırdı pazartesi gittim yumurta çatlamışmı çatlamamış diye valla bi sağda var bi solda var dedi bide yardımcısınada mideden kobuştu sonra ordaki bayana sordum nededi diye ayın onuna kadar adet görmezsen 3 bekle test yaptır gel dedi adet görürsen gene gel dedi bu kadar bağcılar devlette gidiyorum konuyu pek anlamadım ama anladığım şu beklemek
meraktan az önce gebelik testi yaptım fos çıktı
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. Hep fos çıkacak diye bi kanun yok. Rabbim isterse hepimiz evlat sahibi oluruz inşallah.
asılama yaptıktan sonra söyledi 5 yumurtama dayanarak dedi herhal ama eşimin spermi düşük 3 milyon la yapıldı sancım agrım da yok oldu:44: idrarımı da sorarsan hiiiiç idrarıma bakmadıgım için bilmiyorum hem abdest yaparken idrarıma baksam kepek mepek görünmezki anca onu kaba alıp incelemek lazım sen nasıl yaptın ne anlam gelio kepek işi:44:aşılamadan sonraki doktor kontrolüne gittiğindemi söyledi birde idrarında beyaz gibi kepeklenme varmı acaba
asılama yaptıktan sonra söyledi 5 yumurtama dayanarak dedi herhal ama eşimin spermi düşük 3 milyon la yapıldı sancım agrım da yok oldu:44: idrarımı da sorarsan hiiiiç idrarıma bakmadıgım için bilmiyorum hem abdest yaparken idrarıma baksam kepek mepek görünmezki anca onu kaba alıp incelemek lazım sen nasıl yaptın ne anlam gelio kepek işi:44:
ben iki defa özelde asılama oldum rapor felan çıkartılardı sadece hastaneye 200 tl ilaçlarada rapor oldugu için cok azdı heralde eşim verdi sormadım şimdi sorum şu eger bu asılamam da tutmazsa kiii sancılarım onu gösterio 3.asılamam da özelde çok mu pahalı olur ilaçları raporsuz alacaz anlaamadım ama belki anlamışsınızdır cevap bekliorum
tşk ederm cevapladgn için ssk yı bilmem emekli sangıdınada aynı ücretmi acabacanım ben devlette yaptırdım ilaçlar ssk çalışan için ilaçların ücreti 170 civarı muayesine de 30 tl verdim eczaneye
tşk ederm cevapladgn için ssk yı bilmem emekli sangıdınada aynı ücretmi acaba
ya merhaba canım evet aynen benimde 7 günüm ve adet olacakmış gibi her an pedle dolaşıyorum çok garip okadar tedirginimki iğne olmaya sağlıkocağına bile giderken içim içimi yiyor iki dakka ayakta kalsam kendimi aytuttuysa düşücek diye kafam çatlıyor. allahım şu mübarek miraç kandilinin yüzü suyu hürmetine acısın bizlere amiiiin
SLM KIZLAR bnimde bugün aşılamadan sonra 6 günüm benim 2 aşılamam ara ra sancım oluyo akıntım ve bazen lekelenmem oldu merakla bekliyorum az kaldı inşallah hayırlısıyla hepimizin tutar
her girdigim topikte aynı son hamile kalan terk edio sayfayıı bişey soramıyoz bu ne yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?